• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koks

Resultaten voor

Koks

BelgiëGent en Oost-VlaanderenDienstverlener
  1. ELCKERLIJC

    België

    Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn smaak en textuur optimaal prijs te geven. Boven eik, beuk of houtschilfers van geuze of bourbon vaten krijgen de ribstukken in de open keuken zo een subtiele meerwaarde. Peter is veel meer dan enkel een vleeskok. Hij is gepassioneerd door producten en bereidingstechnieken en gaat daarom verder dan enkel inkoop. Tegenwoordig serveert hij groenten, fruit, kruiden, kippen, varkens en lammeren van eigen kweek en past men uitzonderlijke technieken toe voor de bereidingen.

  2. HOTEL HET MORIAANSHOOFD

    België

    “Oase van rust”…Dit uitermate sympathiek & gastvrij charmehotel, is met zijn panoramische verzichten idyllisch gelegen aan de voet van de Vlaamse Ardennen en vormt ongetwijfeld de ideale uitvalsbasis voor uw fiets- en wandelvakanties of zakelijke verblijven! Wij verwelkomen graag jong en oud, van amateur tot menig prof wielrenner in de schaduw van onze legendarische… “Ronde van Vlaanderen”! In ons thematisch restaurant, met een gemoedelijke landelijke uitstraling, kan u zich laten verwennen door onze Chef-kok & Grill-Master Adriatico, die met een verbluffende eenvoud én kwaliteit weet te toveren en daardoor ieders smaak kan veroveren.

  3. HOTEL-RESTAURANT MOLENWIEK

    België

    Uniek gelegen, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, tussen Brakel en Geraardsbergen en op ongeveer 20 km van Oudenaarde, Ronse en Zottegem. U vindt hier 9 sfeervolle kamers met bad of douche, flat screen tv , Wi-Fi en voorzien van ander hedendaags comfort. U vindt hier, volgens traditie, de patron zelf nog in de keuken. Roland bereidt de heerlijkste culinaire streekgerechten die een streling zijn voor de tong. Als Chef- kok staat hij altijd onder stoom daar hij alleen kookt met verse ingrediënten. Daarom kunnen de menu’s aangepast zijn aan het marktaanbod.