• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • fabrikant van ambachtelijke vleeswaren

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Fabrikant van ambachtelijke vleeswaren

Fabrikant/producent
  1. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

  2. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  4. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf SALUMIFICIO MERLOTTI SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren worst, typische producten, ham, bresaola, culatello, worsten, mortadella zonder polyfosfaat, en ambachtelijk spek. Het is gevestigd in Marmirolo, Italië.

  5. FRIBIN

    Spanje

    Het bedrijf FRIBIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerijpte rauwe ham, spaanse ham, en ambachtelijke bewerking van vlees. Het is gevestigd in Huesca, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BARBIERI ENZO E C.SNC

    Italië

    Het bedrijf BARBIERI ENZO E C.SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, ambachtelijke uitvoering, behandeling van vlees, Vleeswaren, en rauwe ham. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

  2. MAISON VOISINE

    Frankrijk

    Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

    Italië

    Het bedrijf CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in rauwe ham, en ambachtelijke uitvoering. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.