Producten voor woestijnpupvis (15)

Heekfilet

Heekfilet

IQF
Rascasse

Rascasse

Schorpioenvis
Platte sardine

Platte sardine

Beschikbaar bevroren
Bevroren heek

Bevroren heek

Ôkéanos is een expert aan uw zijde om u de beste inkoopservice voor zeevruchten te bieden.
Roodbaars

Roodbaars

RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË
Mace - Hele Specerijen

Mace - Hele Specerijen

We zijn dol op macis en het is onze kenmerkende specerij van Muziris geworden. Macis (mace in het Engels) is de rode omhulsel van de nootmuskaat, dus ze hebben een zeer vergelijkbare smaak. Echter, macis is veel delicater en verfijnder in de mond, het brengt tonen van dennen en zoetheid. We gebruiken het in kleine hoeveelheden, ofwel fijngehakt of om direct te infuseren in uw bereidingen. Oorsprong: Banda-eilanden, Indonesië Kwaliteit: bloemen, Special, Rood-Oranje
Kruidige Wedges

Kruidige Wedges

De Cut Specialiteiten, een rijke selectie van heerlijke producten gesneden uit hele aardappelen van superieure kwaliteit. Het ideale product voor een onderscheidend menu! Klaar, vuur, serveer! Geen extra kruiden nodig! Afmeting: 4 X 2.500g
Hele gekookte kreeft

Hele gekookte kreeft

IQF (Individueel Snel Bevroren) is een vriesmethode waarmee voedselitems individueel kunnen worden bevroren, zodat ze hun kwaliteit en versheid behouden. Deze techniek wordt vaak gebruikt voor fruit, groenten en zeevruchten, en biedt gemak en een langere houdbaarheid.
Pangasfilet

Pangasfilet

IQF
Sint-jakobsschelpen - Met koraal

Sint-jakobsschelpen - Met koraal

IQF
Tilapiafilets

Tilapiafilets

Tilapiafilets
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Grootogige Pageot

Grootogige Pageot

Beschikbaar in vers en bevroren. Beschikbare maten: M (400-800g) G (800-1200g) M: 400-800g G: 800-1200g
Tand

Tand

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Maat S: 400-800g Maat M: 800-2000g Maat L: +2kg
Rotszool

Rotszool

Beschikbaar vers en bevroren. Beschikbare maten: T1 (600-800g) T2 (400-600g) T3 (300-400g) T4 (200-300g) Solefilets (+800g) T1:600-800g T2:400-600g T3:300-400g T4:200-300g Solefilets:+800g