...Akkoord metvin aperitief, voorgerecht, charcuterie, vis, schelpdieren & schaaldieren, witvlees, fruitig dessert, chocolade dessert
Vinificatie pneumatische persing, geen gebruik van exogene gisten
Verpakking Prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis.
Oog: zeer honingachtige en glanzende gouden kleur
Neus: delicaat, bloemig...
...diepvries slakken of gekoelde slakken. We bieden ook speciaal gemaakte producten aan: schelpdieren, mosselen en kikkers bereid met respect voor de producten en de kwaliteit. Meer dan 45 miljoen slakken worden verwerkt in onze werkplaatsen, uitgerust met geautomatiseerde en efficiënte productieprocessen die voldoen aan de productie-eisen van slakken, bacteriologische controles van grondstoffen, ingrediënten en eindproducten, hygiëne en traceerbaarheid van slakkenpartijen. Een efficiënte productie-installatie, de strengheid in de selectie en de verwerking van slakken.
... vetten en onttrekt het een deel van de vetten die in het voedsel aanwezig zijn. Dit proces vermindert sterk het verlies van water en sappen in het voedsel, is onmiddellijk en snel, genereert geen geur of vette rook, en geeft het voedsel een aroma dat eerder in de alcohol is geïntroduceerd. Voorbeelden van een "showkook"-ervaring: het koken van een ei in de zaal, warme soufflé in de zaal, spectaculaire karamelisatie, flambé in de zaal, maar ook andere "verrassings"-kookmethoden voor vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, fruit...