Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De IJs Cider van La Flaguerie is het resultaat van de concentratie van appelmost door middel van cryogenie. De zo geconcentreerde most fermenteert en behoudt een hoog gehalte aan restsuiker. Met een amberkleur is de IJs Cider van La Flaguerie een geconcentreerde mix van aroma's van gekookte appels, ondersteund door de tannine en de natuurlijke zuurheid van het fruit. Het wordt gekoeld (8 tot 10 graden) genoten als aperitief, bij foie gras, een blauwe kaas of bij het dessert. Bruto gewicht: 970g Gewicht van de doos van 6: 6kg...
Portfolio (57)
Frankrijk, Condom
...Premier neus zeer fruitig: we herkennen de aroma's van de goed rijpe peer met de smakelijke basis van de belle-hélène peer. De chocolade blijft in de mond hangen. Het is zowel een aperitief als een dessertwijn, vergezeld van een bolletje ijs of een ander dessert met peer. Ook wel "Galipette" met peren & chocolade genoemd. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
...Bretagne staat altijd bekend om zijn crêpes en wij zijn trots om de authentieke Bretonse tarwecrêpes aan te bieden. Deze zijn perfect om mee te nemen aan de straat of als dessert in het restaurant! Chocoladesaus, een bolletje ijs, flambé... vul ze naar wens! Gemaakt in Bretagne volgens zeer hoge kwaliteitsnormen (boven de HACCP-normen), zorgen wij ervoor dat de koudeketen van onze crêpes tot aan...
Portfolio (58)
Frankrijk, Talant
... vullen met praliné, gianduja, marshmallow, fruitconfituur... Voor decor op het bord, verkoop per stuk, of als tafeldecoratie voor een bruiloft. U kunt deze jurk mal ook gebruiken om individuele desserts te maken, kleine mousse jurken, ijs... Een koud dessert dat uw gasten zal verrassen! Voor de verkoop adviseren wij de verpakking referentie PLDOME, voor een elegante presentatie van de chocolade...
Portfolio (192)
Frankrijk, Saint-Brice
... pittige en zachte tonen die je naar een warme finale leiden. Het kan worden genoten met tonic, in verschillende cocktails, puur op ijs, of zelfs in de keuken om een marinade of dessert op te fleuren, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Het kan na opening meerdere jaren op kamertemperatuur worden bewaard.
Portfolio (2)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
...Kastanjepuree glazen pot 325g - Kastanjepuree BIO glazen pot 325g - Kastanjepuree AOP glazen pot 325g Kastanjepuree kan puur worden gegeten op toast, geroosterd brood of als dessert met witte kaas, ijs, yoghurt, pannenkoeken, wafels.
Portfolio (16)
Frankrijk, Domjean
...Gelaagd fruitglazuur op basis van passievruchtenpuree. Gegeleerd met fruitpectine. Voordelen: Glans en stabiele textuur bij het invriezen en ontdooien. Voor desserts, mousses, bavarois en ijs. Toepassingen: Klaar voor gebruik, Smelten bij 45° / 50°C au bain-marie. Gieten op het bevroren dessert (zonder ijsvorming) of gladstrijken met een enkele beweging van de spatel. Bewaring: In de originele, goed gesloten verpakking, beschermd tegen licht, warmte en vocht (tussen 4° en 20° C). Gevoelig voor sterke geuren. Te gebruiken binnen 3 weken na opening.
Portfolio (6)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Formaat: 460ml Belgische chocolade-ijs (13%, bevat minimaal 50% cacao droge stof) met een hazelnootpasta-saus (1%) en stukjes gekarameliseerde, geroosterde hazelnoten (6%). Laat u verleiden door ons Belgische chocolade- en hazelnootijs: een heerlijke Belgische chocolade-ijs, verheven door een chocolade-hazelnootsaus en stukjes gekarameliseerde hazelnoten. Een verrukkelijk bevroren dessert, zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's, voor ultiem genot.
Frankrijk, Landeleau
...zonnebloemolie, zout, gist Praktische tip: In de pan: smelt een klontje boter en verwarm 30 seconden aan elke kant. In de magnetron: verwarm 10 tot 20 seconden maximaal, het is alsof hij net vers gemaakt is! Geserveerd met een bolletje ijs en slagroom: een dessert dat door iedereen gewaardeerd wordt!
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
...De dessertkom Circée heeft een originele vorm met de indruk van een werveling. U kunt eenvoudig ijs of fruitsalades serveren. Deze ijscoupe is gemaakt van geperst glas, heeft een hoge en schuine vorm en een golvende rand. Het is de ideale kom voor het serveren van koffie liégeois of een dessert met meerdere bollen. Inhoud: 27 cl Diameter: 108 mm Hoogte: 164 mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, BOUJAN SUR LIBRON
Sinds 1964 onderscheidt Avidoc zich in de distributie van ijs en diepvriesproducten aan professionals in de Horeca, evenals aan bakkerijen-patisseries en afhaalpunten, in Languedoc-Roussillon. Van het voorgerecht tot het dessert bieden wij meer dan duizend referenties van diepvriesproducten en ijs aan.
Frankrijk, Reyersviller
... van de Italiaanse keuken. Laat u verleiden door onze heerlijke gerechten en een selectie van verfrissende dranken. Uitstekende streekgerechten, gevarieerde regionale gerechten en uitstekende salades wachten op u. We hebben ook iets voor zoetekauwen. Onze delicate jam, verfrissende ijs, goddelijke desserts, onze fijne chocolade of onze gebakjes zijn ook heerlijk als dessert. Een heerlijke brunch, lunch of diner in ons etablissement?
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play