België, Nivelles (thines)
...Tunneloven De tunnelovens maken het mogelijk om elk soort gebak te bakken en zijn geschikt voor producten zoals wafels, galettes, pannenkoeken, hotcakes, crackers, enzovoort… Ze zijn bestemd voor de productie van grote capaciteiten. Dit soort oven is beschikbaar in een breed scala aan breedtes en lengtes van bakken, waardoor een productiviteit tot 150.000 stuks per uur mogelijk is, afhankelijk...
Portfolio (17)
België, Awirs-Flemalle
...De bladerdeeg- of croissantmargarines van Gourmandine zijn voornamelijk bestemd voor professionals die zich richten op het vervaardigen van producten van uitstekende kwaliteit. Ze zullen al uw gebak, bladerdeeg, croissants en andere bereidingen omtoveren tot ware bronnen van genot.
België, Plombières
... vervanger voor magere melkpoeder in verschillende toepassingen zoals biscuits, sauzen, gebak en bakproducten. Deze mix is specifiek geformuleerd om vergelijkbare functionaliteit en eigenschappen te bieden als magere melkpoeder. *aanpassing van mengsels met verschillende % vet en eiwit beschikbaar...
Portfolio (10)
België, Seneffe
... koken - Gemakkelijk te mengen met room en mousses Standaardvariëteiten: Appel, abrikoos, bosbes, zwarte kers, bosvruchten, peer, ananas, framboos, rode kers, aardbei. Niet-standaard variëteiten (of % op maat gemaakte vruchten) zijn op aanvraag beschikbaar. Bijvoorbeeld: Zwarte bes, cranberry, vlierbes, kiwi, mango, rabarber, passievrucht, perzik, granaatappel, passie, perzik, granaatappel en nog veel meer.
Portfolio (9)
België, Moen
...Banket met amandelspijs op een bodem van bladerdeeg, een laag abrikozenjam en vervolgens heerlijke amandelspijs. Afgewerkt met een krokante bladerdeegrooster. Ook beschikbaar zonder toegevoegde suikers. Ook beschikbaar in biologische variant.
Portfolio (24)
België, Verviers
... eindeloos rijke en exquise geuren vrij te geven. De macarons zijn een vlaggenschipproduct van Jean-Philippe; hij innoveert door een macaron aan te bieden met een krokante schaal en een zachte binnenkant. Trots op een regulier assortiment van 18 smaken van hier en daar, biedt het huis Darcis ook een tijdelijke collectie aan, bestaande uit bijvoorbeeld de beroemde macaron met lakkerige smaak (alleen beschikbaar tijdens de Foire de Liège) of de smaak suikerspin.
België, Trois-Ponts
... omgeving, u zult het gevoel hebben dat u buiten de tijd bent. De restaurantzaal verwelkomt u 's ochtends met een ontbijtbuffet, huisgemaakte jam, gebak en zorgvuldig bereide yoghurt zullen uw smaakpapillen verwennen. 's Middags en 's avonds heeft u de gelegenheid om uw zintuigen te prikkelen met onze klassieke en regionale keuken. À la carte of rond een menu samengesteld door de chef, kunt u onze gerechten in de winter bij de open haard proeven en in het mooie seizoen op het terras. Restaurant met een capaciteit van 50 personen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play