...Heerlijke poeder voor warme chocolademelk met stukjes pure chocolade (cacao: minimaal 88%) met kokosbloesemsuiker. Intens in chocolade.
Oorsprong van de cacaobonen: Dominicaanse Republiek
Bereidingswijze
Breng melk of een plantaardige drank aan de kook in een pan en voeg 2 tot 3 theelepels SoChoco poeder per gewenste kop toe. Roer enkele seconden tot je warme chocolademelk hebt.
Ingrediënten...
...Ingrediënten*: Citroengras, melisse, gebroken cacaobonen, brandnetel, basilicum, cacao-extract, valeriaan, lavendel, steranijs, passiebloem, sint-janskruid, hopbloemen
- Verpakking: zak van 60 gram
- *Ingrediënten afkomstig uit duurzame landbouw
- Handmatig verpakt
- Zonder conserveermiddelen
- Beschikbaar per KG
- Beschikbaar in White label.
Wilt u een uniek recept dat bij u past? Neem gerust contact met ons op! Wij creëren en/of personaliseren unieke recepten op aanvraag.
Referentie: INF630
Op voorraad: 54
Temperatuur: 90 tot 100°C
ZETTIJD: 7 tot 8 minuten
Voor een kop: 1 tot 2 theelepels...
...Uitgerust met een magnetische trommel met permanente magneten Ø 200, 315, 400, 500 of 630, zorgt dit apparaat voor de AUTOMATISCHE en CONTINUE verwijdering van ferromagnetische deeltjes die de bulkmaterialen vervuilen: korrels, poeders, stofachtige stoffen, enz.
Agro-Voeding: poedersuiker, cacaobonen, granen.
Houtindustrie: snippers, zaagsel.
Recycling: gieterijen (scheiding zand/korrel), glas, huishoudelijk afval (scheiding van aluminium en staalblikken).
Diversen: cement, gips, kalk, slakken, chemie (carbon black), kunststof korrels.
Vietcacao selecteert en fermenteert de cacaobonen met de grootste zorg in de provincie Bến Tre, in het zuiden van Vietnam, in de Mekongdelta. De verwerking van de cacao vindt plaats binnen een Arbeidsintegratiecentrum om de professionele integratie van jonge gehandicapten te bevorderen. Geïmporteerd naar Frankrijk, worden ze gebrand en verwerkt volgens een ambachtelijke knowhow tot pure...