Frankrijk, Avançon
...De Moutarde à l'Ancienne au Miel is een smaakvolle condiment die de pittigheid van mosterd combineert met de zoetheid van honing. Perfect om te combineren met uw vlees, vis of zelfs uw groentegerechten, deze mosterd voegt een originele toets toe aan uw recepten. Gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit, is het ideaal voor fijnproevers die op zoek zijn naar nieuwe smaken. Voeg een lepel van onze Moutarde à l'Ancienne au Miel toe aan uw vinaigrettes of marinades voor een onvergetelijke smaak. Probeer het en transformeer uw gerechten in ware culinaire meesterwerken.
Portfolio (62)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: ongeraffineerde suiker uit suikerbieten, koekjesaroma, natuurlijke kleurstof bruin (E150c), koekjespoeder. Er kunnen sporen aanwezig zijn van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja. Referentie:SUCRE0008B...
Portfolio (200)
België, Bruxelles
Wij zijn een exportbedrijf van agrovoedingsproducten, diepvriesproducten en FMCG (luiers, tape,…). We zijn actief in Europa en Afrika. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk vergroot tot tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. We exporteren naar heel Sub-Sahara Afrika met controle van het veld/fabriek (EU, Amerika,…) tot aan de le...
Portfolio (26)
Martinique, Rivière-Pilote
...De zoete pepersmosterd "Les saveurs de Maya" is gemaakt van uitsluitend in Martinique geteelde vegetarische pepers. De vegetarische pepers geven een exotische frisheid aan deze sterke mosterd. Het wordt veel gebruikt in de Creoolse keuken. Deze zoete pepersmosterd past perfect bij uw gemarineerde vis en sauzen voor al uw salades. Ideaal voor uw stoofschotels met vlees en vis.
Portfolio (31)
Frankrijk, La Rochelle
...Deze mosterd is gemaakt met Atlantische zeewier en zal je vergezellen tijdens je maaltijden, vooral met wit vlees, vinaigrette en sausbasis. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Paris
...CHERCHEURS D'OR VERT is een bedrijf dat in 2020 is opgericht en gespecialiseerd is in de distributie van olijfolie. We bieden ook delicatessen aan zoals azijn, mosterd of honing. Onze missie is om voor u uitzonderlijke producten van hoge kwaliteit te selecteren om uw smaakpapillen te verwennen. We bieden onder andere aromatische olijfoliën aan met truffel, knoflook, citroen, basilicum of...
Portfolio (3)
...pepersaus, annibal saus, en producent van gearomatiseerde mosterd (cannelle, honing, dragon, curry, vijg en truffel) Marokkaanse sauzen, enz. Verschillende verpakkingen: potten, squeeze-flessen, emmers, blikken, zakken en conserven. We beschikken over een onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling om onder uw eigen merk te produceren, in private label. Bezoek onze website zonder verder oponthoud...
Frankrijk, Montredon Labessonnie
Regionale conserverie gelegen in de Tarn, aan de voet van het Languedoc-park, ik maak in mijn lab natuurlijke gesteriliseerde sauzen met het label: SUD DE FRANCE; maar ook marinades en natuurlijke sauzen zonder gluten, toegankelijk voor vegetariërs. Ik maak ook gearomatiseerde mosterd, gesteriliseerde knoflook en sjalotten. Ons bedrijf creëert ook sauzen en specerijen op aanvraag voor externe...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play