Metarom France is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de creatie, productie en distributie van aromatische oplossingen en karamel voor de voedingsindustrie.
Gevestigd op de zoete voedingsmarkt en actief in de sector van voedingsingrediënten, wordt het bedrijf, gevestigd in Boves (80), in de Hauts-de-France, gedragen door zijn waarden van duurzaamheid, veiligheid en ethiek. Zijn 140 medew...
...
• Vers of bevroren: Karton of krat van 5, 10 of 20 kg
• Vacuüm verpakt in zak van 2,5 of 5 kg: Karton van 20 kg of krat
• Onder gemodificeerde atmosfeer: In polystyreen schaal van 3 of 5 kg of in flexibele verpakking van 3 of 5 kg
BEWARING
• Vers: 9 dagen bij 0 +4°C
• Bevroren: 12 maanden bij -18°C
• Vacuüm: 15 dagen bij 0 +4°C
• Onder gemodificeerde atmosfeer: 21 dagen bij 0 +4°C...
... kunt ze vervolgens toevoegen aan een saus of een ander recept.
Onze + MCÖ:
Geen toegevoegde suikers
Geen toegevoegde zouten
Zonder fyto-oestrogenen
Geen culturele of religieuze verboden (Halal, Kasjer, enz.)
Formaat: 200g (10 tot 12 stuks)
Verpakking: Vers...
Gespecialiseerd in de handel in versvlees en slachtafval van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees en varkensvlees, evenals wereldwijde rundvlees en uitzonderlijke vleeswaren. Wij bieden een aanbod dat is afgestemd op onze klanten, om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van slagers, traiteurs, cateraars, de grootdistributie en de horeca. Dankzij een nauwe samenwerking met onze leveranciers...
... kwaliteit aan.
Exotisch vlees (struisvogel, kangoeroe, bizon, antilope, zebra, krokodil...).
Premium rundvlees: Argentinië, Uruguay, Brazilië, Australië, VS..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland, Schotland... - Wild: Wildzwijn (Australië, VS), Hinde (Nieuw-Zeeland, Europa), Ree (Europa)... Zorgvuldig geselecteerd vlees van superieure kwaliteit. Vers en diepgevroren, PAD of portiegewijs.
GOURMET FOOD FRANCE biedt de exportverkoop van exotisch vlees in Europa aan. We hebben een permanente voorraad vlees. Voor meer informatie: Contact: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
...Het bedrijf BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen, gelegen in Bressuire, Frankrijk. Wij zijn leveranciers van rundvlees, en meer specifiek van verse vlees van jonge runderen. Wij verhandelen ook rundvleescarcassen en -afval. Onze productie van verse, ontbeende of niet-ontbeende vlees is bestemd voor alle landen in Europa en Noord-Afrika. Wij verhandelen vleesrassen: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
... verpakkingseenheden, diepvriezen), kant-en-klaar maaltijden (verse, diepgevroren, conserven, cateringproducten, vleeswaren), bakkerij en patisserie (industriële eenheden voor de productie van brood, gebak en patisserie, zowel vers als diepgevroren), eieren (verpakkingscentra voor eieren, productie-eenheden voor eiproducten), logistiek (logistieke platforms, koelhuizen), silo's en diervoeding (levering, inzameling, opslag, drogen, veevoeders), industriële architectuur (winkels, kantoren, industriële gebouwen) ...
In hun fabriek in Nogent-sur-Oise produceren de SALAISONS JOUVIN elk jaar 2.700 ton varkensvleesproducten, met respect voor de tradities, om een unieke smaak te bieden en te voldoen aan de eisen van de grootste distributeurs.
Als specialist in Franse chorizo staat deze "Made in France" productie van varkensvleeswaren onder constante kwaliteitscontrole. Gemaakt in onze fabriek in Nogent-sur-Oise, ...
... spierstructuur, het geproduceerde stuk, de toestand van de substantie, de gezamenlijke inspanning van de mengcomponenten, na de dood, de effecten van de voor-slacht, het beheer van zaken, voorbereiding en grenzen, microbiologische aantallen en massa's, enzovoort. In het bijzonder is de kwaliteit van versvlees duidelijk gerelateerd aan de kenmerken van de spiervezels, aangezien de skeletspieren in wezen spierbundels bevatten.
Opgericht in 1958, JACOB SA is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel en half-groothandel van gevogelte, zuivelproducten, kruidenierswaren, vlees en vleeswaren. JACOB SA bestaat uit een professioneel en dynamisch team en biedt een breed scala aan producten om de restaurateurs, bakkers, slagers, gevogeltehandelaren en cateraars zo goed mogelijk te bedienen, dankzij dagelijkse leveringen van zijn vaste leveranciers uit heel Frankrijk met een bewezen reputatie.