Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetten voor de tafel, de keuken en voor professionals zoals de voedingsindustrie, de koekjesindustrie, de patisserie, de ambachtelijke en industriële bakkerij, evenals een biologische lijn. In ons consumentenassortiment hebben we margarines voor de tafel en de keuken, maar ook een breed scala aan producten om op brood en sandwiches te smeren. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteiten. Onmiskenbare smaak en aroma. Royale Lacroix biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor verschillende sectoren.
Bakkerij Vangrootloon levert vers brood en gebak voornamelijk aan zijn eigen filialen, supermarkten, koude bakkerijen en instellingen. De eigen winkels zijn gesitueerd in Limburg en Oost-Brabant. Alle winkels liggen ofwel op een A-locatie ofwel op een drukke in- en uitvalsweg.De meeste winkels beschikken over een gezellige tearoom voor een lekkere tas koffie met gebak of een gezonde snack. Alle...
CHARLIER BRISON SA is een fabrikant van papierverpakkingen voor de voedingssector (bakkerijproducten, slagerij, sandwichzaken, enz.). Wij leveren ENKEL aan groothandels die actief zijn in dit domein. Voor de bakkerij: broodzakken, zakken voor pistolets, baguettezakken, taartbodems, patisserie-dozen, balie-rollen. Voor de slagerij-charcuterie: duplexpapier, geparaffineerde coufous, enz. Voor de...
...De bakkerij en patisserie bij de Crosset is een familieverhaal. Wat is het verschil tussen Crosset en de meeste andere bakkerijen/patisseries? Het aanbieden van volledig huisgemaakte producten, volgens oude recepten en met kwaliteitsproducten. U vindt er onder andere taarten, sabayons, javaanse gebakjes, maar ook fruitgevulde wafels, Zwitserse koeken, frangipanes en mokas. Daarnaast zijn er ook...
...grondstoffen voor de bakkerij en ijs (toppings, compounds en fruitbereidingen), zuivelproducten, zuivelachtige producten op basis van soja of rijst, desserts, margarines, gearomatiseerde oliën, bakoliën, frisdranken, bieren, likeuren en aperitieven, warme dranken (thee, koffie, enz.), sauzen en specerijen, kant-en-klare maaltijden, parafarmaceutische producten, enz. Van generieke noten tot innovatieve noten, onze aroma's worden ook aangeboden in halal en/of koosjer versies en zijn bio-compatibel.
Agribio beheert een volledige keten: teelt van spelt, tarwe, rogge en boekweit, opslag, sortering en reiniging van deze granen en tenslotte, maling voor de productie en verkoop van bloem van verschillende kwaliteiten.
De korte keten wordt dus gerespecteerd en voortdurend verbeterd.
Biologische bakkerij
Brood en gebak rechtstreeks van het veld.
Biologische granen
Tarwe, gepelde spelt, gepelde...
...DAWN FOODS BELGIUM biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, coatings, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS BELGIUM is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Banketbakkerij, Patisserie) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: de ambachtelijke patisserie, de horeca, de ijsbereiding en de industrie.
Familie-bakkerij gelegen in het hart van de stad Bouillon, tegenover de Semois. Onze huisgemaakte specialiteiten: cramiques, spekpannenkoeken, suiker-taarten, rijst-taarten, evenals onze heerlijke Belgische chocolade en onze ambachtelijke koekjes: de Croisé, de Baron van de Ardennen, Herfstsmaken en een Vooruitgang van Hart.
Point chaud is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bakkerij, patisserie en sandwichzaken. Het biedt een breed scala aan producten aan. Dranken: koffie cappuccino, Cécémel, Fristi, sinaasappelsap, Aquarius, frisdranken, sap,… Bakkerij: broden en baguettes. Deegwaren: appelflappen, croissants, donuts, wafels, chocoladebroodjes, muffins,… Patisserie: Braziliaanse, taartjes, Berlijnse bollen...
De BAKKERIJ LE BON GRAIN maakt deel uit van de Quintens Groep, die vier verschillende bakkerijen samenbrengt. We produceren allerlei soorten brood, gebak, sandwiches, croissants, enz.
...Aan de kant van de molen is de Moulin de Hollange gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van natuurlijke spelt- en tarwebloem van uitzonderlijke kwaliteit. Het resultaat van een echte molenaarsvakmanschap, onze bloem wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen en is volledig vrij van additieven om de authentieke smaak te onthullen.
In de aangrenzende bakkerij van de molen vindt u een heerlijke speltbrood, gebakken op steen, met subtiele geuren en delicate aroma's, die de reputatie van de Moulin de Hollange al vele jaren hooghoudt.