Premium gemberconcentraten om te verdunnen. RTD (klaar om te drinken) voor snacks, horeca en catering.
De concentraten worden in Frankrijk verkocht in delicatessenwinkels en biologische winkels.
Onze dranken zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk, biologisch en laag in suiker.
Ze zijn een perfecte vervanging voor frisdranken, vruchtensappen en siropen.
Ze kunnen ook worden gebruikt voor het maken van cocktails en in de keuken en patisserie.
Het bedrijf Gaston Mille is gespecialiseerd in de productie van schoenen, laarzen en veiligheidsaccessoires voor de sectoren van de bouw, de industrie en de diensten. Met een aanbod van meer dan 200 productmodellen kan het bedrijf voldoen aan alle soorten behoeften, zoals voor zeer specifieke beroepen in de voedingsindustrie, de diensten en de collectieve catering, de logistiek en het transport, de zware industrie, evenals de werkzaamheden die onder extreme temperatuurcondities worden uitgevoerd.
...bestemd voor alle horeca-activiteiten - touchscreen kiosken - horeca, commerciële catering, collectieve catering, detailhandel.
Wij zijn ook ONTWERPER VAN SPECIFIEKE SOFTWARE (met een lastenboek kunnen wij software ontwikkelen die is afgestemd op uw behoeften, interconnectiviteit is ook mogelijk met andere diverse software).
Ontwerper van websites en webshops.
...De onderneming CARIF S.A is fabrikant van meelcorrectoren, ingrediënten en verbetermiddelen voor bakkerij, patisserie, banketbakkerij en koekjes, bakenzymen, mixes en premixen voor speciale broden, bereidingen voor patisserie en catering, specifieke aroma's en kleurstoffen. CARIF S.A. formuleert, produceert en commercialiseert innovatieve ingrediënten uit de graanindustrie onder...
Onze winkel laat u nieuwe smaken ontdekken.
Chutneys om te combineren met recepten die zowel gevarieerd als innovatief zijn.
Groentepreparaten voor ontbijt- of brunchformules.
Het is zomer, geniet van onze aperitiefideeën: Tartinades, Houmous of Cakes, allemaal verschillend voor gedurfde combinaties.
Een frisse boost voor uw plank.
Nieuwe producten, nieuwe ervaringen.
Elke maand een nieuw rec...
DRESS CODE PRO kleedt professionals in de horeca, de restauratie en de hotelbranche, maar ook professionals in de collectieve sector en de voedingsindustrie. Onze collecties zijn afgestemd op uw vakgebied.
Wij bieden een ruime keuze aan comfortabele en praktische werkkleding met moderne snits en onderhoudsvriendelijke stoffen. Werkkleding is essentieel voor bescherming en hygiëne, en wordt ook ee...
De globale beheersoplossing voor de Collectieve Horeca. De software RECO is een beheers- en kassasysteem voor de Collectieve Horeca, erkend door alle professionals. Compatibel met elk type badge, past het zich aan alle diensten in de sector van de collectieve horeca aan: restaurant, cafetaria, zelfbediening, automaten, tafelbediening, enz. RECO is een complete software voor het beheer van de colle...
Sinds 2004 is EK-KINOX de specialist in het creëren en vervaardigen van professionele kleding voor vrouwen en mannen. Het doel is om te voldoen aan de eisen en beperkingen van kleding in de professionele omgeving, afhankelijk van de sectoren van de bedrijven. De kleding, die noodzakelijkerwijs wordt gebruikt en zwaar wordt belast door mensen in het veld, mag op geen enkele manier ongemakken veroor...
ROBUR is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de fabricage, distributie en verhuur van werkkleding en professionele kleding voor de horeca, de restauratie, de voedingssector, de medische beroepen en de publieke sector.
ROBUR biedt functionele kleding die is aangepast aan elk beroep en elke technische handeling: broeken, tunieken, blouses, schorten, jassen, overalls, hesjes, kostuums, outfits voo...
... "horizontaal koken" heeft Charvet een onberispelijke reputatie opgebouwd bij professionals in de commerciële horeca en de collectieve catering. Van het klassieke modulaire element tot de meest geavanceerde op maat gemaakte piano.
Om de Franse metropoolmarkt, de DOM-TOM of buitenlandse landen te benaderen, steunt CHARVET op een netwerk van onafhankelijke dealers-installateurs.
Drie opeenvolgende generaties hebben Charvet in staat gesteld een unieke expertise te verwerven in de bouw van kookapparatuur voor professionals.
SEIPAM is de eerste Franse fabrikant van inductiekookplaten voor de uitrusting van grote keukens, de horeca en de collectieve catering. Gespecialiseerd in inductietechnologie toegepast op koken, biedt SEIPAM een assortiment van hoogwaardige apparaten die steeds innovatiever zijn. SEIPAM ontwerpt en produceert alle modellen in de werkplaatsen naast het hoofdkantoor in Velaux, ideaal gelegen nabij...
Pierre Martinet is het verhaal van een ongelooflijk succes met bedrijfswaarden zoals nauwkeurigheid, kwaliteitsvereisten, maar ook de vrijgevigheid en authenticiteit van het cateringvakmanschap. Elke dag zoekt Pierre Martinet, vakman in hart en nieren, naar oplossingen om producten, verpakkingen of concepten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van de consumenten. De onverbiddelijke cateraar biedt aan: catering salades met als kernactiviteit tabouleh, snack salades, hartige gebakjes en dranken. Ontdek meer informatie op www.martinet.fr of www.martineteuropa.com...
REALINOX is een Frans familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de op maat gemaakte inox ontwerp en productie. Het bedrijf is actief in de sectoren van de voedingsmiddelenindustrie (inox keukenapparatuur, horecamateriaal, viswinkels...), de medische en ziekenhuisomgeving, en inox meubilair voor inrichting.
Realinox biedt u 7 productlijnen van inox aan, waaronder Tafels, Meubels,...
Het vergemakkelijken van de distributie van maaltijden in gemeenschappen, in het bijzonder die welke aan de gezondheidszorg zijn gewijd, is al meer dan 60 jaar de core business van Socamel Technologies. Vanuit deze missie heeft Socamel Technologies drie belangrijke doelstellingen geformuleerd: * innoveren door geavanceerde technologieën in te voeren (koude distributie, shuttle-kiosk, traceerbaarhe...
Het bedrijf SANTOS is gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele elektrische apparatuur voor cafés, hotels, restaurants en instellingen. Santos, opgericht in 1954 door André Fouquet, vervaardigt professionele apparatuur voor cafetaria's, hotels, restaurants, juice bars, koffiehuizen en broodjeszaken, en biedt drie productlijnen aan: Verfrissende Dranken, Culinaire Voorbereiding, ...
Het restaurant Univers Pizza, gelegen in de stad La Seyne sur Mer, dichtbij Six Fours, in de Var, verwelkomt iedereen die houdt van traditionele Provençaalse keuken. Univers Pizza ontvangt zijn klanten 7 dagen per week, 's middags en 's avonds met zijn houtgestookte pizza's en andere specialiteiten zoals Paella met zeevruchten, Tapas of de beroemde Aïolis. Het restaurant biedt de mogelijkheid om t...