Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Ons gebied heeft een uitzonderlijke geografische ligging, maar het heeft nog veel meer troeven: een klimaat dat gunstig is voor de wijnbouw, een rijke geologie, beroemde druivensoorten, opmerkelijke Climats... die het mogelijk maken om wereldberoemde appellaties te creëren. En natuurlijk het vakmanschap van onze wijnmakers, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Uiteraard zijn alle wijnen van La Burgondie het resultaat van het werk van onze coöperatieve wijnmakers...
Al eeuwenlang erkend om zijn therapeutische voordelen, wordt appelciderazijn ook zeer gewaardeerd in de keuken, waar zijn bijzondere zuurheid en appeltonen vele bereidingen kunnen verbeteren. Onze appelciderazijn is gemaakt van biologische appels (onze boomgaarden worden al meer dan 50 jaar biologisch beheerd). Het is ongefilterd (bevat de moeder), ongepasteuriseerd, glutenvrij en van nature veganistisch.
Netto gewicht: 1kg
Volume: 500ml
Dit nieuwe recept op basis van witte wijn is een variant van de klassieke versie met tonen van wintervruchten. De sinaasappel is meer aanwezig en geeft een lange afdronk. De toevoeging van bruiswater op het moment van serveren zorgt voor lichtheid en frisheid.*
GEWICHT: 1,4 kg
FLES: Fles 75cl
SKU: 013
GVG past zich aan elke klantvraag aan dankzij de service My Bottle :
- Integrale maatwerk van uw wijn
- Bordeaux of andere appellatie, stille wijnen of mousserende wijnen
- Vanaf 6.000 flessen en binnen slechts 6 weken
- 100% Op maat gemaakt : wijn + verpakking + branding
- Een modern en flexibel productie-instrument
- Een multi-competente en responsieve team
- Hoge kwaliteitsnormen
Grande Cuvée Wit
AOP Coteaux d'Aix-en-Provence
Witte biologische wijn
Druivenrassen
Vermentino 70% - Ugni blanc 30%.
Verouderd gedurende 12 maanden in nieuwe eiken vaten, daarna 1 jaar in de fles.
Proefnotities
De kleur is lichtgeel met gouden en zilveren reflecties.
De mond is gestructureerd, rond en diep:
- Textuur: mooi en romig
- Aroma's: witte en gele vruchtvleesvruchten
- Afdronk: getoast, vanille, persistent
Voedselcombinaties:
- Gegrilde kreeft met cognacsaus.
- Traditionele Coq au vin blanc.
- Quasi van kalfsvlees met eekhoorntjesbrood en chanterelles.
- Schelpdieren.
- Kaasplank met karakter.
Een kleine dorst? Kies voor de hibiscussiroop van Maison Nialé.
De ultieme dorstlesser, met zijn smaak van rode vruchten, verfrissend door de citroengrasnoot, en zijn rood-fuchsia kleur zal uw ogen verblijden en uw smaakpapillen veroveren.
Rijk aan natuurlijke antioxidanten, verwijdert het toxines, regenereert het de huid en vermindert het de effecten van eczeem of acne. Het staat ook bekend om het bevorderen van de spijsvertering, het verlagen van cholesterol en het verminderen van de bloeddruk.
Om de geneugten te variëren, kunt u de hibiscussiroop met citroengras op verschillende manieren gebruiken: als koude of warme drank, in cocktails, in gebak of als begeleiding van uw gerechten om uw diners te verrassen.
Verleng het plezier van de hibiscus door de gelei te ontdekken, de ideale aanvulling op al uw gerechten!
Glazen fles van 50 cl.
Inhoud: 50 cl
Onze likeuren zijn gemaakt van natuurlijke fruitaroma's en Cognac, die minimaal 2 jaar in vaten rijpt, waardoor een harmonieuze combinatie van fruit en alcohol ontstaat. We hebben zes verfijnde smaken ontwikkeld: Abrikoos, Peer, Sinaasappel, Framboos, Amandel en Koffie.
Ingrediënten :
- 100 % Biologische Appelazijn (Niet Gepasteuriseerd).
- Zonder Conservatieven, Zonder Allergenen
Gebruikstips :
Eendenborst met abrikozen of een visfilet. Maar het kan ook gebruikt worden voor lichaamsverzorging: bijvoorbeeld haarverzorging of voor artrose.
Het is perfect om uw gerechten met gevogelte en schaaldieren op smaak te brengen.
Het kan gebruikt worden voor het maken van vinaigrettes en mayonaises.
Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, 1L, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Extra vierge olijfolie "Jacoliva Verte".
Oogst 2019
Product gemaakt van Manzanilla Cacereña olijven, geoogst tussen 1 maand en 1,5 maand voor rijpheid.
Intense groene fruitigheid. Uitzonderlijk product.
100% van de variëteit "manzanilla cacereña" groen.
Veel van onze klanten komen speciaal naar onze stand voor de "Jacoliva Verte".
5L blik Product uit Extremadura
De herfstige smaken van sinaasappel en kaneel brengen veel zoetheid en troost.
De Franse Arrangeurs produceren 100% biologische sterke dranken in het hart van de Gers. Onze rum, smakelijk en elegant, wordt ambachtelijk gedistilleerd in Occitanië.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren.
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen: 10 × 10 × 30 cm
Alcoholpercentage: 32%
Volume: 70 cl
Het domein Terre de Ghaya, een 30 hectare grote eigendom gelegen in Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux in de zuidelijke Rhône-vallei, is een familie wijngaard waar de passie voor wijn van generatie op generatie wordt doorgegeven sinds de jaren 1900. Dit domein, geleid door een vader en zijn dochter, onderscheidt zich door een milieuvriendelijke gravitaire vinificatie.
Dankbaar voor de aangeboden terroir, gepassioneerd door hun vak en bezorgd om het milieu, werkt de familie met de grootste zorg aan de druiven.
Onze wijngaarden produceren druiven van hoge kwaliteit. De geteelde druivensoorten omvatten Viognier, Clairette, Grenache voor de witte wijnen en Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot en Caladoc voor de rode wijnen.
Terre de Ghaya biedt ook unieke wijnervaringen, zoals wijnwandelingen en picknicks in de wijngaarden.
Let op: Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid, drink met mate.
Het is de basis van de traditionele Gascogne-cocktail met sinaasappel: natuurlijke infusie van bittere sinaasappels en sinaasappelschil, Armagnac. De combinatie met een brut mousserende wijn past perfect. Het zal ook de gebakjes aromatiseren.
GEWICHT: 1,3 kg
FLES: Fles 70cl
SKU: 030
100 % Biologische Witte Wijnazijn
Zonder Allergenen, Zonder conserveermiddelen, Niet gepasteuriseerd.
Deze azijn is ideaal voor uw vinaigrettes, marinades en kruiden voor rauwkost en voor het maken van uw conserven.
Te gebruiken op een aardappelsalade met haring.
Dit product is verkrijgbaar in 25, 50 cl en in bulk in de vorm van cubi van 3, 5, 10 liter, in een vat van 220 liter en in een container van 1000 liter op bestelling.
Ingrediënten :
100% Biologische oude rode wijnazijn 6°
Gebruikstips :
Te gebruiken in vinaigrettes, salades, rauwkost en marinades.
Dit product is ook beschikbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter en vaten van 220 liter.
- 100 % Witte Wijnazijn van Oude Wijn afkomstig uit Biologische Landbouw
- Takken van Dragon afkomstig uit Biologische Landbouw
Kan gebruikt worden met een kipfricassée met azijn en een kikkererwtensalade.
Deze azijn geeft karakter aan uw tomatensoepen en gazpacho.
Dit product is beschikbaar in 25 cl.