De CONDETTA-grondstoffen geven uw product iets bijzonders. Onze expertise strekt zich uit van sappige taarten en muffins tot romige vullingen en koude room, en van koekjes tot pizzarolletjes.
Een bijzonderheid zijn onze veganistische mengsels voor taarten, koude room en slagroomstabilisatie.
Daarnaast leveren wij u bakkerijcompounds in speciale kwaliteiten, zoals biologisch, halal, en koosjer.
Ons productportfolio voor de bakkerijsector omvat:
Fijne bakkerijproducten
Slagroomstabilisatie
Koude room
Zoete vullingen
Bakmixen voor taarten, muffins en koekjes
Cheesecake
Snacks
Kruidige vullingen
Snackballetjes
Koekjes
Biologische zoete paprikapoeder heeft een milde, zoete smaak met een levendige rode kleur. Perfect om kleur en een subtiele warmte aan gerechten toe te voegen, het wordt veel gebruikt in kruidenmengsels, soepen en sauzen.
Zuurmakend middel voor suikercoated producten. Quick Sour maakt het mogelijk om een sterke citroenzuurlaag toe te voegen zonder de stabiliteit van een product in gevaar te brengen. Quick Sour is een poedervormig zuurmakend middel dat, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, een op maat gemaakte zure smaak produceert. De specifieke samenstelling en toepassings-technologie voorkomt zuur migratie, vlekken en plakkerigheid.
Gemberkoek specerijen N°3 HT is een op hoge temperatuur behandelde specerijenmix, die een warme, zoete en aromatische smaak biedt, perfect voor gebakken goederen, desserts en feestelijke lekkernijen.
Marjoram HT Type A is a high-temperature treated herb with a mild, sweet, and slightly minty flavor. Commonly used in soups, stews, and meat dishes, it enhances the flavor profile with a subtle aroma.