Biologische kokosnootsuiker of kokosbloesemsuiker wordt gemaakt van de bloemen van de kokospalm. Nieuwe scheuten van kokosbloemen worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloemen wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens gedroogd tot suiker. De suiker wordt gefilterd door zeefjes met verschillende draadsterktes. Kokosbloesemsuiker heeft een hoog mineraalgehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), vitamines B1, 2, 3 en 6, evenals korte keten vetzuren, polyfenolen en antioxidanten.
ORIGINE: Indonesië
BULKVERPAKKING: 25 kg doos
Bio-kokosbloesem suiker of kokosbloesem suiker wordt gewonnen uit de bloemen van de kokospalm. De nieuwe scheuten van de kokosbloesems worden afgesneden en vervolgens samengebonden voordat ze worden bestoven. Het sap van de kokosbloesems wordt geoogst, gekarameliseerd en vervolgens tot suiker gedroogd. De suiker wordt gefilterd door netten met verschillende draaddichtheden. Kokosbloesem suiker heeft een hoog mineralengehalte (kalium, magnesium, zink en ijzer), de vitamines B1, B2, B3 en B6, evenals korteketenvetzuren, polyfenolen en antioxidanten.