...Intense en complexe Cahors
Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn.
Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°.
Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
... geselecteerd op hun superieure kwaliteit.
Naast de tabletten chocolade bieden wij een verscheidenheid aan chocoladeproducten aan, zoals zwartechocoladetruffels, chocolade dragées en chocolade palets. Alle producten worden vervaardigd met dezelfde zorg voor kwaliteit en innovatie.
De ambachtelijke chocolaterie Les Chocolats de Balata biedt ook rondleidingen aan van hun chocoladeproductieworkplaats voor...