...Kappertjes zijn kleine groene bolletjes van enkele millimeters in diameter, die worden geoogst van de kappertjesplant voordat deze in bloei staat. Ze moeten niet verward worden met de kappertjesvruchten, die ook in pekel worden bewaard en in de keuken worden gebruikt. De knoppen en vruchten van de nasturtium worden soms verkocht onder de naam nasturtiumkappertjes, die groter zijn en een minder uitgesproken smaak hebben.
Verschillende productgroottes: 6 kg
Herkomstland: Algerije...
... we het over recepten hebben, hier is een lijst van ingrediënten die perfect samengaan met de in olijfolie gemarineerde ansjovisfilet. Als je een recept hebt dat voornamelijk deze ingrediënten gebruikt, dan kun je zonder twijfel ansjovis toevoegen en altijd succes hebben:
- Groene of zwarte olijven
- Tomaat (vers, geplet, cherrytomaat...)
- Kappertjes
- Gegrilde paprika's
- Courgette
- Aardappelen
- Mozzarella en feta kaas
- Hardgekookt ei, mayonaise of omelet
- Teentjes knoflook.
...Groene Olijven, Zwarte Knoflook, Kappertjes en Citroensap
Met 28% Zwarte Knoflook stelt deze olijvenspread je in staat de smaak van zwarte knoflook in een andere vorm te ontdekken.