... hoeveelheden worden toegevoegd aan een yoghurtsaus met komkommer om frisheid te geven. Het wordt ook regelmatig gebruikt om bepaalde gerechten zoals lasagne, ratatouille, pizza's... op smaak te brengen. Tijm wordt ook gebruikt om za'atar te bereiden, een Libanees kruidenmengsel gemaakt van geroosterde sesamzaadjes en sumak, dat wordt gebruikt om vlees-, vis- en groentegerechten op smaak te brengen. Ontdek onze tijm bloem. Verpakking: 8Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Marseille
... ongepelde gedroogde vruchten, ongezouten geroosterde noten en gezouten geroosterde noten in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur, in het departement Bouches-du-Rhône in Marseille. Italiaanse en Marokkaanse olijven en antipasti worden ook aangeboden. CROC'ELLA biedt levering met de mogelijkheid van FRANCO DE PORT*. *Afhankelijk van de minimale bestelhoeveelheid Ontdek ook de ongepelde gedroogde vruchten en notenmengsels. Twijfel niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier. Bent u een particulier? We ontmoeten elkaar op deze site.
Portfolio (145)
Frankrijk, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Smaak licht peperig, die zowel aan munt als aan tijm doet denken. Ook wel ezelpeper genoemd. Plant Sarriette - Satureja. Keuken Sausen, wild, verse geiten- en schapenkaas, peulvruchten, bonen, pompoenen en courgettes, erwten. Vorm / Hoeveelheid Biologische gedroogde kruiden / 40g - 220g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Spijsvertering bevorderend...
Portfolio (9)
Frankrijk, Ham
...De tijmvlokken worden bereid uit gedroogde en fijngehakte biologische tijmblaadjes, die door ons in Frankrijk, in de regio Picardie Maritime, worden gekweekt, geoogst en verwerkt. Tijm, een aromatische plant uit het Middellandse Zeegebied, wordt al sinds de Romeinse tijd veel gebruikt in de keuken. Naast zijn kenmerkende geur heeft tijm vele geneeskrachtige eigenschappen. Tijmvlokken zijn een...
Portfolio (127)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De cuvée Les Galets van het domein des Hauts Châssis is een heerlijke terroirwijn die perfect de genialiteit van de appellatie Crozes-Hermitage belichaamt. Met verleidelijke tonen van zwarte vruchten (kers, braam, cassis, pruim) en zeer fijne tannines, biedt deze mooie fles ook aroma's van witte peper en gedroogde kruiden (rozemarijn, tijm) waar men van geniet tijdens de proeverij. Verschillende...
Portfolio (321)
Frankrijk, Bidart
... olijfoliën met aroma's van eekhoorntjesbrood, wilde tijm,... verkregen door maceratie en zijn seizoensgebonden truffels, La Maison Caudalie, gevestigd in Biarritz sinds 1998, brengt de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk en wild over met een unieke stijl, om de echte smaak van de dingen terug te vinden. De caudalie is de maat voor de aromatische persistentie van een wijn in de mond, het is vooral...
Portfolio (59)
Frankrijk, Allenjoie
... 100% wilde en natuurlijke verse, gedroogde of poedervormige paddenstoelen aan, evenals 20 soorten specerijen, truffelolijfolie, bevroren, verse of gedroogde vruchten, marmelades, lyofiliseerde vruchten, bevroren puur vruchtensap (sinaasappel, zure kers, citroen, granaatappel), 60 soorten en smaken van infusies, gedroogde knoflook, saffraan, vanille uit Madagascar... De kwaliteit van onze producten...
Portfolio (8)
... moet worden. Productie van essentiële oliën en hydrolaten, bloemenwaters, gedroogde planten, lavendel, lavandin, oregano, marjolein, salie, kamille, den, jeneverbes, cade, livèche, wortel, angelica, valeriaan, inula, koriander, venkel, dragon, melisse, munt, basilicum, knoflook, tijm, rozemarijn, duizendblad, laurier, brandnetel, korenbloem, hennep, dille, helichryse. Wij leveren onze essentiële...
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play