...
Komt binnenkort
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie
Om uw bereidingen en mixes voor te bereiden, kunnen wij u een industriële mixer aanbieden van 10 tot 80 liter, meer op bestelling.
Als u al uw eigen product heeft, kunt u het komen testen in onze werkplaats met onze Italiaanse ijsmachines. Wij verwelkomen u graag!
Kant-en-klare producten zijn ook verkrijgbaar in supermarkten of bij gespecialiseerde aanbieders. Neem contact met ons op, wij kunnen u hun gegevens verstrekken!
...Onze ingrediënten voor de banketbakkerij bieden de eindproducten echte kwaliteiten op het gebied van uiterlijk, smaak en houdbaarheid.
Volume, smeltend, zacht en een mooie laagjesstructuur, dat zijn de vereiste kwaliteiten van traditionele banketbakkerij.
Houdbaarheid en consistentie zijn de belangrijkste voordelen van industriëlebanketbakkerij.
Door de diversiteit, kwaliteit en moderniteit van...
Fabrikant van gebakken en bevroren patisserie voor grote en middelgrote oppervlakken, voor de horeca, voor brasserieën, sandwichzaken,... Fabrikant van bevroren verpakte patisserie. Fabrikant van industriële patisserie. Fabrikant van koekjes, muffins, brownies, chouquettes, chocolade chouquettes, macarons, petit fours, cakes, vierkwarten, chocolade moelleux, madeleines in bevroren verpakking. Fabrikant van rauwe of gebakken patisserie.
ey Surgelés is gelegen in de Lot, aan de nationale weg 20 en op 5 minuten van de afrit Cahors Sud. Opgericht in 1994, is het gespecialiseerd in de productie van diepgevroren rauwe gebakjes. Het kent een regelmatige groei en heeft in 2010 een omzet van 2 miljoen euro gerealiseerd. De belangrijkste klanten zijn regionale en nationale distributeurs van diepvriesproducten, evenals enkele ketens van de...
Sinds meer dan 25 jaar biedt MARTINE SPECIALITES winkels en de horeca een breed scala aan patisserieën die aan alle wensen voldoen: van de basisdeeg, die hun creatieve geest de vrije loop laat, tot de gebakken taart, geglazuurd en versierd, klaar om te verkopen. MARTINE SPECIALITES wordt versterkt door DELMOTTE en 3 ABERS onder de Europese Desserts-vlag. Deze drie bedrijven bundelen hun expertise ...
De SA L’Epi du Rouergue werd opgericht in april 1973 door zeven bakkers-patissiers uit de regio (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château en Nuces).
Gebouwd op de locatie van de ambachtelijke zone van Lioujas, gelegen op 10 km van Rodez in de Aveyron, had de Fournil als doel het leveren van brood aan de aangesloten bakkers, lokale gemeenschappen en potentiële klanten.
De heer MOLI...