Frankrijk, Laissac
COTE2BOEUF, fabrikant van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt de eer van een gastronomisch symbool van Frankrijk: de saucisson! De productie gebeurt zoals vroeger met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd uit boerderijen in Aveyron, zout uit Guérande, peper van Kampot IGP. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten zoals vroeger. Coppa, lonzo...
Portfolio (29)
Frankrijk, Carpentras
Sinds 1985 zijn we gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van op maat gemaakte worstjes, of ze nu van klein of groot formaat zijn. We zijn er trots op 100% lokale en Franse kwaliteitsproducten aan te bieden, die wereldwijd erkend zijn en in 2018 en 2023 met medailles zijn bekroond. Gelegen in Carpentras, aan de voet van de Mont Ventoux, combineren we traditie en uitmuntendheid om u de beste...
Portfolio (16)
Frankrijk, Marseille
SOMEXPORT is in 1994 opgericht. Wij bevoorraden inkoopcentrales, luchtvaartmaatschappijen, maar vooral Afrika, de Cariben, klanten in de Indische en Stille Oceaan en tenslotte het Midden-Oosten. Wij zijn een import-exportbedrijf van droge, verse en diepgevroren producten en werken samen met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende agrovoedingsproducten:...
Frankrijk, Rabastens De Bigorre
Bent u een wederverkoper, delicatessenwinkels, GMS, groothandelaars? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als de belangrijkste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en de enige met een nationale en internationale uitstraling. De Conserverie du Sud heeft een lokale alliantie gesloten en ...
Portfolio (27)
Frankrijk, Cambrai
Gelegen in het hart van de stad Cambrai (Place du marché couvert) gespecialiseerd in verse en gedroogde fruit en groenten, en een breed assortiment van delicatessen en boerderijproducten van uw Fromagerie Au fil du Fromage Cambrai ... We hebben het genoegen u te verwelkomen, u te adviseren en u persoonlijk te bedienen met producten die voornamelijk afkomstig zijn uit onze regio's. We selecteren el...
Frankrijk, La Fouillade
... toegang tot buiten voor hun ontwikkeling. Bij ons zijn varkenshouderij en bierproductie in perfecte synergie. De restproducten van het brouwproces dienen als voedingsbron voor onze dieren, terwijl de varkens bijdragen aan het leveren van kwaliteitscompost om onze landbouwgrond te verrijken. Het proeven van onze biologische varkensvleeswaren is een ervaring die niemand onberoerd laat. Onze...
Portfolio (11)
Frankrijk, Laguinge
Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan d...
Frankrijk, Pessac
Siendas brengt de producenten van Sardinië in contact met kopers van over de hele wereld. Ons platform stelt producenten in staat om tegen een eerlijke prijs te verkopen zonder tussenpersonen. De wens van Siendas is om producenten een eerlijke beloning voor hun werk te bieden, maar ook om eindconsumenten producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Op onze site is het mogelijk om te combineren, éé...
Portfolio (8)
Frankrijk, Ploufragan
Les Fermiers d’Argoat zijn opgericht in 1975 door een collectief van ongeveer twintig acteurs, gedreven door hun overtuiging in het potentieel van de sector van de "volailles fermières label rouge". In de loop der jaren is dit initiatief uitgebreid om drie andere sectoren op te nemen: de "œufs fermiers label rouge" in 1983, de "porcs fermiers label rouge" in 1988, de "porcs label rouge" in 2006, e...
Portfolio (4)
Frankrijk, Rungis Cedex
Gespecialiseerd in de handel in vers vlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers pr...
Portfolio (7)
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Lyon
Drie vrienden die gepassioneerd zijn door gastronomie en de natuur, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Hun ambitie is om de wilde Franse wildvlees en het AOP Bigorre zwart varkensvlees te waarderen door gebruik te maken van korte circuits. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten aan via authentieke en innovatieve recepten, terwijl ze strijden tegen voedselverspilling gerelateerd ...
Portfolio (40)
Frankrijk, Pamiers
Het bedrijf werd opgericht in 1984 met de overname van een kleine lokale vleeswarenfabriek in Ariège. Gedurende vele jaren heeft de familie Commenges zich beziggehouden met de verkoop van kwaliteitsvleeswaren. En in 2000, aan het begin van de nieuwe eeuw, hebben we, gewapend met onze lange ervaring in de verwerking van varkensvlees, besloten om zelf producenten te worden. De vleeswaren van Commeng...
Frankrijk, Olonne Sur Mer
Gelegen in Olonne sur Mer, in Vendée (85), biedt La Boucherie Olonnaise zijn vleeswaren, charcuterie en catering aan. Meester-vleeshouwers sinds meer dan 10 jaar, Aline en Sylvain bieden u vlees en gevogelte van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke charcuterie op traditionele wijze en heerlijke bereide gerechten. La Boucherie Olonnaise garandeert kwaliteitsvlees, afkomstig van regionale producenten...
Frankrijk, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER in Lorp sentaraille put de rijkdom van zijn vakmanschap en ontwikkelt al vele jaren met hoge eisen kwaliteitscharcuterieproducten, met het grootste respect voor de traditie van het "Terroir". Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten zoals: droge hammen, worstjes, verse worst, enz....
Frankrijk, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia is vooral een verhaal van passie, van gepassioneerden. Gepassioneerden in goed vakmanschap, gepassioneerden in menselijke relaties, gepassioneerden zoals Gilbert en zijn vrouw Jeanine, die in 1961 besluiten hun winkel te openen in het hart van het mooie dorp Castelnau d’Estretefonds. Een mooi bedrijf waar mevrouw al haar energie steekt in het benadrukken van de slagerskwaliteite...
Frankrijk, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin fabriceert en distribueert sinds meer dan 30 jaar producten uit de Savoye in Amancy, Haute-Savoie. Online verkoop van: ambachtelijke gerookte charcuterie op traditionele wijze, droge worst, saucisses, diots, droge hammen & vlees van superieure kwaliteit online. Bij Maison Alpin willen we dat de echte smaak van de Savoyard ziel je in één hap wordt ont...
STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE is een bedrijf opgericht in 1963, gelegen in Castres in het departement Tarn (81). Dankzij hun ervaring en vakmanschap heeft CHARCUTERIE ANTOINE altijd als doel gehad om traditionele charcuterie te vervaardigen. CHARCUTERIE ANTOINE kan alle charcuterieproducten maken; van worstproducten tot zoutwaren, van snijproducten tot gekookte producten en zelfs enkele conserve...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend...
Frankrijk, Parlan
La Maison Laborie, opgericht in 1932, is gespecialiseerd in de vleeswaren uit de Auvergne. De producten van Laborie worden ambachtelijk vervaardigd, ze zijn authentiek en smaakvol. Het vlees is van Franse oorsprong en verschillende producten van Laborie zijn onderscheiden met medailles. La Maison biedt een breed assortiment traditionele vleeswaren aan, waaronder: droge hammen uit de Auvergne, drog...
Frankrijk, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES is een ambachtelijke en regionale charcuterie. De kwaliteit van de varkens die door de vestigingen Bories worden verwerkt, wordt gedefinieerd door een strikte "lastenlijst". Gewicht, oorsprong, percentage mager vlees (PMV), niets wordt aan het toeval overgelaten. Het bedrijf Bories werkt al jaren met dezelfde leverancier om een constante kwaliteit van zijn aanvoer te wa...
Frankrijk, Francaltroff
Vlees snij- en verwerkingsbedrijf voor professionals en particulieren: - Runderen - Kalveren - Varkens - Wilde zwijnen - Herten - Reeën - VrouwtjesDirecte verkoop aan consumenten...
Frankrijk, Lacaune
Vanaf 1926 begon een "Milhau" met de varkenshouderij en de verwerking van vleeswaren in een berggebied in het hart van de Monts de Lacaune: een nieuwe vleeswarenproducent uit Lacaune was geboren. Later, in 1967, nam Yves Milhau het vak van zijn grootvader over door zijn werkplaatsen te vestigen in het hart van de hoofdstad van de vleeswaren in Occitanie: Lacaune, de smaak van het terroir. Vandaa...
Frankrijk, Nogent Sur Oise
...In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs. Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise...
Frankrijk, Arnouville Les Gonesse
... ontwikkelt en implementeert technologische processen die zijn afgestemd op al uw producties: varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, patés, en andere), gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), gemarineerde producten, bewerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), geroosterde en gerookte kip, zeevruchten (zalm, weekdieren en andere).
Frankrijk, Hugleville-En-Caux
Frankrijk, Toulouse
Met een gemoderniseerde productiefaciliteit aan de poorten van Toulouse, behoudt het familiebedrijf SAS SAMARAN een echte traditionele knowhow, gecombineerd met een genormeerde en steeds meer gecontroleerde omgeving. De producten worden nog steeds op ambachtelijke wijze bereid en de verschillende recepten voor patés, confits, terrines, cassoulet met eendenvet... zijn geïnspireerd op de regionale k...
Frankrijk, Trie Sur Baise
De CHARCUTERIE ADER in Trie sur Baïse, gelegen in de Hautes Pyrénées, is opgericht in 1926 en bestaat al 4 generaties. De CHARCUTERIE ADER is gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke varkensworst. Het huis Ader, dat natuurlijk een goede reputatie heeft op regionaal niveau, maar ook nationale bekendheid geniet, aangezien kenners niet aarzelen om een omweg te maken om de lekkernijen te proe...
Frankrijk, Marquette-Lez-Lille
Frankrijk, Saint-Augustin
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play