Griekenland, Thessaloniki
...Met harde kaas smaak Met plantaardige vetten Laag cholesterol- en verzadigd vetgehalte...
Portfolio (22)
Italië, Misano Adriatico
...De Grana Padano DOP van 1 kg is een Italiaanse harde kaas, geproduceerd in de gebieden van Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige en Veneto. Gegarandeerd gemaakt van verse melk en minimaal 9 maanden gerijpt, is het een kaas met een rijke en zachte smaak. Ideaal om te combineren met antipasti of als ingrediënt in pasta- en rijstgerechten.
Portfolio (200)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is een gerijpte (semi) harde kaas. Het product is verkrijgbaar als een blok of kubus verpakt in folie met een gele of rode kleur. Gouda wordt gekenmerkt door een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt. De smaak is mild, zacht en aromatisch met een delicate nasmaak van pasteurisatie die iets zuur of pittig...
Portfolio (278)
Slowakije, Košice
... cheese biedt een heerlijke smaakervaring. Deze kaas wordt vervaardigd met traditionele methoden om de hoogste kwaliteit en authenticiteit te waarborgen. De veelzijdige aard maakt het een favoriet onder kaaskenners, met eindeloze mogelijkheden voor heerlijke maaltijden en snacks. De rijke en hartige smaak van Trappista brick cheese versterkt de smaak van elk gerecht, waardoor het een must-have is in je kaascollectie.
Portfolio (64)
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Frankrijk, Paris
... vijf verschillende maten: S, M, L, XL, GIANT en COLOSSAL, geschikt voor elke hond. Onze hondenkaas biedt langdurig kauwplezier, perfect om uw metgezel bezig te houden en bij te dragen aan zijn tevredenheid. De harde textuur en unieke smaak maken deze sticks onweerstaanbaar voor honden. Gemaakt van wrongel, geperst en gedroogd in de open lucht, hebben onze kazen een stevige textuur en een...
Portfolio (115)
Italië, Dorgali
...De Pecorino Riserva del Pastore is een kaas die de essentie van de pastorale smaak vastlegt. Met een gladde korst die varieert van ivoor tot natuurlijke strogeel of karamel, is het zowel een visueel als een smaakvol juweeltje. De semi-harde pasta is compact, met een sporadische gaatjesstructuur en een licht strogele kleur, wat getuigt van de zorgvuldigheid in de productie. Op de tong onthult de...
Portfolio (10)
België, Nivelles
... die wordt gebruikt voor het maken van deze kaas komt uit deze regio, waar de vele groene weiden de ideale omgeving bieden voor het verkrijgen van melk van hoge kwaliteit. Een unieke zintuiglijke ervaring De Vieux Liège is ook een unieke zintuiglijke ervaring. Een kaas vol smaak en zacht in de mond. Dat zijn de accenten van deze harde kaas… en het is een waar genot! Gemaakt van volle BIO-melk, met...
Duitsland, Stiefenhofen
...Harde kaas van rauwe melk met minimaal 45% vet in droge stof; traditioneel ambachtelijk geproduceerd; minimaal 3 maanden gerijpt Smaak: fijn pittig tot aromatisch, licht nootachtig Vetgehalte: 50% Smaak: fijn pittig tot aromatisch, licht nootachtig...
Portfolio (9)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Frankrijk, Auros
... (3 maanden). De marges zijn goed. De verkopen zijn echt aanzienlijk (80% van onze kaasverkopen) omdat de smaak van deze producten uitzonderlijk is. Kaasverkopen kunnen tot 20% van de omzet van een niet-kaas gerelateerde voedingszaak vertegenwoordigen. ASSORTIMENT Tome de Brebis des Pyrénées 4 kg THT 3 maanden Tome de Brebis OSSAU Iraty Rauwe melk 4 kg THT 3 maanden Tome de Vache des Pyrénées 3,5 kg THT 3 maanden Tome de Chèvre 2,5 kg THT 3 maanden Tome de Mixte koe-schaap 3,5 kg THT 3 maanden Tome de Mixte geit-schaap 3,5 kg THT 3 maanden...
Portfolio (31)
...Het product is geschikt voor snelle en efficiënte modificatie-atmosfeer vershoudverpakking van gekoeld vers vlees, gekookte vleesproducten, fastfood, taarten, rijstnoedels, kaas, sojaproducten, aquatische producten, gevogelte, enz. Het heeft de kenmerken van het behoud van voedselkwaliteit, versheid, kleur, vorm en smaak. De modificatie-atmosfeer vershoudverpakkingsmachine is een box-type...
Portugal, Vale De Cambra
...Goudse kaas, met een harde pasta en een witte kleur, met een harde schil die wit of roodachtig is, bedekt met kleurstof. Het heeft een uitgesproken en heldere smaak en aroma. Verkoopformaten: Van 75g tot 1,5Kg (Standaard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cilindrische vorm (type Schotel)...
Portfolio (4)
Nederland, Lopik
Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het...
... grootte van een wagenwiel - met een trots gewicht van ongeveer 80 kg. Met onze Bauhofer Allgäuer Emmentaler g.U. geniet u van een stukje Allgäuer thuis. Uit dagverse rauwe melk produceren we dagelijks 60 Emmentaler-wielen. De kaas met het nootachtige aroma en pittig-kruidige smaak is onze klassieker. Als eerste kaasfabriek in Duitsland die sinds 1984 biologische harde kaas produceert, zijn ook...
Italië, Zanè
Gran Moravia is een harde, ecologische kaas met een lange rijping, voortgekomen uit de traditie van onze familie, die al twee eeuwen bestaat, waarin de liefde voor het vak en voor goede producten aan ons is doorgegeven. De kaas Gran Moravia staat synoniem voor kwaliteit, smaak en passie. Voornamelijk bekend in de vorm van tafelkaas, kan het dankzij de typische korrelige textuur gemakkelijk worden...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play