...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen.
6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water.
Afgieten en op smaak brengen.
Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan.
Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie.
Ean13:3701511702359
Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten.
Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezoutenvlees, en nog veel meer.
Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
De VIF-software richt zich op alle sectoren van de voedingsindustrie: bakkerij-confectie, zuivelproducten, kant-en-klare maaltijden, zeevruchten, charcuterie, gezoutenvlees, gevogelte, fruit en groenten, handel, vleesverwerking.