Frankrijk, Bidart
...Verse wilde champignons: Eekhoorntjesbrood, in 500G en meer, oorsprong Frankrijk - Boschampignon die in onze streken gedijt, bij de koude herfstregens, vers gepresenteerd in een mand van 500G en in pakketten van 1 tot 3 kilo. Natuurlijke product. Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen, kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
...Of het nu gaat om het vullen van containers voor de verkoop van verse champignons (bakje 250 g, 500 g, kratten 5 kg), of om containers die worden gebruikt voor de bevoorrading van conservenketens, SERMATEC ontwerpt geautomatiseerde vulinstallaties op basis van gewicht of vulpercentage. Het beheer van de containers kan ook (deeltijds of volledig) worden geautomatiseerd op het gebied van aanvoer...
Portfolio (9)
Frankrijk, Allenjoie
... hand geplukt in Turkije. Ze worden met mate geoogst om een hergroei op deze plaatsen mogelijk te maken. Gewicht: ND Latijnse naam: MORCHELLA CONICA Netto gewicht: 100gr komt overeen met 1kg verse morielen Gewicht (gr): 300, 500, 1000...
Portfolio (8)
...Vroeger moest brood zo lang mogelijk bewaard worden, en werd het zachter gemaakt met verse tomaten of met wat de aarde verder bood. Het was een andere tijd. Tegenwoordig is bruschetta het favoriete voorgerecht, de favoriete aanvulling voor een borrel met vrienden. En wij, bij Casa Di Cecco, hebben alleen de beste bruschetta voor u bereid, door de beste groenten en paddenstoelen te selecteren...
Portfolio (9)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Ham
... eigenschappen. Receptidee: Lamsstoofpot met laurier Ingrediënten: 800 g lamsvlees in stukken 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gehakt 2 wortels, in plakjes gesneden 200 g champignons, in plakjes 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels bloem 500 ml lamsbouillon 2 laurierbladeren in vlokken Zout en peper naar smaak Verse peterselie, gehakt (voor garnering) Referentie: AR803756 Ean13: 3760306803756...
Portfolio (127)
Frankrijk, CHANCELADE
In het hart van de Périgord, is de champignonkwekerij, opgericht in 1870, een BV opgericht in 1983, sinds 1999 bezig met de biologische teelt van champignons. Gecertificeerd door ECOCERT, verkoopt het bedrijf vandaag de dag 9 tot 10 ton verse champignons per week en levert het aan de Franse biologische markt. De champignons worden verpakt in bulkplateaus van 3 kg, bakjes van 250 g en 500 g. Het...
Frankrijk, Rambouillet
... 2/ Verse producten (binnenkort): huisgemaakte nature seitan (met of zonder gluten) en wereldse recepten op basis van seitan, paos (gestoomde broodjes gevuld met aubergines, champignons), zonovergoten dips voor het aperitief, smeersels met diverse smaken voor het ontbijt, "mignonettes" van vitamineconcentraten van fruit/groenten... Al deze producten vormen heerlijke gerechten die passen in de maaltijden of snacks van degenen die willen genieten van nieuwe, originele en smakelijke plantaardige recepten, en die ook aantrekkelijk zullen zijn voor vegetariërs, veganisten en flexitariërs.
Portfolio (12)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play