In 2017, het bedrijf nam de naam PILEJE INDUSTRIE aan en bewijst dat het mogelijk is om de gepassioneerde kennis van de deugden van planten en probiotica harmonieus te combineren met de capaciteit om te innoveren en te presteren. Voor het ontwerp en de fabricage van uw nutraceutische producten is PiLeJe Industrie uw partner. Industriële experts, specialisten in fytonutritie, micronutritie en probi...
...Le Figatelli van het Eiland van Schoonheid is gemaakt van lever, nek en buikvlees van varkens die minimaal 21 dagen rijpen. Elk stuk weegt ongeveer 250g en heeft een lengte van 20cm.
Verpakking: karton van 10kg voor ongeveer 40 stuks
Bewaring: maximaal 18°C
Houdbaarheid: 65 dagen...
...De etherische olie van citroen heeft vele voordelen:
- Verbetert de luchtkwaliteit
- Bestrijdt misselijkheid en braken
- Moeilijke spijsvertering
- Slechte adem
- Cellulite
- Tandvleesontsteking, tandplak
Citroenolie stimuleert de alertheid, verlaagt het cholesterol en reinigt de lever.
Deze olie kan worden gebruikt in diffusers.
- Bij droge inhalatie
- Orale inname puur
3 tot 9 druppels voor volwassenen per dag, 1 tot 5 druppels voor kinderen.
Extractie van etherische olie door koude persing, 100% puur en natuurlijk.
BERISMA SAS. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel in agrovoedingsingrediënten zoals aroma's, essentiële oliën, emulgatoren en stabilisatoren. Wij zetten ons in om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten in de voedingsindustrie. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan ingrediënten aan te bieden om de smaak, textuur en houd...
BYGGER® is het Marketingbureau dat zich richt op Merken en Bedrijven.
Opgericht door Laurie TESSIER, ondersteunt BYGGER® de ambitie van het Merk en de groei ervan, zowel digitaal als daarbuiten. BYGGER® vormt, activeert en verheft het Merk met zorg, op de lange termijn.
Het doel van BYGGER®? Sterke Merken bouwen en de Bedrijven van MKB's en middelgrote ondernemingen ontwikkelen!
5 expertises ro...
...Hele eendenlever, oorsprong Frankrijk, zout, peper.
KOK'S TIPS:
Open de pot 5 minuten voordat je het gaat proeven.
Gebruik een mes dat onder warm water is gehouden om de lever te lossen en te snijden.
Versier met een paar korrels grof zout voordat je het serveert.
... gewrichten, versterking van de botten en schoonheid van de huid.
De aanwezigheid van choline zorgt voor een betere stabiliteit van het silicium voor een grotere opname en draagt bij aan de goede werking van de lever en de metabolische regulatie van homocysteïne (preventie van hart- en vaatziekten) en lipiden (verwijdering van vetten en cholesterol).
...Product uit het Baskenland
Ingrediënten: lever, schouder en vet van varkensvlees, herhydreerde porcini 4%, ei, ui, zout, dextrose, aroma's, peper, knoflook, smaakversterkers mononatriumglutamaat en dinatriuminosinaat, peper. Varkensvlees van Franse oorsprong.
De porcini paté is een traditioneel recept uit onze plattelandsgebieden. U kunt het ook presenteren geïnspireerd door de "banderillas...
...De dag na het feest.
De detoxkuur die op natuurlijke wijze de slechte toxines uit het lichaam verwijdert. Onze capsules zijn samengesteld uit Grote klis en Mariadistel. Wat zijn de voordelen van onze planten? De Grote klis ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en de Mariadistel beschermt de lever en helpt bij de spijsvertering.
...Materialen: Handvat van Zwart Hoorn, Mes en Kurkentrekker
Afmetingen:
Categorie: Eenvoudige Lever Sommelier Laguiole Traditie
Referentie: 7020 SO
Land van Fabricage: Frankrijk
Onze producten zijn gegarandeerd voor een periode van 10 jaar tegen alle fabricagefouten bij normaal gebruik (een tafelmes is bedoeld om te snijden, een kurkentrekker om een fles te openen). Slijtage van onderdelen door de...
...99 % Biologische Balsamicoazijn*
- 1 % Natuurlijke Truffelaroma
* Product afkomstig uit de Biologische Landbouw
Zonder conserveermiddelen, Zonder allergenen
Niet gepasteuriseerd
Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades.
Deze azijn is ideaal om een groentemengsel te deglaceren, maar ook voor het op smaak brengen van lever, eendenborst en schelpdieren.
Dit product is ook beschikbaar in een fles van 25, cubi van 3-5-10 liter, vat van 220 liter en in container op bestelling.
... gevoel, gas, zwaar gevoel Verwijdering van galstenen Het water ALVINA heeft invloed op alle organen van het spijsverteringsstelsel. Dankzij de ontgiftende werking op de lever (detox-effect), de galblaas en de darmen, zorgt ALVINA voor een duurzame darmbalans. De Academie voor Geneeskunde erkent de laxerende en purgerende effecten van ALVINA dankzij de atypische samenstelling (3040 mg/l sulfaten...
Al meer dan dertig jaar zijn wij ambachtelijke producenten van ganzen- en eendenlever, evenals kastanjes in de Dordogne. Onze conserven worden ter plaatse bereid, volgens de traditionele recepten van de Périgord. De conserverie is kleinschalig. De lever en de bereide gerechten (cassoulets, confits, civets…) worden met zorg bereid en krijgen de grootste aandacht gedurende de hele productieketen. Ons laboratorium is gecertificeerd volgens Europese normen en HACCP. De waarden die wij verdedigen zijn gastvrijheid, gastronomie, traditie en kwaliteit.
Hallo, ik ben een klein bedrijf, oorspronkelijk fokker van Shetland Sheepdogs, dat een extra inkomen zoekt via het transport van dieren. Ik lever door heel Frankrijk. Ik lever met een auto (C4 Picasso Familiale) met kooien van verschillende maten die aan de bevestigingspunten van het voertuig zijn bevestigd, en extra ventilatie is toegevoegd in het kader van deze activiteit. Ik heb de CAPTAV, een...
...Fotograaf en Art Director gespecialiseerd in reclame voor bedrijven, ik creëer relevante en dynamische visuals om me te onderscheiden van de concurrentie. Gespecialiseerd in productfotografie in de studio, lever ik hoogwaardige foto's aan mijn klanten die ze kunnen gebruiken voor al hun communicatiemiddelen. Ik zorg ervoor dat ik altijd in lijn ben met mijn klant. We creëren samen zijn of haar...
Opgericht meer dan 30 jaar geleden, is het bedrijf MOULIN DE LA MOLLE gespecialiseerd in de productie van eenden- en ganzenlever. De ganzen en eenden worden zorgvuldig gevoerd en geselecteerd, zodat hun lever tijdens het koken geen vet verliest. Zo produceert MOULIN DE LA MOLLE eenden- of ganzenlever in verschillende formaten. Het bedrijf stelt al zijn vakmanschap ter beschikking van zijn klanten in Frankrijk en daarbuiten.