• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • franse ambachtelijke producten

Resultaten voor

Franse ambachtelijke producten

FrankrijkLyon en Rhône-Alpes
  1. NOUS LE SAVONS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De ambachtelijke zeepfabriek Nous Le Savons biedt biologische en natuurlijke cosmetica met het label Nature & Progrès. Alle productie vindt plaats in Grenoble, in het hart van de Alpen, waar het bedrijf sinds 2017 is gevestigd. Alleen de beste ingrediënten worden geselecteerd, voor een hoogwaardige Franse productie. De milieu- en sociale verplichtingen maken integraal deel uit van ons DNA: lokale grondstoffen, composteerbare of retourverpakkingen, samenwerking met een centrum voor volwassenen met een handicap, waterbesparing en korte keten. Ecologische, ethische en betaalbare producten: zachte zepen en scrubs, shampoo bars, deodorants, balsems, natuurlijke muggenwerende middelen, om er maar een paar te noemen. De zeepfabriek kan winkels, inkoopcentrales en groothandelaren beleveren onder eigen merk of white label.

  2. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS staat in het hart van het Franse vakmanschap, gespecialiseerd in de productie van uitzonderlijke nougat die de geschiedenis en de voorouderlijke knowhow van Montélimar, de onbetwiste hoofdstad van de nougat, huldigt. Onze producten: We bieden een assortiment nougat, van de klassieke noga uit Montélimar, rijk aan amandelen en honing, tot de biologische Nougat, bedoeld voor wie de voorkeur geeft aan producten uit de biologische landbouw. Onze Chocolade Nougat en Petits Nougats vatten perfect het evenwicht tussen traditie en innovatie, terwijl de zachte Noga een onvergelijkbare zachte textuur biedt. Liefhebbers van authenticiteit zullen verleid worden door onze ambachtelijke noga en onze ambachtelijke Calissons, die de ziel van ons vakmanschap belichamen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent een nauwgezette aandacht voor details, van de selectie van de beste ingrediënten, zoals Montélimar chocolade amandelen, tot de delicate bereiding van elk stuk snoepgoed. We breiden ons assortiment uit met zoetwaren en snoepgoed, zowel chocolade als niet-chocolade, en een unieke spread die uw ontbijt omtovert tot een moment van pure verwennerij. Doe mee aan deze culinaire ervaring en laat u meevoeren door de rijkdom van ambachtelijk Frans gebak.

  3. PHYTO 3000

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Phyto 3000 is een Frans laboratorium dat op de traditionele Chinese fytotherapie gebaseerde producten verkoopt, een ambachtelijke knowhow van meer dan 3.000 jaar oud. In China werd meerdere eeuwen geleden een legendarische balsem uitgevonden. Na maanden onderzoek, heeft Phyto 3000 zijn eigen formule ontworpen waarbij het oorspronkelijke karakter behouden bleef. Deze balsem werd voorheen beschouwd als een aan de elite van de voormalige keizers van China voorbehouden product en is nu beschikbaar voor iedereen die voor welzijn en harmonie kiest. Het laboratorium liet zich inspireren door deze traditionele balsem om een eerste vloeibare versie te ontwikkelen die geconcentreerd is voor een optimale werking. Al onze formules zijn gebaseerd op de eeuwenoude, traditionele, Chinese fytotherapie. Een fytotherapie die sinds meer dan 3.000 jaar erkend staat om de natuurlijk en uitzonderlijke weldaden voor het menselijk lichaam. Phyto 3000 (voorheen Equilibre-Sino Vital) kan bogen op circa 30 jaar ervaring op dit gebied. Phyto 3000 streeft ernaar producten van topkwaliteit te bieden gebaseerd op eeuwenoude knowhow, om een zo groot mogelijk aantal personen te helpen hun leven, gezondheid en welzijn in balans te krijgen of te behouden. De producten van Phyto 3000 worden aanbevolen door talloze professionals, fysiotherapeuten, osteopaten en naturopathen.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.