Frankrijk, Montelimar
213km
...Een perfecte harmonie tussen de delicatesse van nougat en de intensiteit van chocolade. Deze ambachtelijke chocoladepasta biedt een verfijnde smaakervaring, perfect om uw broodjes te verrijken, uw desserts te begeleiden of gewoon voor een heerlijke pauze. Referentie:502253 Gewicht (in kg):0.22 Verpakking:12 BTW:5.5%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Melle
213km
Melle et une Pâte is een pastafabrikant gevestigd in Melle, nabij het Marais Poitevin (79). Wij produceren uitstekende droge en verse pasta met lokale grondstoffen. Onze pasta is uniek en we bieden originele smaken aan: berenknoflook, zeewier, brandnetel, saffraan, engelwortel, eekhoorntjesbrood, spirulina, hennep, pepermunt en Espelette-peper. Wij zijn er trots op een echte kwaliteit van onze pro...
Portfolio (31)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
202km
...Samenstelling: 100% Zacht Tarwemeel en Water Koken: maximaal 4 tot 6 minuten Bewaren: op een droge en gematigde plaats. 4 Vormen: Penne, Draaiingen, Schelpen en Curvi Rigati Allergeen: Gluten Pasta: 500g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lyon
201km
...Een originele saus om je pasta te begeleiden of je pizza's te verrijken Ingrediënten: Tomaten - Paprika's - Rode uien - Knoflook - Tijm - Basilicum - Laurier - Olijfolie - Kerrie - Zout - Peper...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auros
213km
... minuut in de pan of de magnetron klaarmaken. Dit product is magisch omdat het naast heerlijk ook heel praktisch is. In plakjes gesneden als warme tapas kan het ook je pasta en salades verrijken met warme plakjes confitworst. Het is magisch! Assortiment Confitworst van varkensvlees 3×80 g, houdbaarheid 40 dagen Confitworst van eend (mix van varkensvlees en eend) 4x40g houdbaarheid 40 dagen Confitworst van varkensvlees met Piment d’Espelette 3x80g houdbaarheid 40 dagen...
Portfolio (31)
Frankrijk, Chazelles Sur Lyon
168km
...Roland CHARLES richtte in 2009 het bedrijf Charles CHOCOLARTISAN op en de website www.pateatartiner.fr. Onze planeet, onze gezondheid! Uit voorzorg hebben we besloten om onze PÂTES À TARTINER ZONDER PALMOLIE te maken!!! Geen kokos, geen copra. Pateatartiner.fr, de site van Charles CHOCOLARTISAN, is een ambachtelijke chocolaterie die gespecialiseerd is in pasta's om te smeren. Gemaakt van cacao en...
Frankrijk, Malataverne
217km
... meer dan 1000 smakelijke producten, zorgvuldig geselecteerd in naam van de gastronomie en de culinaire traditie. Het is door u originele en verrassende gerechten aan te bieden dat ons assortiment, dat niet beschikbaar is in de grote distributie, varieert van ambachtelijk gebakken chips tot ambachtelijke nougatgebak, inclusief limonade, en vergeet onze groenteconserven, biologische soepen, terrines, heerlijke taarten of onze goddelijke tapenades niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (188)
Frankrijk, Auriac-Sur-Vendinelle
204km
...De landbouwonderneming "les moulins de Perrine" is een familiebedrijf dat deze granen omzet in eindproducten. Hiervoor werkt het op de eenvoudigste manier, met ambachtelijke machines (stenen molens, zeefmachines, oliepersen…). Het resultaat is verrassend: meel, oliën, pasta en brood hebben de echte smaak van de natuur. Ons motto: EEN PERFECTE TRACEERBAARHEID.
Frankrijk, Fontanes
126km
...Sinds 1985 is Maison Wurfel gespecialiseerd in paddenstoelen in al hun vormen: gedroogd, in olie, als culinaire hulp, kant-en-klare gerechten of terrines. We bieden ook ambachtelijke pasta's, smeersels en zoete lekkernijen aan, met een deel van onze selectie in biologische variant. In onze zoektocht naar authenticiteit en kwaliteit biedt Maison Wurfel ook een selectie unieke producten aan...
Frankrijk, Nimes
231km
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Frankrijk, Marmande
192km
...Ambachtelijke pasta gemaakt met bronwater, groentepasta en tagliatelle met AOC Piment d'Espelette van Patrick CADIX, Meester Pasta Maker in Gascogne!
Populaire landen voor deze zoekterm