Frankrijk, Avignon
...De biologische basilicum met de Latijnse naam Ocimum Basilicum is een onmisbare aromatische kruid uit de familie van de Lamiaceae. De verse basilicum wordt zorgvuldig geselecteerd, gewassen, gecentrifugeerd, IQF ingevroren, gesorteerd, gesneden en vervolgens gezeefd. Basilicum uit biologische landbouw: 100% Totaal energie: 41 Kcal 172 kJ Voedingsvezels: 3,1 g Eiwitten: 3,1 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Spanje, Malaga
...Van mini-quiches voor een hapje tot grotere om te delen, bij Preco Food maken we ze met een krokante boterbasis en gevuld met natuurlijke en verse, altijd en alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Caprese (verse tomaat, basilicum en Edammer kaas) Kaas, uien en spek Verse spinazie en geitenkaas Ham en kaas Kaas en uien CATEGORIE: Quiches...
Portfolio (29)
Frankrijk, Grigny
...Het basilicum is geselecteerd, gewassen, IQF ingevroren, gesneden en verpakt. Het staat bekend om zijn onvergelijkbare smaak. Dit basilicum kan worden gebruikt voor het maken van sauzen zoals pesto of direct worden toegevoegd aan uw bereidingen. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
...PorsiOn en de Unieke Dans van Macaroni en Kaas Bedekt met de perfecte combinatie van cheddar kaas en basilicum, bieden de Bevroren Mac & Cheese ballen een restaurantwaardige smaakervaring, ook thuis. Geniet van deze speciale smaak met PorsiOn! Geniet van de perfectie in elke hap. Bereidingstips voor Bevroren Mac & Cheese Ballen Bereiding: Plaats de ballen zonder ontdooien in een voorverwarmde friteuse op 180°C of in heet frituurvet en bak ze 3-4 minuten. Laat ze na het frituren in de frituurmand of op een zeef 1-2 minuten uitlekken voordat je ze serveert.
Portfolio (1)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de distributie van biologische diepvriesproducten voor professionals. Ons merk AQUIBIO is tegenwoordig erkend en gewaardeerd door biologische winkels, de collectieve horeca en verwerkers. Ons merk AQUABON dekt al uw behoeften op het gebied van wilde vis en schaaldieren, maar niet biologisch. AQUITAINE BIOLOGIE beschikt over een catalogus...
Portfolio (184)
Frankrijk, Sète
...Bereid de marinade door 1 bosje gehakte basilicum, 1 snufje tijm, 15 cl olijfolie, 2 gehakte teentjes knoflook, zout en peper in de blender te mengen. Een of twee korte pulsen in de blender zijn voldoende om de ingrediënten te mengen. Bestrijk de gambas met de marinade en laat ze minimaal 2 uur in de koelkast marineren. Vet de plancha licht in en verwarm deze. Bak de gambas 3 tot 4 minuten aan elke kant. Serveer met basmatirijst of pasta. Geniet ervan!
Portfolio (42)
Frankrijk, Lardier Valença
...Biologisch plantenextract, vers (niet bevroren). Maceratie op de oogstlocatie (Oorsprong Frankrijk) Glazen fles van 50 ml...
Portfolio (311)
Roemenië, Bucuresti
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren - Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille) - Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden - Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play