PROFIL EXPORT is een familiebedrijf gevestigd in Isère, gespecialiseerd in paardensneden, bewerkte paardproducten en de verwerking van paardenvlees. Paardenfokkerij, slachting van paarden, ontbenen, paardensnijden, verwerking van paardenvlees, vacuümverpakking, in trays, in bulk, in blik, distributie. Beheersing van de gehele Franse paardensector. CERTIFICERING IFS op onze productielocatie om onze...
SOMEXPORT is in 1994 opgericht. Wij bevoorraden inkoopcentrales, luchtvaartmaatschappijen, maar vooral Afrika, de Cariben, klanten in de Indische en Stille Oceaan en tenslotte het Midden-Oosten. Wij zijn een import-exportbedrijf van droge, verse en diepgevroren producten en werken samen met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende agrovoedingsproducten:...
CONTINENTAL DESOSS is een bedrijf gevestigd in Bourg-en-Bresse, in het departement Ain. Het bedrijf biedt diensten aan voor het slachten van dieren, het snijden, het ontbenen, het reinigen en het verpakken van alle soorten vlees: rundvlees, varkensvlees, gevogelte,... Onze snij- en verpakkingswerkplaats zorgt voor precisiewerk om vlees van hoge kwaliteit te garanderen.
Onze vleessoorten worden...
MURZAN, INC. is een ingenieursbedrijf dat pompen en procesapparatuur ontwikkelt en produceert voor de voedingsmiddelenindustrie, pluimvee, vlees, zeevruchten, de farmaceutische sector, dranken, cosmetica en de biomedische industrie. De verwerkingssystemen van MURZAN bieden de beste oplossing voor het transport van viskeuze producten (zoals pindakaas), producten die gevoelig zijn voor schuifkracht...
...-Pyrénées en Languedoc-Roussillon.
Wij bieden een breed scala aan afgeleide gevogeltes, geheel of in stukken, in samenwerking met andere bedrijven: •Witte kalkoen
•Vette eend
•Magere eend
•Magere eend
•Konijn
•Kwartels, duiven, eieren
Deze partners werken al vele jaren met ons samen in dezelfde geest van kwaliteit en traceerbaarheid, met vlees dat altijd afkomstig is van dieren die in Frankrijk zijn grootgebracht, geslacht en verwerkt.
Sinds 1896 zijn er 121 jaar verstreken en de knowhow van Conserves d’Autrefois blijft zich verrijken.
121 jaar dat we ons vak met passie, nauwkeurigheid en creativiteit uitoefenen… Ons culinaire erfgoed, rijk en het resultaat van talloze recepten ontwikkeld door onze koks in al deze decennia, geeft ons vandaag de dag een waardevolle knowhow voortkomend uit deze erfenis.
Gelegen in het hart van ...