Spanje, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu is pionier en marktleider in haar sector door het op een werkelijk ambachtelijke manier vervaardigen van visconserven. Juist door de originele en traditionele processen te respecteren en te verzorgen ... Authentieke ambachtelijke traditie vat de filosofie van dit familiebedrijf samen.
Portfolio (14)
Spanje, Santoña
... en relanzón. Ook maken we patés van cabracho, van bonito in olie en in azijn, van bonito met paprika, van ansjovis, van octopus à la gallega en van spider crab. En bereidingen die zijn ontworpen met het motto "verwarm en klaar" zoals gekookte octopus in zijn eigen sap vacuüm verpakt, gevulde inktvissen in hun inkt en gevulde paprika's met bechamelsaus en bonito of met paddenstoelen en garnalen, die een delicatesse zijn. Al deze producten worden op ambachtelijke wijze bereid.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play