Ideaal voor het zacht reinigen of verwijderen van make-up van het gezicht. Micro-exfoliërend, verwijdert het dode huidcellen en bevordert het de celvernieuwing van de huid. Antibacterieel, het wordt aanbevolen voor acne-gevoelige huid. De Konjac-spons met Aloë Vera is ideaal voor gedehydrateerde en gevoelige huid die behoefte heeft aan zachtheid.
Knoflookgranulaat, -poeder en -plakjes zijn essentiële ingrediënten in wereldwijde keukens. Knoflook staat bekend om zijn veelzijdige smaak die een breed scala aan hartige gerechten aanvult. Granulaat en poeder worden gebruikt in pastasausen, roerbakgerechten en de Indiase keuken, terwijl plakjes een unieke smaak toevoegen aan geroosterde aardappelchips. Om hun kwaliteit te behouden, moeten knoflookproducten worden opgeslagen in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Herkunft
Zitronenschalenpoeder wordt gemaakt van de schil van de citroen. De citroen is een vrucht van de citroenboom (Citrus Limonum). De citroen komt oorspronkelijk uit Azië, maar is tegenwoordig wijdverspreid in het Middellandse Zeegebied en Amerika. Dit citroenschalenpoeder komt uit Chili.
Zitronenschalen bevatten tot 10 keer meer essentiële voedingsstoffen dan het sap van de citroen.
Voedingsstoffen en gebruik.
Het citroenschalenpoeder bevat de vitamines A en C, evenals mineralen zoals magnesium en calcium. Daarnaast bevat de citroenschil ook kalium en bètacaroteen. Het poeder heeft een zuur-frisse smaak, maar ruikt niet zo sterk als verse citroenschalen. Het is belangrijk om alleen het gele deel van de schil te schillen. De witte laag eronder bevat veel bitterstoffen. Het hoge vitamine C-gehalte in combinatie met de aanwezige flavonoïden maakt dit product tot een gezonde aanvulling op elke maaltijd.
Onze Theba Pisana slakken zijn wit, droog en vlezig.
Ze worden verzameld in hun natuurlijke habitat, geselecteerd en gecertificeerd om kwaliteit en versheid te garanderen. We bewaren ze bij gecontroleerde temperaturen om hun houdbaarheid te behouden.
PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN
100% natuurlijke slakken, al schoongemaakt en gezuiverd, klaar om te eten
Beschikbaarheidsperiode: mei/augustus
Verpakking in netzakken van 1 kg
Gepalletiseerde verzendingen door heel Italië en Europa bij gekoelde temperatuur
Minimale bestelling van 800 kg
Deze natuurlijke "Silk" spons, afkomstig van een grondstof die zich snel herstelt, is volledig met de hand geoogst en gesneden. Eenmaal nat heeft hij een verrassende zachtheid en vervangt hij moeiteloos katoen! Ideaal voor het gezicht en voor gevoelige, geïrriteerde of zelfs babyhuid! Het wordt aangeraden om deze regelmatig te gebruiken en hem gewoon aan de lucht te laten drogen nadat hij is afgespoeld met helder water.
Samenstelling: 100% biologisch afbreekbaar
Model: Klein, Silk
Afmetingen: 6 cm
Gewicht: 10 gram
Beschrijving: Het Dode Zeezout is van de allerbeste kwaliteit en 100% puur natuur. Zonder kunstmatige toevoegingen en met een vochtgehalte van maximaal 2%. De geologische en klimatologische omstandigheden zijn bij dit zout vrijwel uniek. De Dode Zee ligt in een kom ongeveer 400 meter onder zeeniveau. Er heersen temperaturen van 40°C, er valt nauwelijks neerslag en de lucht is helder en absoluut vrij van verontreinigingen. Aanbevelingen voor gebruik: Dode Zeezout is geschikt voor veelzijdig gebruik in de keuken. Bijzonderheid: 100% puur natuur, handmatig opnieuw gereinigd! Smaak: Zeer intense smaak Gerechten: Geschikt voor alle vis-, vlees- en groentegerechten. Overigens: Dode Zeezout kan ook uitstekend als badzout worden gebruikt! Wij wensen u een heerlijke ontspanning!
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
Herkomst Keltisch Zeezout: Keltisch zeezout wordt gewonnen in Frankrijk, in Bretagne. Het zout is zeer rijk aan mineralen en magnesium. Het zout heeft grote grijze kristallen. De lichtgrijze kleur ontstaat door de absorptie van mineralen uit de klei van de zoutvelden. Productieproces Keltisch Zeezout. Na de winning wordt het zout gedroogd, maar niet volledig. Het zout behoudt ongeveer 5% vocht, wat bijdraagt aan zijn karakter. Gezondheidsvoordelen Product en toepassingen: Keltisch zeezout bevat een zeer belangrijke mineraal, magnesium (omdat het niet gewassen wordt), dat de bloeddruk laag houdt. Het stimuleert de productie van maagsap. Maagsap is essentieel voor een goede spijsvertering. Keltisch zeezout helpt u om vitamines beter op te nemen. Zorg ervoor dat u dagelijks voldoende gezonde vetten eet.
"Geschiedenis
De Dode Zee is het diepste meer ter wereld. Het ligt tussen Israël en Jordanië en wordt begrensd door de Jordaanvallei in het noorden en de Wadi Araba in het zuiden. Het meer ligt in een vallei op 429 meter onder de zeespiegel, waardoor de kust van de Dode Zee het laagste landgebied op aarde is. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 40 graden valt er vrijwel geen neerslag en de lucht is helder en vrij van smog en verontreinigende stoffen.
De Dode Zee wordt dood genoemd vanwege het hoge zoutgehalte, waardoor in het water levende organismen niet kunnen leven. Dit hoge zoutgehalte maakt baden in de Dode Zee een heilzame activiteit voor mensen met huidproblemen. Het zoute water heeft een therapeutische werking op de huid, het haar en de nagels. De Dode Zee blijft elk jaar zinken, er is steeds minder water in de Dode Zee. Er blijven grote gebieden over die bijna alleen nog maar zout zijn. Dit zout wordt vrijwel uitgesneden en vervolgens verhandeld als badz…"
"Herkomst en winning
Dit natuurzuivere tafelzout wordt geproduceerd aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutziederijen bevinden zich in grote natuurparken of natuurreservaten, weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen, gekanaliseerd naar de zoutmoerassen.
Wind en zon verhogen geleidelijk de zout concentratie. Het zout begint te kristalliseren en zinkt naar de bodem van de zoutziederij. Vervolgens wordt het zout geoogst met speciaal gereedschap. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes.
Het Middellands zeezout is een zuiver natuurlijk product, vrij van chemicaliën en additieven. Vandaag de dag vindt de zoutwinning nog steeds plaats volgens de eeuwenoude tradities in mediterrane zoutmoerassen. De wingebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke habitat voor vele bedreigde vogel- en plantensoorten. Hier levert commercialisering van de winning van zeezouten nu …"
"Wellicht al net zo oud als de piramides
Knoflook (Allium sativum) is een knolgewas uit de narcisfamilie en familie van de ui, prei en bieslook. De oudste vermeldingen van het gebruik van knoflook dateren van 1500 vC, uit Egypte.
Gezonde eigenschappen van Knoflook
Knoflook heeft een bewezen cholesterol- en bloeddrukverlagende werking. Ook werkt het bacteriëndodend vanwege de aanwezigheid van allicine in knoflook. Er worden nog meer andere werkingen toegeschreven aan knoflook, maar daarvoor ontbreekt afdoende bewijs. Knoflook is rijk aan vitamine B6, vitamine C en de mineralen Mangaan en Fosfor.
Het gebruik van knoflook
Knoflook is een populair kruid in de mediterrane en Midden-Europese landen en wordt zowel vers als in poedervorm (gedroogd en gemalen) toegepast. Knoflook granulaat is prima te gebruiken in salades. Ook kun je het toevoegen aan de olie in de pan wanneer je vlees, vis, wild of gevogelte braad/bakt. Knoflook is een kruid met een d…"
Knoflook (Allium sativum): Knoflook behoort tot de familie van knoflookproducten, net als uien, bieslook, prei en basilicum. Knoflookgranulaat heeft een fijnere structuur dan snijdende knoflook, maar is grover dan poeder. Het granulaat is wit-crèmeachtig van kleur en heeft een sterke, doordringende, enigszins zoete geur. Knoflookgranulaat heeft een branderige, scherpe smaak.
Herkomst: Keltisch zeezout wordt ook wel "Sel de Guarande" genoemd en komt uit Frankrijk. Het beroemde zeezout van Guerande wordt al meer dan 2000 jaar volgens oude traditie geoogst door de zoutboeren in Bretagne, Frankrijk. Dit zout is natriumarm. De zoutvelden bestaan uit grijs-blauwe klei. Deze klei geeft belangrijke mineralen en sporenelementen af aan de zoutkristallen en geeft het Atlantische zeezout zijn unieke grijze kleur en onmiskenbare smaak. Smaak en gebruik: Het keltische zeezout met zijn krachtige zoutsmaak is geschikt voor veel gerechten. Vanwege de hoge restvochtigheid is het niet geschikt voor gebruik in een zoutmolen. Het is een uitstekende vervanger voor gewoon tafelzout.
Herkomst en winning: Dit pure, natuurlijke zeezout wordt gewonnen aan de kusten van de Middellandse Zee. De zoutpannen bevinden zich in grote natuurparken of beschermde gebieden, ver weg van industrie en grote steden. Het zeewater wordt via eeuwenoude kanalen naar de zoutvelden geleid. Wind en zon laten de zoutconcentratie geleidelijk toenemen. Het zout begint te kristalliseren en zakt naar de bodem van de zoutpan. Vervolgens wordt het zout met speciale gereedschappen geoogst. Na de winning wordt het zout gedroogd en gezeefd in verschillende korrelgroottes. Het mediterrane zeezout is een puur natuurproduct, vrij van chemicaliën en additieven. Tot op de dag van vandaag gebeurt de zoutwinning volgens oude traditie in de zoutpannen van de Middellandse Zee. De winninggebieden zijn toevluchtsoorden voor dieren en vormen een belangrijke leefomgeving voor veel bedreigde vogel- en plantensoorten.