Als je 's ochtends een extra bron van kracht en energie nodig hebt, voeg dan TM "TERRA" gerstvlokken toe aan je ontbijt, die zijn gemaakt van hele gerstkorrels en tot dunne vlokken geplet. Gerstvlokken passen goed bij bessen, noten, fruit, honing, jam.
Leer elkaar kennen! Voor u staat de "Koning van de rijst" - Basmati rijst! Met een delicate textuur en een uitgesproken nootachtige smaak, zal het niemand onverschillig laten. Basmati rijstkorrels zijn de langste, en de variëteit zelf is de duurste. Bij het koken worden de korrels verlengd zonder te koken en aan elkaar te plakken, wat belangrijk is voor bijgerechten en gerechten uit de oosterse keuken, waaronder chmsli en pilaf.
De hoge inhoud van voedingsvezels en macro-micro-elementen: kalium, calcium, magnesium, selenium, ijzer, silicium in dit gezonde product zal een heerlijke en smakelijke ontbijt zijn voor het hele gezin! Je kunt het nog verfijnder maken door je favoriete bessen of fruit aan de granen toe te voegen.
Het koken van gerstpap is een genoegen. Kookzakken besparen je de moeite om boven de pan te staan en deze aan het einde van het koken schoon te maken. De verpakking moet in kokend gezouten water worden ondergedompeld en 12 tot 17 minuten worden gekookt. Geloof me, zelfs een onervaren kok kan het proces aan.
Moderne mensen waarderen elke minuut van hun tijd. Daarom zullen TERRA instant granen een toverstokje worden. Onder onze producten vinden kopers ook lentewit groente No. 2 in kookzakken. Volkoren granen, gemaakt van hoogwaardige tarwe, worden in 12-17 minuten gekookt in kokend, gezouten water.
Zodat gierstpap altijd op uw tafel staat, hebben we gierst opgenomen in de lijn van instantgerechten van TM "TERRA". Voor de productie van gierstgrutten wordt hoogwaardige gierst gebruikt die op binnenlandse velden is geteeld.
Gierstpap is een uitstekende optie voor degenen die een actieve levensstijl leiden en hun tijd waarderen. Dankzij speciale kookzakken is het gerecht gemakkelijk te bereiden, en tijdens het koken brandt het niet aan en plakt het niet aan de wanden van de pan.
Om een bijgerecht te bereiden: giet minstens 1 liter water in een pan en breng het aan de kook, doe een zak met een mengsel van granen met groenten, paddenstoelen en kruiden erin, voeg zout toe en kook op laag vuur tot het klaar is, gedurende 20-25 minuten.
Haal de zak eruit door deze met een vork aan de lus op te tillen. Laat het water uitlekken. Open de zak door deze met een schaar te knippen. Doe de inhoud van de zak op een bord, meng goed. Voeg indien gewenst plantaardige olie of boter toe.
Moe van de gebruikelijke havermout voor het ontbijt? Probeer het te diversifiëren met gierstvlokken. Ze bevatten veel eiwitten, veel vitamines en gemakkelijk verteerbare aminozuren, waardoor je de hele dag een boost van vrolijkheid krijgt!
Roggevloer verkregen uit volle granen heeft unieke eigenschappen die een persoon helpen om energie te besparen en ziekten te weerstaan. TM "TERRA" roggevloer is een geweldige vondst voor iedereen die zijn tijd en gezond voedsel waardeert!
Couscous, dat sinds de 13e eeuw in geschreven bronnen voorkomt, is een van de basisvoedingsmiddelen in de Maghreb-regio van Afrika. Het is minder gebruikelijk in andere delen van Afrika, in Frankrijk, in de Siciliaanse provincie Trapani (Fregola), in Israël en enkele regio's van het Midden-Oosten. Uiterlijk lijkt couscous op gierstgrutten; historisch gezien was de basis tarwe, hoewel couscous, afhankelijk van de regio, ook werd bereid van gierst, rijst of zelfs gerst. De basis van moderne couscous is semolina, die op zijn beurt is gemaakt van durumtarwe.
Giet minstens 1 liter water in de pan en breng aan de kook. Laat een zak ontbijtgranen erin vallen, voeg zout toe en kook op laag vuur zonder deksel gedurende 25-30 minuten. Haal de zak eruit door deze met een vork aan de lus te haken. Laat het water uitlekken. Open de zak door deze te scheuren of met een schaar te knippen. Doe de gekookte granen op een bord en breng op smaak.
Deze salade is een geweldig gerecht voor elke tafel en kan een volledige maaltijd zijn of een bijgerecht bij de hoofdgerechten van vlees en vis. Losse linzen met cottage cheese, de aangename geur van dille met koriander en een lichte knoflooksmaak passen ook goed bij gekookte rijst.
Giet minstens 1 liter water in de pan en breng aan de kook. Doe er een zak granen in, voeg zout toe en kook op laag vuur zonder deksel gedurende 35-40 minuten. Haal de zak eruit door deze met een vork aan de lus te haken. Laat het water uitlekken. Open de zak door deze te scheuren of met een schaar te knippen. Doe de gekookte granen op een bord en breng op smaak.
Perlbarelgrutten TM "TERRA" Nr. 1 is een echte bron van nuttige stoffen. Gerst, waaruit we perlbarel produceren, is van de hoogste kwaliteit.
Volkoren granen worden verpakt in portieverpakkingen. Daarom is het voldoende om water te koken en het vereiste aantal porties erin te doen om een stevige ontbijt of een bijgerecht voor het diner te bereiden. 35 minuten en het gerecht is klaar. Eet smakelijk!
Heerlijke erwtengriezel voor het ontbijt, stevige soep voor de lunch en een gezonde bijgerecht voor het diner. Dit alles kan worden bereid van gehakte TERRA-erwten. De granen die wij op uw tafel aanbieden, zijn gemaakt van hoogwaardige erwtvariëteiten.
Onze erwtengriezel is niet alleen nuttig. Het is eenvoudig en handig om te bereiden. De verpakking bevat vijf hittebestendige zakjes met pure granen. Om een kant-en-klaar gerecht te krijgen, moet de kookzak in kokend water worden ondergedompeld. In 30-40 minuten is de heerlijke gries klaar, en de gerechten blijven schoon.
Meer granen! 10 soorten vlokken zijn het maximale voordeel in één verpakking. Regel een voedzame en stevige lunch op het werk door TM "TERRA" vlokken voor te bereiden en seizoensgebonden groenten of fruit toe te voegen. Je bent gegarandeerd verzekerd van een dosis vrolijkheid tot het einde van de dag.
Heerlijke, gezonde en voedzame maïsgrutten zullen voor iedereen beschikbaar zijn, als ze worden bereid met gemalen maïsgries TM "TERRA" nr. 3. Voor de productie van onze producten gebruiken we geselecteerde maïs van hoge kwaliteit die in Oekraïne is geteeld.
Giet minstens 1 liter water in de pan en breng aan de kook. Doe er een zak ontbijtgranen in, voeg zout toe en kook op laag vuur zonder deksel gedurende 35 minuten. Haal de zak eruit door deze met een vork aan de lus te haken. Laat het water uitlekken. Open de zak door deze te scheuren of met een schaar te knippen. Doe de gekookte granen op een bord en breng op smaak.
Wil je iets exotics? Dan moet je zeker TERRA TM Jasmijnrijst proberen. Deze rijst heeft een unieke, pittige, delicate geur, waarvan de vlekkeloze, sneeuwwitte korrels zo lijken op jasmijnbloemen. Deze rijst is de witste in vergelijking met andere soorten rijst.
Probeer in plaats van de gebruikelijke sandwiches eens tarwevlokken als ontbijt. Tarwevlokken zijn een graanproduct dat de ongeëvenaarde smaak en gunstige eigenschappen van tarwekorrel combineert. Ze hebben een uitstekende gebalanceerde samenstelling van biologisch actieve stoffen. Tarwevlokken passen goed bij fruit, bessen en noten.
De kookportieverpakkingen bevatten een product van de hoogste kwaliteit, het is al klaar om te koken. Hiervoor plaatst u de zak gewoon in kokend water, voegt u zout toe en verlaagt u het vuur. Het is niet nodig om te blijven staan en de pap te roeren. Wees gewoon geduldig voor 35 minuten.
Rijstpap gemaakt van deze geweldige graansoort is een uitstekende bijgerecht voor vis en vlees, en het past goed bij groenten en fruit. Het is niet moeilijk en snel te bereiden. De grutten zijn schoon - je hoeft ze niet te sorteren of te wassen. Pap in gerecycleerde zakken verbrandt niet en laat de gerechten praktisch schoon achter.
Gemalen gierstgrutten (95,0%), gedroogde groenten (4,4%) (in variabele verhoudingen: wortelen, uien, gefruite uien (uien, geraffineerde ontgeurde zonnebloemolie), peterseliewortel), een mengsel van gedroogde kruiden (in variabele verhouding: prei, peterselie en dille), een mengsel van gemalen specerijen (in variabele verhouding: laurierblad, piment en zwarte peper).
Om een bijgerecht te bereiden: giet minstens 1 liter water in een pan en breng het aan de kook, doe een zak met een mengsel van granen, groenten, vlees en kruiden erin, voeg zout toe en kook op laag vuur tot het klaar is, gedurende 20-25 minuten.
Bulgur is durumtarwe dat is ontdaan van onzuiverheden, bevochtigd, gestoomd, vervolgens gedroogd en gemalen. In oosterse landen is bulgur bijzonder geliefd en wordt het gebruikt als een volwaardige vervanger voor rijst - het wordt gebruikt om pilaf te bereiden, taarten te bakken, dikke tomatensoepen te koken, vullingen voor taarten en salades te maken. Wil je mooier worden? Voeg dan bulgur toe aan je dieet.
Om de pap smakelijk te maken en het kookproces aangenaam te laten verlopen, doen we de grutten in speciale kookzakken. Deze methode elimineert de noodzaak om te wassen, de benodigde hoeveelheid product en water af te meten. Na het plaatsen van de zak in kokend gezouten water, krijg je na 12-17 minuten een heerlijk gerecht, en let op: je hoeft de pan niet schoon te maken van aangebrande pap.
Gestoomde rijst is veel gemakkelijker te koken dan gewone rijst. Door de kleine hoeveelheid gluten behouden gestoomde granen hun integriteit tijdens het koken. Ze worden alleen zacht, maar vallen niet uit elkaar en plakken niet aan elkaar. Het is ook handig dat gerechten gemaakt van deze rijst zelfs na het opwarmen kunnen worden genoten. De granen zullen niet aan elkaar plakken en de smaak blijft behouden.