Producten voor zeeglas kerstboom (6)

Siliconen Mold Kerstboom - Chocolade Kerstfiguren Mallen

Siliconen Mold Kerstboom - Chocolade Kerstfiguren Mallen

Eenvoudig en modern, maak originele chocolade met onze MOULE INJ Kerstboom, een must-have voor de feestdagen en Kerst! Voor het maken van heerlijke chocolade om te vullen of om uw etalages te decoreren. Deze kerstchocoladevorm bestaat uit 2 delen. Te gebruiken met chocoladeknijpers. De basis van deze chocoladevorm is open. Gemaakt van geïnjecteerd plastic, zonder bisfenol A, zowel stevig als onderhoudsvriendelijk. Deze professionele chocoladevorm heeft klemmen voor de voeten, voor betere stabiliteit. Het materiaal van uw kerstchocoladevorm geeft glans aan de chocoladeonderdelen en vergemakkelijkt het uitnemen van de stukken. De transparantie maakt het gemakkelijk om de reliëfdecoraties te versieren. Het is aan te raden om couverture chocolade te gebruiken voor een gladde en glanzende afwerking. Om uw kerstchocolade te gieten: Kleur uw vorm vooraf of niet. Giet de voorbereide couverture chocolade op temperatuur. Referentie: DRCP044 Op voorraad: 105 Producten Vorm: 832 x 157 mm Grote Boom: 147 mm Kleine Boom: 127 mm
Kokos-Limoen Kleine Plezier Kaars - Kleine Plezier

Kokos-Limoen Kleine Plezier Kaars - Kleine Plezier

kaarsje klein genot kokos limoen Noten Fruitig / Gourmet / Citrusachtig Top limoen/yuzu/verveine Hart kokosvlees/perzik/limoenbloem Basis kokosmelk/vanille/tonkaboon
Passievrucht Mango Snoepdoos - Snoepdozen

Passievrucht Mango Snoepdoos - Snoepdozen

Top sappige zoete mango, verse en sappige papaja Midden passievrucht, zoete meloen, perzik, bloemige noten Basis muskus
Kleine Plezier Vanille Macaron Kaars - Kleine Plezier

Kleine Plezier Vanille Macaron Kaars - Kleine Plezier

kaarsje klein genot vanille macaron Geuropties: Vanille, gourmand Topnoten: Kokosnoot Hartnoten: Vanille, amandel Basisnoten: Karamel
Kaarsje Klein Genot Zoute Caramel - Klein Genot

Kaarsje Klein Genot Zoute Caramel - Klein Genot

kaarsje klein plezier gezouten boterkaramel Geuroptische noten: Karamel, vanille Topnoten: Zout akkoord, kokosnoot Hartnoten: Karamel Basisnoten: Vanille, melkachtig akkoord
Chocolade Mousse Koek - Mousse

Chocolade Mousse Koek - Mousse

Chocolade Koekjes Mousse Olfactorische Noten: Gourmand Topnoten: Honing, Melkachtige Akkoord Hartnoten: Chocolade, Koekjes Basisnoten: Vanille, Karamel