Frankrijk, Maubeuge
...De gemalen zoete peper (paprika) is een specerij die zachte, aardse, rokerige, pittige, licht bittere en vurige smaken biedt. Paprika is ideaal om rijkdom en diepte toe te voegen aan uw vleesgerechten. Perfect voor marinades en gematigd pittige recepten. Een paprika van hoge kwaliteit Onze selectie van de beste kwaliteit specerijen stelt u in staat om heerlijke vleesgerechten te bereiden, zoals...
Portfolio (33)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... verfijning van een innovatieve textuur en de inzet voor het hergebruik van onderbenutte voedselbronnen. Onze gedroogde fruitblaadjes met sinaasappel zullen je verleiden met de balans tussen zuurheid, de warmte van specerijen en een vleugje bitterheid. Deze verse citruspurees, gecombineerd met kaneel, bieden een zachte en zoete warmte met chocoladeachtige tonen, terwijl steranijs een subtiele en betoverende anijssmaak toevoegt. Venkel, kruidnagel en kardemom completeren het geheel met complexe en diepe aromatische tonen...
Portfolio (9)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: De zoete peper heeft vele toepassingen in de keuken: kip, hamburger, kebab, omeletten, gerookte zalm, spiesen van allerlei soorten, avocado mousse... De zoete peper is een onmisbare specerij in de keuken. DE VOORDELEN De zoete peper is rijk aan vitamines A, C, E. Het bevat verschillende antioxidanten. Bij gematigd gebruik als kruiden in gerechten = Vol met vitamines en antioxidanten.
Portfolio (28)
Frankrijk, Bron
...Als de Grote Chefs dol zijn op Safraan om hun gerechten te verfraaien, is dat geen toeval. Deze specerij is perfect voor het bereiden van zowel zoete als hartige gerechten. Het smaakpalet is zo breed en krachtig dat enkele microgrammen voldoende zijn om een gerecht of ingrediënt te transformeren. U kunt bijvoorbeeld gewoon een snufje saffraan toevoegen aan honing, olie, jam, siropen, kruiden of bereide gerechten, en het is een prestigieus product dat tot leven komt in uw catalogus.
Portfolio (20)
Frankrijk, Mietesheim
... fijne en romige textuur. Combineer het met uw dagelijkse recepten voor traditionele gerechten of bied het aan uw gasten aan om verschillende vlees- of charcuteriegerechten op smaak te brengen. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in emmers van 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, evenals in een jerrycan met een drukpomp van 3L.
Portfolio (80)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische kaneelpoeder, decoratieve metalen doos. Kaneel wordt in de keuken gebruikt als specerij, vaak in combinatie met fruit (appels, pruimen), bij de bereiding van chocolade en in de Indiase keuken. Het heeft een bruine kleur, is sterk geparfumeerd en heeft een zoete en warme smaak. Netto gewicht: 20g Kleine metalen doos: 6,7x5,5cm h9cm.
Portfolio (198)
Frankrijk, Renaison
...Venkelpollen is een "luxe" specerij waarvan de reputatie de afgelopen jaren alleen maar is gegroeid. Deze specerij kan worden gebruikt om uw witte vlees, vis en zelfs uw desserts en ijs te begeleiden. Venkelpollen heeft aroma's van drop, citroen, anijs en saffraan, evenals andere fruitige tonen die uw hartige of zoete gerechten kunnen verrassen. Herkomst: Italië, Toscane Kwaliteit: A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Paris
...De kwaliteit van onze saffraan is gemakkelijk te herkennen aan zijn kleur en aroma. Zodra u de fles opent, zult u een natuurlijke donkerrode kleur opmerken, evenals een mooie zoete geur van deze magische specerij die zich om u heen verspreidt. Het is 100% natuurlijk en met de hand geplukt. Minimale gewicht: 500 gr...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...Paprika, algemeen bekend als "zoete peper", is een specerij die afkomstig is van een peper uit dezelfde familie als de paprika, gedroogd en tot een fijne poeder gemalen. De felrode kleur en de doorgaans zeer milde smaak maken het een favoriete ingrediënt in veel keukens, met name in de Maghreb, Portugal en de Zuidoost-Europese landen. Het is een verrassende specerij met vele eigenschappen; het...
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
... te brengen. De kaneel kan uw groenten-, vis- of witte vleesgerechten een extra kick geven. *De kaneel in zoete gerechten: Deze specerij past bijzonder goed bij wintervruchten zoals appel, peer, kastanje of sinaasappel. We vinden in zoete recepten de onmiskenbare appeltaart met kaneel of zelfgemaakte compotes met kaneelsmaak. De voordelen van Kaneelstokjes: Kaneel heeft voornamelijk antioxidante, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
... heldere gele kleur, versterkt de smaak van gerechten en vindt zijn plaats in zowel hartige als zoete bereidingen. Met een eenvoudige teelt, toegankelijk voor iedereen, deelt het bedrijf zijn expertise om saffraan een specerij te maken die toegankelijk is voor alle liefhebbers van de gastronomie. Wij zijn saffraanproducenten die zich inzetten voor milieuvriendelijke teeltpraktijken.
Portfolio (28)
Frankrijk, Gouy Saint André
...Eurovanille biedt klanten vanille van hoge kwaliteit aan, in de vorm van peulen, aroma's, poeder of concentraat. Deze zeldzame specerij is 100% natuurlijk. Voor zoete recepten is de intense smaak in de mond een van de beste sensaties. Om het leven gemakkelijker te maken, innoveert dit bedrijf door infusiezakjes te creëren die al klaar zijn voor gebruik, voor uw grootste culinaire successen. Het...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play