Duitsland, Bad Bramstedt
...Met onze pittige kruidenmix wordt elke goulash een plaatje van een goulash. Beter en perfecter kun je het klassieke goulash-aroma niet bereiken. De mix van krachtige en fijn fruitige smaken raakt precies de perfecte noot die nodig is. Voor het verfijnen van klassieke goulash, voor goulashsoep, aardappelengoulash, stoofschotels, pasta- en rijstgerechten. Inhoud: 60,00 g Artikel-Nr: 390870...
Portfolio (89)
Polen, Brzozów
... ingrediënten en vitamine E en foliumzuur ondersteunen de strijd tegen anemie. B-groep vitamines, die in groats aanwezig zijn, dragen bij aan de voedingswaarde in 100 g </strong> Energiewaarde 1546 kJ/365 kcal - 18% ADH* Vet 2,3 g - 3% waarvan verzadigde vetzuren 1,21 g - 6% Koolhydraten 73,48 g - 28% waarvan suikers 0,8 g < 1% Eiwit 12,48 g - 25% Zout 0,03 g < 1% *ADH - Referentievoedingswaarde &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Gerstebrei is perfect voor het bereiden van Krupnik, gevulde kool of ovenschotel en een aanvulling op goulash, die aanvulling op goulash, perfect.
Portfolio (781)
Roemenië, Botosani
...De silverside is de tweede snit van het rundvleesbeen en is magerder dan de topside. Net als de andere snits kan de halve silverside gestoomd of in de oven gekookt worden. Tegelijkertijd is de halve silverside steak net zo heerlijk als de goulash of de stoofpot van rundvlees in kleine stukjes.
Portfolio (23)
Duitsland, Willich
... van schnitzels, goulash of vleeswaren, maar ook van groenten en fruit van allerlei soorten. De traditionele portioneer methoden leiden tot grote afwijkingen van het streefgewicht. De TSDW-205W is onze basis machine op het gebied van semi-automatische meerkopwegers. De technologie omvat belangrijke eigenschappen. Onder andere zijn dit Bedieningseenheid Fluorescerend Display + LCD Aantal weegkoppen 12 Combinatiesnelheid 25 verpakkingen per minuut Meer details over de TSDW2-05W semi-automatische meerkopweger vindt u in de tabel (zie afbeelding).
Portfolio (18)
Nederland, Enschede
...Van jonge runderen uit Duitsland Van vers gesneden vlees De nek wordt ook wel tongstuk genoemd Veelzijdig te gebruiken - van braden tot goulash Beste kwaliteit, vacuüm verpakt...
Portfolio (10)
Bulgarije, Sofia
... geeft de kleur en de smaak. De kleur kan variëren van een lichte rood-oranje tot een donkere rode tint, en de smaak kan variëren van warm bitter tot warm zoet. Gebruik: gerookte paprika wordt vaak gebruikt in gerechten zoals goulash, een langzaam gekookte stoofpot van rood vlees met groenten, uien, aardappelen en zure room als laatste element bovenop het gerecht. Het is een goed idee om de specerij met een scheutje olijfolie op laag vuur minder dan een minuut te verwarmen om de natuurlijke smaak vrij te geven. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Portfolio (154)
Bulgarije, Haskovo
...Toepassing Als universeel kooktoestel wordt in de Kippkookketel "Kippcho" de meest uiteenlopende producten verwerkt. De Kippkookketel is ideaal voor het garen, koken of blancheren van grote hoeveelheden voedsel. Mogelijke toepassingsvoorbeelden zijn het koken van soepen, goulash, pasta, erwten, bouillons en andere kookgerechten. Dankzij zijn universele en hygiënische constructie, de afneembare...
Portfolio (4)
... verfijnd worden met passende kruidenoliën. Curry – De jackfruit wordt gecombineerd met een licht pittige, romige saus. Hier past de Lotao Wizard of Laos rijst uitstekend bij. Teriyaki – De donkere, pittige teriyaki-saus harmoniseert perfect met het donkere jackfruitvlees en laat de jackfruit eruitzien als donker, stevig rundvlees. NIEUW: Goulash - Jonge jackfruitstukjes in een pittige saus in goulashstijl met tomaat, ui en paprika. Het product is verpakt in zakken van 200 gram. Goede houdbaarheid en de beste producteigenschappen zijn gegarandeerd.
Portfolio (10)
Duitsland, Berlin
... vacuüm verpakt, vers of diepgevroren aan. Wij kunnen uw aanvraag ook Halal realiseren. Verwerkingsvleeswaren bieden wij diepgevroren ook onverpakt aan. Deze producten hebben bijvoorbeeld onze worstproducenten een voorkeur voor. Op aanvraag bieden wij ook verpakt vlees in schalen voor de detailhandel aan. In principe is er voor onze producten een volledige traceerbaarheid en herkomsttransparantie gegarandeerd. Lams Vorderviertel deelstukken Schouderblad met haxe Schouderblad zonder haxe Schouderrollade Schouder zonder bot 80 CL Polyblock Goulash uit de schouder...
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Kruidenmixen voor Vlees Smaak en Aroma: pittig-vurig Deze scherpe mix wordt gebruikt voor het inwrijven of marineren van vlees. Ook geweldig om ketchup pittiger te maken, voor chili con carne en voor pittige goulash. Ingrediënten: Chilivlokken, gemalen chili, knoflookpoeder, koriander, delicatessepaprika Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 27 g in een blikken doosje...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... aan vleesgerechten, gebak, jam. Het wordt gebruikt in recepten voor gerechten met rundvlees en varkensvlees, in goulash, marinades. Chinese eend wordt ermee gekookt, het wordt toegevoegd aan soepen, waaronder in de vissoep. Gebruik voor Gebruik voor bakken, salades, vlees- en visgerechten. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 35,0 Vetten (g / 100g)… 23,0 Koolhydraten (g / 100g)… 18,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 420...
Portfolio (178)
Frankrijk, Levallois Perret
...Rozemarijn is een aromatische plant met een bittere en kruidige smaak, die een verscheidenheid aan toepassingen in de keuken kent. Toepassingen van gemalen rozemarijn in de keuken: Het wordt gebruikt als kruid in infusies in sauzen, stoofschotels, soepen en romige gerechten, marinades, ratatouille... Het geeft smaak aan lams- en schapenvlees, kalfsvlees, konijnenbraad, goulash, wild- en...
Portfolio (28)
Duitsland, Mechelgrün
...Huisgeslachte biologische worst en huisgeslachte biologisch vlees van varkens en runderen van onze eigen boerderij. We slachten op vaste data. Biologisch Vleeswaren - Runderlende - Rosbief - Runderbraad - Varkensbraad - Goulash - Zuurvlees Kookvlees - Beenstukken - Kam - Lende - Kotelet - Schouderbraad - Eisbeen - Spek - Ribs - Vleesbotten - Wellvlees Biologische worst vers, gerookt en in...
Portfolio (2)
België, Sint-Lenaarts
De Belgische N.V. Theo Coertjens International is een toonaangevend bedrijf in vleesconserven voor de horeca, cateringbedrijven en distributieketens. Coertjens biedt vers ingeblikt goulash, kippenragout, sauzen, soepen, stoofvlees, worsten, en verschillende vlees gerechten, volgens traditioneel of wereldkeuken. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, groot of klein. De onderneming levert ook wekelijks in België en Nederland, en in Europa volgens bestelling.
België, Tienen
... durums, de oliën en vetten, de spiesen in een gevarieerd assortiment, de frieten (vers, voorgebakken of diepvries), de geschilde of ongeschilde aardappelen, de gehaktballen, bloedworst, jagers, hamlappen, vol-au-vent, carbonnades, goulash, boeuf bourguignon. Alle disposables: schaaltjes, papier, PVC-verpakkingen, aluminium, karton, bestek, tafelkleden, servetten en nog veel meer. De diverse dranken van elk merk.
Slovenië, Ljubljana
... (Pâtés (kip, lever, tonijn ...), Beleg (tonijn, ui, mediterraan ...), Lunchvlees (rundvlees, kalkoen, kip ...), Rundvleesreepjes, Goulash, Pastasausen, Vlees in sauzen, Vlees in gelatine, Frankfurterworst. Tel.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
De Belgische conserverie en mosterdmaker CMB is gespecialiseerd in de productie van koude sauzen, warme sauzen en kant-en-klare gerechten, onder onze eigen merken of in Private Label. We maken kant-en-klare gerechten zoals vol-au-vent, boeuf bourguignon, waterzooi, coq au vin, gehaktballen, Vlaamse carbonnade, goulash, eend met sinaasappel, Basque kip, kwartel met druiven, hertencivet, hazen met...
Duitsland, Clenze
Grocholl is specialist in ongekoeld houdbare, geschilde aardappelen. Het bijzonder zachte sterilisatieproces maakt geen gebruik van toevoegingen en behoudt zo de natuurlijke smaak van de aardappel - met als voordeel een lange houdbaarheid zonder koeling. Daarnaast worden kant-en-klare gerechten zoals goulash of kipfricassé, maar ook kant-en-klare gratins voor de grootkeuken in gastronormschalen...
Tsjechië, Brno
... Skvarilova. In de jaren tachtig organiseerde zij cursussen gericht op een gezonde levensstijl en koken. Ing. Eliska Skvarilova ontwikkelde Hraska tot een heerlijke beslagmix voor een snelle en gezondere coating zonder het gebruik van eieren. Hraska maakt ook een gezonde verdikking van soepen, sauzen, jus en goulash mogelijk. Hraska functioneert als een uitstekende bindmiddel in deeg en burgers en...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play