Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Ilma Trading is een toonaangevend internationaal bedrijf gespecialiseerd in de import en export van hoogwaardige producten. Wij zijn trots op ons uitgebreide en wereldwijde netwerk van leveranciers en partners, die ons in staat stellen de beste producten van overal ter wereld in te kopen. Onze uiteenlopende assortimenten voldoen aan de diverse behoeften van de industrie en de consument. Het produc...
Portfolio (67)
Portugal, Santarém
...Het varkenshaasje van Monte Safira is een premium varkenshaasje dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt. Verkregen uit de beste nationale vleeswaren, is dit stuk varkensvlees mals, sappig en vol smaak. Of het nu geroosterd, gegrild of in de pan gebakken wordt, het varkenshaasje biedt een veelzijdige en heerlijke optie voor elke maaltijd, waardoor het een basisproduct...
Portfolio (14)
Nederland, Enschede
Duitsland, Wippingen
Duitsland, Berlin
Die Exim GmbH East-West Trade is een toonaangevend bedrijf op het gebied van internationale handel en is gespecialiseerd in de uitwisseling van goederen en diensten tussen Oost-Europa en West-Europa. Sinds de oprichting heeft de Exim GmbH een belangrijke rol gespeeld in het verbinden van bedrijven uit beide regio's en hen geholpen nieuwe markten te verkennen. Met een diepgaand begrip van de bijzon...
Portfolio (128)
Frankrijk, Laissac
...Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van het schouderstuk van het varken, deze Coppa biedt u een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Voor de rest doet de natuur zijn werk in onze droogkamers door deze mooie hele stukken vlees langzaam te drogen, met de hand gezouten en gepeperd. Deze ambachtelijke coppa komt na 3 tot 4 maanden uit de droogkamers, wordt fijn gesneden en krijgt een plek in zijn glazen pot voordat hij vacuüm wordt verpakt. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
...Ambachtelijke productie van producten zoals: El Botillo del Bierzo, pittige en zoete chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, gerookte Lacón, Panceta, gerookte Bacon, Braseado Lacón (Gourmet Product) en nog veel meer... We hebben ook verse varkensvlees zoals: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, verse ham, verse schouder en natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, varkenskop, Morro, varkenspoot.
Portfolio (4)
Duitsland, Ulm
... producten worden vanaf de groeifase tot aan de verwerking en productie zorgvuldig behandeld. Wij leveren een grote verscheidenheid aan bevroren varkensvlees, zoals: - Bevroren varkensdarmen - Bevroren varkenshersenen - Varkensstaart - Varkensrib - Varkensvoeten - Varkensachtervoeten - Varkensvoorvoeten - Varkenspoot - Varkensmaag - Varkensdunne darm - Varkensoort - Varkensoortflap - Varkenskop - Varkenshakken - Hele varkenscarcasse - Varkensbuik 10 - Nat gezouten varkenshuid - Varkensrugvet - Varkensrugvet zonder huid...
Portfolio (10)
België, Bruxelles
Wij zijn een exportbedrijf van agrovoedingsproducten, diepvriesproducten en FMCG (luiers, tape,…). We zijn actief in Europa en Afrika. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk vergroot tot tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. We exporteren naar heel Sub-Sahara Afrika met controle van het veld/fabriek (EU, Amerika,…) tot aan de le...
Portfolio (26)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Frankrijk, Lyon
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
Frankrijk, Carquefou
...Onze demi-zoutlijn biedt de grote klassiekers van de vleeswaren, zoals de schenkel, de borst, de schouder,... en op traditionele wijze gerookt. Daarnaast bestaat het ook uit kits voor de bereiding van wintergerechten, assortiments zuurkool, klein gezouten linzen, potée, schouder à la diable, enz. We vergeten de gezellige momenten niet met de traditionele gerookte varkenshaas.
Italië, Mesoraca
... die typisch zijn voor het Calabrese recept, waaronder de onmiskenbare gemalen chili. Categorie: Calabrese Vleeswaren GEWICHT: 500/550g Gewicht: 0.550 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Spanje, Lanjarón (granada)
... geur (de laatste neemt toe in de retronasale geur). De smaak is zoet, met lichte zure en zoute tonen. Het heeft een lage viscositeit en een iets hoge vochtigheid. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de avocado een teeltplant uit Amerika is, er in de tropische kust van Granada grote uitgestrektheden van deze teelt te vinden zijn. Dit type honing past zeer goed bij gerechten van gezouten kabeljauw, gebraden en vervolgens gestoofde lamsvlees met een kruidenmengsel, gebraden varkensvlees of met ijs en kazen, vooral met niet te sterke geitenkazen, zoals verse, zachte of zelfs halfgerijpte.
Portfolio (6)
...Gemaakt van geselecteerde magere stukken en gemarmerd vlees van Iberisch varkensvlees. Geassorteerd met geselecteerde specerijen (paprika voor de rode Iberische chorizo) en gedroogd in een natuurlijke droogruimte.
Distributie en vertegenwoordiging van geselecteerde voedingsmiddelen voor gespecialiseerde winkels en de Horeca. Sinds 1990 bedienen wij onze klanten met een breed scala aan producten: nationale en geïmporteerde kazen, kweeperen, vleeswaren, hammen, Iberische hammen, witte hammen, herkomstbenamingen, rundvlees, Iberisch varkensvlees, gezouten kabeljauw, bevroren kabeljauw en kabeljauw met een...
Spanje, Terrasa
Fabrikanten van vleesproducten, spiezen en kebabs van varkensvlees, kalkoen en kip, evenals gemarineerde vleugels en gezouten botten.
Portfolio (2)
Portugal, Oliveira Do Hospital
... kabeljauw. De kwaliteitsnorm, het gekwalificeerde personeel en de zorg voor klanttevredenheid, met een open en transparante relatie, maken het bedrijf tot een referentie in de sector. MARSERRA verkoopt producten zoals: VOGELEN, RUNDVLEES, VLEES, VARKENSVLEES, KABELJAUW EN AFGELEIDE PRODUCTEN, VIS ...
Spanje, Pobladura de Pelayo García
... (sarta, cular en vela), huisgemaakte extra salchichón (sarta en cular), serranoham, gebraden lende, natuurlijke spek (gerookt en gemarineerd), gezouten tong (van varkensvlees en rundvlees), gemarineerde rib, gerookte lacón.
... ook AOP- en AOC-producten voor kaas en Cahors-wijn om ze in onze bereidingen te verwerken. Wij bieden eendenvlees aan in de vorm van confit van dijen, gésiers, gezouten magret of zelfs met foie gras, confit en/of gedroogde worstjes, gevulde maagden en nog veel andere lekkernijen om van te genieten... Wij zijn elk jaar sinds 5 jaar onderscheiden in de context van de algemene landbouwwedstrijd van...
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de import/export en nationale distributie van vleesgerelateerde producten, voornamelijk in de diepvries, waaronder hele karkassen en snijstukken van rundvlees, varkensvlees, schapenvlees, geitenvlees, gevogelte, wild, evenals bewerkte vleesproducten die gekookt, gerookt en ook gezouten zijn van Wit...
Frankrijk, Castets
... producten. Onze ambachtelijke conserven zijn gegarandeerd zonder additieven, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. We ontvangen onze verse producten en bevorderen zoveel mogelijk korte ketens door onze grondstoffen te kiezen bij lokale producenten, met goede kleine groenten (tomaten, groene bonen, witte bonen, doperwten...), goed vlees (varkensvlees, eend...), uitstekende...
Bulgarije, Sofia
Wij zijn een producent van vlees in een gesloten cyclus. We hebben varkensboerderijen, een slachthuis en vleesverwerkingsfabrieken. Ons portfolio bestaat uit halfafgewerkte, rauwe gedroogde, gekookte, gerookte, rauwe gezouten, bevroren en gekoelde varkensvlees, kalfsvlees, rundvlees en buffelvlees.
Slowakije, Michalovce
... vleesverwerkende bedrijven, groothandelaren, handelaren. Grondstoffen gebruikt voor de productie van worst, salami, gekookte ham, gezouten vlees, vleeswaren, frankfurters, spek. Bijproducten zoals ingewanden, botten voor huisdiervoeding, varkenshuid en vis huid, vis schubben voor collageenproductie.
Wij zijn een producent van vleeswaren die op traditionele wijze worden vervaardigd, dat wil zeggen gerookt met beukenhout, gekookt in een ketel en gezouten. Onze worsten bevatten minimaal 90% varkensvlees.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play