Frankrijk, Castelnaudary
...Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren. Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie 15 minuten voor een formaat van 2 porties Vetten: 9,0 g Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g Koolhydraten: 8,7 g Waarvan suikers: <0,5 g Vezels: 2,0 g Eiwitten: 8,4 g Zout: 0,76 g...
Portfolio (56)
Frankrijk, Maubeuge
...Met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding stellen deze gezouten schapen darmen met een diameter van 24/26 mm u in staat om ongeveer 28 kg merguez, worstjes en chipolata's te maken met één enkele darm. Of u nu een traditionele slager bent, een industriële producent of een particulier, de juiste specerij raadt deze hoogwaardige 24/26 A darmen aan, waarmee u uw merguez op een zorgeloze manier kunt maken, zonder breuk of tijdverlies, alles tegen een zeer redelijke prijs. Referentie: ART0241...
Portfolio (33)
Frankrijk, Puget-Sur-Argens
Wij zijn een inkoopcentrale voor droge, verse en diepgevroren voedingsmiddelen, ook gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van 24-uurs voedselpakketten "Meal Ready to Eat" - MRE, voor militaire en humanitaire doeleinden. Onze aanbiedingen zijn zeer divers; we zijn in staat om in grote hoeveelheden zowel diepgevroren kip, plantaardige olie, tomatenconcentraat, corned beef & chicken, ingebl...
Portfolio (8)
Frankrijk, La Jaille Yvon
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze keuken met u te delen. Ingrediënten: Biologische Franse soja Water Natuurlijke aroma's Bereidingswijze: Frituren 3 tot 4 minuten. Voor directe consumptie: Bij voorkeur frituren (in een pan met 3 tot 4 cm olie) tot een mooi gouden kleur. U kunt ze...
Portfolio (5)
Frankrijk, Auros
...Ambachtelijke fabricage uit de Landes. Het is een modern en magisch product ondanks zijn traditionele uitstraling. Het heeft een uitstekende smaakkwaliteit. Kinderen en volwassenen zijn er dol op. Deze worstjes zijn geconserveerd zoals confit de canard en ontwikkelen een gevoel van malsheid en smeltendheid. De houdbaarheid is langer (40 dagen). Ze zijn zeer snel te bereiden. Je kunt ze in één...
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
...Wij stellen voor om een Grignan les Adhémar Rouge te serveren met: - Een hachis Parmentier van rundvlees. - Eendenpaté met groene peper. - Gemarineerde hertenbraad. - Gerookte worstjes met linzen. - Steak tartaar van rundvlees. - Eendenterrine met groene peper. - Chili con carne. De Grignan les Adhémar Rouge is een wijn die in Frankrijk wordt geproduceerd in de Rhône-vallei. Het wordt aanbevolen om deze wijn te serveren op een temperatuur tussen 14 en 15°C.
Portfolio (188)
Frankrijk, Carpentras
... beste worstjes te bieden. Onze e-commerce site is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van particulieren, terwijl we ook een ruimte aanbieden voor professionals: distributeurs, partners, kaaswinkels, slagerijen, delicatessenwinkels, kleine winkels en supermarkten.
Portfolio (16)
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER in Lorp sentaraille put de rijkdom van zijn vakmanschap en ontwikkelt al vele jaren met hoge eisen kwaliteitscharcuterieproducten, met het grootste respect voor de traditie van het "Terroir". Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten zoals: droge hammen, worstjes, verse worst, enz....
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play