Frankrijk, Aix En Provence
Afkomstig uit een commerciële sector van de voedingsmiddelen en ervaren in de productie van vleeswaren, positioneert CAS’AIACCINA zich sinds 2015 als een referentie voor professionals in de sector. In Aix en Provence is ons bedrijf gelegen op een strategisch kruispunt van het nationale transport tussen Corsica en het vasteland. Altijd meer reactief en luisterend naar onze klanten om u een...
Frankrijk, Saint-Jean
... door hen vleeswaren, kazen, pasta, wijnen, speciale pizzabloem en andere zorgvuldig geselecteerde delicatessen van onze Italiaanse leveranciers te leveren. Een groeiende vraag van particuliere klanten heeft ons recentelijk ertoe aangezet om onze producten via onze online verkoopwebsite beschikbaar te stellen. We betrekken onze producten uitsluitend van Italiaanse producenten, waarbij we zoveel...
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
Opgericht in 1993, is Maison Mayté een ambachtelijke charcuterie uit het Baskenland. De Maison produceert een breed scala aan droge vleeswaren uit het Baskenland: hammen, saucissons, droge worst, platte of opgerolde buiken (ventrêches), chorizo, lomos secs... De Maison biedt ook zijn specialiteiten op basis van eend aan (foies gras, magrets, confits, rillettes, pâtés van foie gras), varkensvlees...
... kwaliteit heeft op het gebied van eiwitten en voedingsstoffen in vergelijking met vlees. Daarom produceren we geen producten op basis van VSM. We bieden rundvlees, kip, kalfsvlees, lamsvlees en halal vleeswaren aan. Onze producten zijn beschikbaar vers of diepgevroren. We zijn er trots op halal vlees of gevogelte uit Frankrijk en Europa te verkopen dat gecertificeerd is door Achahada.
Frankrijk, Laguinge
...Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan...
Frankrijk, Saint-Jean Du Bruel
ROGER VIDAL is een MKB dat gespecialiseerd is in de productie van Franse gourmetproducten: pâtés, terrines, spreads en tapenades die sinds de jaren '90 worden geëxporteerd naar de internationale markt: Brazilië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Tsjechië, Nederland, enz. De onderneming biedt traditionele en biologische producten aan die worden gedistribueerd aan de...
Frankrijk, Emerainville
VDC Frankrijk commercialiseert hoogwaardige delicatessenproducten uit de Franse regio met kwaliteitslabels die zowel creatief als smaakvol zijn. Door de seizoenen en gelegenheden heen passen onze producten zich aan de huidige trends aan. VDC Frankrijk wil zich positioneren als een belangrijke speler als exporteur op internationaal niveau. Hiervoor is ons assortiment flexibel en breidt het zich uit...
Frankrijk, La Fouillade
Wij zijn trots op het produceren van biologische landbouwproducten, waaronder varkensvleeswaren en bier. Al onze varkens worden gehouden in overeenstemming met deze normen en krijgen uitsluitend voeding bestaande uit gecertificeerde biologische granen van onze eigen boerderij. Het welzijn van onze dieren staat centraal in onze zorgen, en zij leven in comfortabele stallen met stro bedding, met ook ...
Portfolio (11)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Frankrijk, Revel
Op een steenworp afstand van Castelnaudary, de hoofdstad van Cassoulet, bereidt Le Revelois al meer dan een halve eeuw recepten die zijn overgeleverd uit de tradities en ambachten van de Chauriens in het Lauragais-gebied. Le Revelois is vooral het verhaal van André MOREL, een leerling-slager uit Castelnaudary, die begin jaren '80, gepassioneerd door zijn werk en met de wil om smaken en smaakpapil...
Frankrijk, Vigan (Le)
Het bedrijf THOCAVEN is gespecialiseerd in de teelt van eenden. We voeden de eenden met maïs om gezonde en natuurlijke producten te garanderen. We bieden een compleet assortiment eendenvlees aan, zoals foie gras, magrets, confits, tournedos, rillettes, worstjes, dijen...
Frankrijk, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...Het bedrijf ALCHIM AROMATIQUES, opgericht in 1971, is gespecialiseerd in de productie van aroma's voor de voedingsindustrie (bakkerijen, koekjesfabrieken, zuivelfabrieken, ijsfabrieken, dieetproducten, snoep, dranken, enz.), fruitbereidingen met aromatische suiker voor yoghurt (abrikoos, ananas, aardbei, framboos, bosbes, enz.) en karmijn van cochenille E120 (voor vleeswaren en cosmetica). Onze...
Portfolio (8)
Frankrijk, Rillieux La Pape
...Patrimoniam is een fabriek van ambachtelijke vleeswaren uit het Franse erfgoed, BIO, ZONDER NITRIETEN, en voornamelijk gemaakt van lokaal vlees. We beginnen met een meesterwerk in gevaar van ons Lyonese erfgoed: de echte saucisson de Lyon. We zijn toegewijd aan professionals en consumenten die, net als wij, honger hebben naar echte "smaakvolle" producten die respectvol zijn voor de natuur...
Frankrijk, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel en levering van Halal-gecertificeerde producten. Via ons merk "Authentic & Halal" bieden we een breed scala aan premium kwaliteit verse producten aan, zoals Label Rouge-gecertificeerd gevogelte, eend, foie gras, konijn, gepaneerde producten, vleeswaren, enz. Ons merk wordt verhandeld in Frankrijk, in Europa en ook...
Frankrijk, La Fleche
...fabrikant van meetinstrumenten, biedt u te koop of te huur een compleet assortiment van draadloze of ingebouwde temperatuur-, vervormings- en drukregistrators voor al uw toepassingen (babyvoeding, groenten, zeevruchten, kant-en-klaar maaltijden, vleeswaren, noten, huisdiervoeding, dranken). AXITHERM, betrokken bij het succes van al uw nationale en internationale projecten, biedt oplossingen die zijn...
Portfolio (22)
Frankrijk, Merville
Ons bedrijf Packel Emballages is een groothandel gespecialiseerd in voedselpapier en voedselverpakking sinds 1993. Wij bieden onze diensten aan op: - Voedselpapier (aanpasbaar) - Voedselverpakking (aanpasbaar) - Tassen en textiel (aanpasbaar) Wij drukken rechtstreeks in onze lokalen op verschillende voedselondergronden in flexografie en zeefdruk (boodschappentassen, jute, katoen, isolerend, vakwerk), waardoor we kleine series kunnen produceren. Wij leveren al het benodigde materiaal voor de voedingssector: slagerij, vleeswaren, catering, viswinkel, kaaswinkel, groentewinkel...
Portfolio (116)
Frankrijk, Rungis
Gevestigd in Rungis, zijn wij importeurs en distributeurs van verse koosjere producten. We werken samen met betrouwbare fabrieken die de beste kwaliteit van onze producten waarborgen. We kunnen verse en droge producten, vleeswaren, specerijen, zeevruchten, oosterse producten... leveren. We zijn gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsproducten die gezond en vers zijn. We werken samen met...
Frankrijk, Beaumont De Lomagne
Het is de liefde voor het vak en de ernst die een kleine charcuterie uit Beaumont, opgericht in 1888 en geleid door Antoine Micouleau, heeft doen uitgroeien tot La Maison Micouleau, een ambachtelijke conserverie. Sindsdien geven we onze recepten van vader op zoon door. In het hart van ons land, de Lomagne, geven we het woord terroir al zijn smaak. Onze foie gras, confits, cassoulets en andere ty...
Frankrijk, Plailly
... betrouwbaarheidsniveau. Meer dan 8.000 LUTETIA-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd voor ontdooiing, zouten, fasecombinatie, thermische behandeling, drogen en roken, koeling en cryogenie. LUTETIA ontwikkelt technologische processen voor al uw producties: Varkensvleeswaren (gekookte ham, spekjes, paté), Gedroogde vleeswaren (coppa, gedroogde ham, droge worst, Cobourg), Gemarineerde producten, Verwerkte gevogelteproducten (gevogelteham, nuggets), Geroosterde en gerookte kip, Zeevruchten (zalm, weekdieren).
Frankrijk, Charmes-Sur-Rhône
...De productie-eenheid ANTARTIC II INGREDIËNTEN werd opgericht in 2002 voor de levering van Technologische Mixen aan de voedingsindustrie: coatings, vleeswaren (gepekelde producten, gekookte vleeswaren, rauwe vleeswaren, gedroogde vleeswaren), gelei, marinades, sauzen en fonds voor sauzen, aroma's, snacksaroma's, natuurlijke aroma's, kruiden voor worst en merguez, culinaire hulpstoffen, etnische...
Frankrijk, Boz
...LCB FOOD SAFETY biedt analyses, advies en trainingen op het gebied van voedselveiligheid en produceert hygiëne- en desinfectieproducten voor de agrovoedingssector (Dierlijke voeding & opslag; Pluimveehouderij; Varkenshouderij; Incubators; Kant-en-klaar maaltijden; Zuivelproducten; Opslag; Transport; Vlees, vleeswaren & vleesproducten) en de gezondheidszorg. Onze expertise in de besmettingswijzen...
Frankrijk, Bersaillin
... assortiment maakt ons de enige Franse fabrikant die in staat is om aan de volledige behoeften van een professional te voldoen. Het is ongeëvenaard in Europa en stelt het bedrijf in staat om zich met succes op de internationale markt te vestigen: Cubeuses, Cutters, Ontvelmachines, Schillers, Steakvormers, Laboratoriumsnijders, Mengsnijders, Koelsnijders, Spiesmachines, Tartaarmachines, Vacuummachines, Mengers voor slagers en vleeswaren, Armkneders, Mengkneders, Duwers, Beenderzagen voor slagers en vleeswaren, Kaassnijmachines, Ham snijders, Vlees- en koteletsnijmachines.
Frankrijk, OSSES
...Gevestigd in het Baskenland, is het bedrijf ARNABAR gespecialiseerd in de productie van foie gras en Baskische producten. Zo produceert en commercialiseert het de volgende streekproducten: bloc de foie gras, hele foie gras, mi-cuit foie gras, eendenconfit, axoa, Baskische recepten, patés en rillettes, worstjes, vleeswaren, piment d'Espelette, wijnen en dranken uit het Baskenland, zoete specialiteiten, zeeproducten, enz. ARNABAR biedt ook gastronomische geschenkpakketten aan die als bedrijfsrelaties cadeau kunnen worden gegeven.
Frankrijk, Saint-Berthevin
...- Kip - Kipdelen - Hen - Haan - Verwerkte gevogelte - Boerderijkip - Coquelet - Kwartel - Parelhoen - Konijn - Eend (geheel, eendje, filet, poot, dij...) - Vet eend (magret, foie gras) - Kalkoen - Kalkoendelen - Verwerkte kalkoen - Kebab - Vleeswaren - Duif - Wild - Banket / Brood - Boter - ...
Frankrijk, St Cezaire Sur Siagne
...Aromatech ontwerpt, produceert en commercialiseert voedingsaroma's. Wij bieden aroma's aan in de vorm van vloeistoffen, lipofiele en hydrofiele stoffen, poeders, pasta's en emulsies. Onze aroma's kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan agrovoedingsproducten: alcoholvrije dranken, alcoholische dranken, zuivelproducten, dieetproducten, koekjes, banket, snoep, diervoeding, kant-en-klaar maaltijden, soepen, vleeswaren, zeevruchten, sauzen, marinades, enz.
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, hartige producten en voedingsproducten. SOLINA levert functionele additieve ingrediënten, bouillon, fonds, aroma's, smaakmengsels en kleurstoffen voor het volledige assortiment van vleeswaren en de visindustrie. SOLINA is actief in Europa, Azië en het Midden-Oosten met in totaal 11 productielocaties en 11 onderzoeks- en ontwikkelingscentra in 17 landen.
Portfolio (3)
Frankrijk, La Chapelle Sur Erdre
...en nog veel meer. VIF richt zich op alle sectoren van de voedingsmiddelenindustrie: bakkerij-snoepgoed, zuivelproducten, kant-en-klare maaltijden, zeevruchten, vleeswaren, zoutwaren, gevogelte, fruit en groenten, handel, en de vleesindustrie. VIF biedt oplossingen die zijn afgestemd op de grootte van elk bedrijf, van de kleine onderneming met een tiental medewerkers tot MKB's en grote groepen. De VIF-oplossingen dekken inmiddels alle functies: productie, beheer van fysieke stromen, commerciële administratie, logistiek, orderverwerking, inkoop...
Frankrijk, Vannes
... 'crumbles' = knapperige inclusies en decoraties - Gekruide croutons en gefrituurde inclusies - Gedroogde kazen - Vleeswaren - Italiaanse kazen - Verwerkte groenten: Halfgedroogd, geconserveerd, in blik - Plantaardige oliën - Gedroogde of geconserveerde vruchten - Noten en afgeleiden: Hazelnoten, Pistachenoten - Suikervullingen en glazuren met tussenliggende of anhydride vochtigheid - Chocolade...
Frankrijk, Poligny
... en voor bewerkte voedingsmiddelen, vleeswaren, de grootdistributie en industriële bakkerijen. Bovendien beschikt SOGEBUL over een commercieel netwerk dat zich over het grootste deel van Frankrijk uitstrekt om zo goed mogelijk aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play