Knoflookgranulaat, -poeder en -plakjes zijn essentiële ingrediënten in wereldwijde keukens. Knoflook staat bekend om zijn veelzijdige smaak die een breed scala aan hartige gerechten aanvult. Granulaat en poeder worden gebruikt in pastasausen, roerbakgerechten en de Indiase keuken, terwijl plakjes een unieke smaak toevoegen aan geroosterde aardappelchips. Om hun kwaliteit te behouden, moeten knoflookproducten worden opgeslagen in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Palmzucker: De suikersap wordt gewonnen uit de bloemen van de palmen. De Arenga-palm wordt zeer gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit van zijn suikersap. Verwerking: De palmen worden verbouwd door een coöperatie waaraan verschillende boeren zijn aangesloten. De palmen worden gekweekt in een gebied dat in het verleden is afgebrand en nu door de herplanting van palmen is omgevormd tot een moderne duurzame suikerproductie. De siroop wordt in een ingewikkeld proces omgezet in Arenga-suiker. Deze suiker wordt geleverd door de Masarang-stichting. Bovendien bieden de landschappelijk aangelegde plantages een nieuwe leefomgeving voor bedreigde soorten. Palmzucker lijkt op bruine suiker, maar bevat veel meer mineralen, zoals magnesium en kalium. De structuur van palmzucker lijkt op die van zachte suiker en is daarom zeer geschikt voor het bakken. Palmzucker heeft een karamelachtige smaak en is ideaal voor het zoeten van gerechten en dranken.
De productlijn kleurkleien / kleurzanden omvat een verscheidenheid aan natuurlijke klei, leem en zand, die zich onderscheiden door hun aantrekkelijke eigen kleur en niet achteraf zijn gekleurd. Een breed kleurenpalet van geel tot rood en zelfs kleuren zoals groen of duifblauw kan met deze zorgvuldig geselecteerde productlijn worden gedekt.
Als pure natuurproducten kan deze lijn optimaal worden toegepast in leempleisters en andere volledig natuurlijke producten.
Alle kleien zijn gezeefd op 100 µm, de zanden zijn verkrijgbaar in maten van 0 – 0,5 mm of 0 – 2 mm.
AIR FILTERS EUROPE commercialiseert een complete lijn van industriële hydraulische filters ter bescherming van machines en hun onderdelen in honderden toepassingen, zowel in fabrieken als op zware mobiele apparatuur. Daarnaast bieden wij tal van filterbehuizingen, koppen, vervangcartridges, verwijderbare elementen (bijv. Donaldson Duramax™) of hydraulische accessoires die compatibel zijn met uw toepassingen. Al deze vervangingen zijn beschikbaar en kunnen op korte termijn worden geleverd.
Biologische kokosnootsuiker of kokosbloesemsuiker wordt gemaakt van de bloemen van de kokospalm. Nieuwe scheuten van kokosbloemen worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloemen wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens gedroogd tot suiker. De suiker wordt gefilterd door zeefjes met verschillende draadsterktes. Kokosbloesemsuiker heeft een hoog mineraalgehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), vitamines B1, 2, 3 en 6, evenals korte keten vetzuren, polyfenolen en antioxidanten.
ORIGINE: Indonesië
BULKVERPAKKING: 25 kg doos
De traditionele combinatie van selderijzaad en zeezout wordt gebruikt in tomatensap of een Bloody Mary, maar het heeft veel meer te bieden. Het kan je salades op smaak brengen (de onmisbare zout voor Caesar-salade!), je soepen, vis of waarom niet maïs (?). Het helpt de hoeveelheid zout te verminderen, omdat selderij al natrium bevat.
Herbruikbaar straalmiddel van walnootschalen. Voor een zachte oppervlaktebehandeling zonder invloed op de geometrie van het werkstuk. Vanaf 25 kg en als palletgoed.
Voor een zachte oppervlaktebehandeling:
- zacht en organisch straalmiddel van gebroken en gezeefde walnootschalen
- herbruikbaar straalmiddel
- chemisch neutrale oppervlaktebehandeling
- geen ijzergehalte, dus ideaal voor de bewerking van aluminium en roestvrij staal
- milieuvriendelijk volgens DIN ISO 11126-4/G
- toepasbaar volgens BGR 500 eisen
- voor injector- en drukstraalinstallaties
- voor ontbramen, ontlakken, polijsten
- hardheid ca. 2 – 3 Mohs
- in 25 kg zak en op pallet
Verpakking: 25 kg - pallets
palm suiker
De suikersap wordt gewonnen uit de bloemen van de palmbomen. De Arenga-palmboom wordt zeer gewaardeerd om de hoge kwaliteit van zijn suikersap.
Verwerking
De palmen worden gekweekt door een coöperatie waaraan verschillende boeren zijn aangesloten. De palmen worden gekweekt in een gebied dat in het verleden is afgebrand en nu is omgevormd tot een moderne duurzame suikerextractie door de nieuwe groei van palmbomen. Met behulp van een complex proces wordt het dikke sap verwerkt tot Arenga-suiker. Deze suiker wordt geleverd door de Masarang-stichting. Bovendien bieden de aangelegde plantages een nieuw leefgebied voor bedreigde diersoorten. Palm suiker lijkt op bruine suiker, maar in tegenstelling tot gewone tafelsuiker en bruine suiker bevat palm suiker veel meer mineralen, zoals magnesium en kalium. De structuur van palm suiker is vergelijkbaar met die van zachte suiker en is daardoor zeer geschikt voor het bakken. Palm suiker heeft een kenmerkende karamelachtige smaak en is ideaal voor het zoeten van voedsel en dranken.
Bio-kokosbloesem suiker of kokosbloesem suiker wordt gewonnen uit de bloemen van de kokospalm. De nieuwe scheuten van de kokosbloesems worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloesems wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens tot suiker gedroogd. De suiker wordt gefilterd door netten met verschillende draaddichtheden. Kokosbloesem suiker heeft een hoog mineralengehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), de vitamines B1, B2, B3 en B6, evenals korteketenvetzuren, polyfenolen en antioxidanten.