Frankrijk, Gourdon
78km
Het bedrijf VALETTE is sinds 1920 gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras en zwarte truffel uit de Périgord. VALETTE FOIE GRAS is een familiebedrijf dat authentieke en regionale gerechten verkoopt. Wij bereiden deze producten royaal en bieden ze ook aan in typische bereidingen uit het Zuidwesten van Frankrijk, zoals cassoulet. Wij distribueren onze producten in Frankrijk en naar ...
Frankrijk, Pomarez
212km
Sinds drie generaties produceert de familie DUMECQ, gelegen in het hart van de Chalosse, foie gras. Naast foie gras produceert het bedrijf DUMECQ ook conserven en verse producten van de boerderij. Het biedt een breed scala aan producten: verse producten (eendenfilets, hele eend, eendenfoie gras, eendenborst), eendenfoie gras in blik of pot, eendenborsten, gésiers, confits, eendenpoten en -vleuge...
Frankrijk, Barcus
222km
DE BOERDERIJ UHARTIA is de specialist in boerderij-eenden. We hebben een traditionele eendenhouderij opgezet en een maïsvoederingsatelier voordat we begonnen met de ambachtelijke productie van boerderijproducten in onze CEE-normgebonden faciliteiten. Zo bieden we een breed scala aan producten op basis van eend, zoals eendenlever, eendenconfit, eendenrillettes, patés met eendenlever en bereide gere...
Frankrijk, Lescar Cedex
150km
EURALIS GASTRONOMIE werkt nauw samen met professionals in de voedingssector om oplossingen te bieden voor hun cateringactiviteiten en om hen te voorzien van foie gras. EURALIS GASTRONOMIE beschikt over verschillende merken afhankelijk van de gewenste markten, zoals ROUGIÉ, MONFORT of JEAN STALAVEN. Wij zijn de specialisten in de fokkerij en verwerking van eenden en ganzen.
Frankrijk, Badefols Sur Dordogne
110km
Le Domaine de la Barbe, ook wel Foie Gras Kuster genoemd, produceert eenden- en ganzenlever. Het domein biedt foie gras aan zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Het domein verkoopt ook specialiteiten met foie gras, zoals patés, rillettes, grattons, confits, gésiers, geconserveerde specialiteiten, gedroogde magrets en bereide gerechten zoals cassoulet Périgourdin. Als verwerkers v...
Frankrijk, Cahors
46km
SUDREAU is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van foie gras, eendenborst, gizzards, eendenrillettes, eendenconfit en typische gerechten uit het Zuidwesten, zoals Coq au Vin uit Cahors of cassoulet.
Frankrijk, Revel
73km
Frankrijk, Gourdon
77km
Frankrijk, Frespech
75km
Het familiebedrijf SOULEILLES FOIE GRAS produceert al generaties lang foie gras. Een traditionele fokkerij, een gezonde voeding, een diervriendelijke voeding en een unieke ambacht maken het mogelijk voor het bedrijf om producten van hoge kwaliteit te produceren. Naast foie gras biedt het bedrijf zijn klanten terrines, patés, foie gras-crèmes, eendenborst, worstjes, grattons, gésiers, eendenfilet...
Frankrijk, Vezac
94km
Opgericht meer dan 80 jaar geleden, is DELMOND FOIE GRAS een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van foie gras. Het bedrijf beschikt over een slacht- en snijbedrijf in de Dordogne. De groothandels- en halfgroothandelsactiviteiten groeien elk jaar. Zo produceert en verhandelt het bedrijf foie gras, magrets, aiguillettes, dijen, manchons, gésiers, enz. Tussen vakmanschap en tradi...
Frankrijk, Hagetmau
195km
Frankrijk, Hagetmau
190km
Sinds 1929 is het bedrijf BESSE FOIE GRAS gespecialiseerd in de productie en verkoop van foie gras. Zo biedt het bedrijf halfgare foie gras, eendenfoie gras, ganzenfoie gras en specialiteiten met foie gras aan. Daarnaast biedt het ook terrines, patés, eendenconfit, Landais cassoulet en gastronomische geschenkpakketten voor ondernemingscommissies aan.
Frankrijk, PEYREHORADE
234km
Opgericht in 1929, produceert en commercialiseert Maison BARTHOUIL gerookte zalm en foie gras. De BARTHOUIL-eenden komen van exclusieve voederproducenten in de buurt van het bedrijf. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de eenden, van de fok tot de slacht, de bereiding, de kruiden en de rijping. Het roken van de zalm gebeurt volgens traditionele Deense technieken. Dankzij deze ambacht en de ...
Frankrijk, Lanzac
88km
Frankrijk, Montaut
195km
Frankrijk, Montfort En Chalosse
208km
Frankrijk, La Brede
190km
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play