Frankrijk, Patornay
...Deze bruine kraftpapieren croissantzakken van 38 g/m² met het motief "traditie" zijn ideaal voor gebruik in de bakkerij en patisserie, maar ook voor particulier gebruik. De croissantzak heeft verschillende voordelen: Deze croissantzak, gemaakt van kraftpapier, is een vetbestendige verpakking die het transport van uw croissants, chocoladebroodjes, chocolade of andere zoetigheden vergemakkelijkt. Deze papieren verpakking is biologisch afbreekbaar. Code: SACBRI Grootte: 107 Afmetingen: 250 + 70 x 350 (L + bodem x H in mm) Materiaal: Kraftpapier...
Portfolio (122)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Fibermaé is onze lijn van mallen gemaakt van een geperforeerde glasvezeldoek en een anti-aanbaklaag van silicone. De glasvezeldoek met open maas bevordert de circulatie van warme lucht en zorgt voor een gelijkmatige garing. Fibermaé is ideaal voor het bakken van broodjes, burgers, brioche, hotdogs of ciabatta... Je krijgt een mooie, krokante en goudbruine korst! Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De sterke drank: Hériose is de gloednieuwe Franse whisky die indruk maakt op liefhebbers! Gemaakt door het familiebedrijf Cognac Boinaud, ondergaat deze heerlijke single malt een rijping in oude bourbonvaten, wat resulteert in een sterke drank met een geweldige smaak. Patisserie-aroma's (vanille, brioche) en graanachtige tonen worden gedragen door een romige textuur en vermengen zich met mooie...
Portfolio (321)
Frankrijk, La Chapelle-St-Luc
...De Salamandre bakplaat is een kartonnen bakplaat voor speciale broden en brioche. Het weerstaat grote temperatuurschommelingen (van -28°C tot 220°C) en zorgt voor een gelijkmatige bakresultaat.
Bijpassende producten
Bakplaat
Bakplaat
Andere Producten
Tote bag
Tote bag
Portfolio (10)
Frankrijk, Ham
...Ontdek de biologische druivengelei, een heerlijke creatie gepresenteerd in een pot van 160g. Zorgvuldig gemaakt van sap van druiven uit onze biologische teelt, biedt deze gelei een zachte textuur en een van nature zoete smaak die de heerlijke fruitige tonen van druiven oproept. Ideaal om te smeren op brood, pannenkoeken of brioche, kan deze druivengelei ook worden gebruikt in de patisserie, om...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint-Macaire-En-Mauges
... vervormen voorkomt. OUEST AGRO TECHNOLOGIE biedt waterstraalprocessen voor het scarificeren van broden en brioche, evenals automatische transport- en manipulatiewystemen: laad- en lossystemen voor roosters, wagens. Bestemd voor bakkerijen, verse of diepgevroren patisserie, zoete of hartige gebakjes, banket, vlees en vis, fruit en groenten, maakt de machine, uitgerust met een of meerdere spuitmonden gemonteerd op een XY-as en beheerd door een numerieke besturing, het snijden van alle standaard of gepersonaliseerde vormen mogelijk.
Frankrijk, Chaponost
Randy is een MKB opgericht in 1903, gelegen in Chaponost in het zuidwesten van de regio Lyon. Gevestigd in een ambachtelijke omgeving, steekt Randy al zijn vakmanschap in de productie van hartige gebakjes, vleeswaren en regionale salades. Dit vakmanschap wordt al meer dan een eeuw doorgegeven binnen het Huis Randy. Onze medewerkers bestaan uit professionals in de vleeswaren en patisserie, die goed bekend zijn met de Lyonese producten, om een optimale kwaliteit van onze producten te waarborgen.
Frankrijk, Boufféré
...Aan het einde van de jaren '70 koopt Gilles FONTENEAU een ambachtelijke bakkerij-patisserie in Chavagnes-en-Paillers. Van oorsprong en uit liefde voor de Vendée, vormt hij met passie de brioche in zijn bakkerij. Al snel komen de prijzen om zijn inspanningen te belonen. 1981 en 1988 brengen hem in de schijnwerpers en in 1992 ontvangt hij de eerste prijs voor de beste Vendéense brioche. In 1983...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play