Bleijenberg is één van de grootste versleveranciers voor delicatessen, slagers, supermarkten, broodjeszaken, grootkeukens in de Antwerpse regio, levert over het ganse land met een eigen koel transport. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 4000 verse artikelen, eigen import van specialiteiten uit Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk kunnen wij aan de steeds meer eisende consument het gepaste product leveren.
Neem een duik in ons brede aanbod van verse topproducten en wijnen.
Als versmarkt ligt onze focus vooral op vlees, kaas en groenten en fruit. Onze producten worden zo veel mogelijk bij kleinschalige, lokale producenten aangekocht.
In onze traiteursafdeling kan u terecht voor een vast aanbod van kant-en-klaregerechten. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw aangepast feestmenu.
Als wijnhandelaar specialiseren wij ons in Italiaanse, Spaanse en Bordeauxwijnen, met als bijkomende troef dat vele wijnen exclusief voor België worden verdeeld.
...
... topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag. ...
Dima is een familiaal bedrijf met ambachtelijke salades voor de groothandel. Dima kiest voor een afzetmarkt in de sector van de groothandel , gelegen in Vlaanderen en Wallonië. Zij richt zich hiermee tot de grossiers en groothandelaars in de voedingsector. Deze laatste verdelen onze goederen naar de snackbars, slagers, traiteurs, restaurants, bistros, tearooms, eetcafés, frituren en broodjeszaken. Dilma biedt een assortiment fijnkostsalades, sauzen, visschotels, bereide gerechtenen culinaire sauzen. ...
...ICARE4FOOD is een Belgische food consulting bedrijf onder leiding van Maarten Jordaens.
Het is een voedings denktank voor zowel gastronomie als voedingsindustrie.
Door het combineren van voedingswetenschappers, productontwikkelaars en chefs hebben wij al tal van projecten ondersteund tot een commercieel succes. ICARE4FOOD werkt hiervoor samen met tal van (Inter)Nationale bedrijven en chefs.
Wat we doen?
- Ondersteuning aan R&D, NPD, Marketing en sales afdelingen in voedingsindustrie
- Concept en gerecht ontwikkeling voor de gastronomie
- Ondersteuning van food projecten...
... verschillende fabrieken in de Verenigde Staten, Chili en Frankrijk heeft Cuisine Solutions een hoog niveau van internationale reputatie. Cuisine Solutions Europe, opgericht in 1988, heeft twee productielocaties, één in Louviers en één in Le Pertre. Ons brede assortiment sous vide-producten biedt eindeloze flexibiliteit voor alle professionele chefs.