België, Namur
...Ingrediënten: Cacaopoeder 45,5%, suiker, fructose, natuurlijke aardappelzetmeel, vanilline, zout, guargom [E412], xanthaangom [E415], vanille-aroma. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 405 Kcal / 1711 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 8,8g Waarvan verzadigd: 7,2g Koolhydraten: 71,6g Waarvan suikers: 47,7g Eiwitten: 9,9g Zout: 0,57g...
Portfolio (46)
België, Wommelgem
...Mix van duo chocolade-eieren met hazelnootcrème vulling. Donkere chocolade bevat minimaal 50% cacaomassa. Melkchocolade bevat 33% cacaomassa, minimaal 14% melkbestanddelen. Witte chocolade bevat 26% cacaomassa, minimaal 22% melkbestanddelen. Ingrediënten: suiker, plantaardige vetten (palm, palmkern), cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten 2,2%, magere melkpoeder, magere cacaopoeder, lactose (melk), emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (38)
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Nougat (suiker, glucosestroop, amandelen, honing, cacaoboter, aardappelzetmeel, eiwit, natuurlijke vanille-extract) - Hazelaars - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
België, Antwerpen
...Sinds 10 jaar delen wij als koffieproducteur onze passie met koffiefijnproevers over heel Europa! Nieuwe uitdagingen brachten ons bij gearomatiseerde gebrande koffie ook wel smaakjeskoffie genoemd. Fijne, niet gesuikerde, natuurlijke aroma's worden aan de koffie toegevoegd gaande van chocolade aroma's , notenaroma's, likeur aroma's, fruitaroma's (amaretto, vanille, hazelnoot, Irish cream...) ed...
België, Lokeren
...Pralin'Art produceert top kwaliteit pralines op basis van Belgische chocolademet 100% cacaoboter, natuurlijke vanille en zonder toegevoegde vetten. Onze hazelnootvulling bevat minimaal 35% hazelnoten en in onze andere vullingen worden geen geharde vetten gebruikt dewelke eveneens vrij zijn van transvetzuren. Alle toegevoegde aroma's zijn natuurlijk. Het bedrijf werkt sinds 2005 volgens de kwaliteitsnormen van de 'international food standard' (IFS).
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play