Soja-eiwit is een hoogwaardige eiwitbron die afkomstig is van sojabonen. Als een complete plantaardige eiwitbron is soja-eiwit ideaal voor vegetariërs en veganisten, maar het is ook een uitstekende keuze voor iedereen die zijn eiwitinname wil verhogen. Met zijn veelzijdigheid en voedingsvoordelen is soja-eiwit een geweldige aanvulling op elk dieet en een krachtige bondgenoot voor het bereiken van fitnessdoelen.
EC-nummer: 225-677-1
CAS-nummer: 9010-10-0
De kidneyboon, ook wel Indiase boon of rode boon genoemd. Het hoge vezelgehalte heeft een positieve invloed op het cholesterolgehalte. Ook de hoge hoeveelheid koolhydraten en foliumzuur is vermeldenswaard.
Het wordt gekenmerkt door zijn grootte, het wordt beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Het heeft een lichtzoete smaak, waardoor het goed past bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, ze bevatten ongeveer 18g eiwit per 100g. Het is ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Het is perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Het wordt vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Camelina-olie wordt geëxtraheerd uit de zaden van de Camelina sativa-plant, ook wel bekend als gouden vlas of valse sesam. Deze essentiële olie wordt gewaardeerd om zijn voedingsprofiel, omdat het rijk is aan omega-3-vetzuren, antioxidanten en vitamine E. De ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen maken het een natuurlijke moisturizer voor de huid, die helpt om irritatie te kalmeren en de huidelasticiteit te verbeteren. Daarnaast staat camelina-olie bekend om zijn vermogen om haar te versterken en te verzachten, wat zorgt voor glans en beheersbaarheid. Het wordt ook gebruikt in de keuken vanwege de milde smaak en het hoge gehalte aan gezonde vetzuren, wat bijdraagt aan een uitgebalanceerd dieet.
CONTAINER: 25 kg. 200 kg. IBC 1000 kg.
INCI: Camelina sativa zaadolie
Oorsprong Rode Nierbonen
Rode nierbonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur.
Productieproces Rode Nierbonen
Rode nierbonen worden met de hand geplukt en op 3 verschillende punten in het productieproces gecontroleerd op kwaliteit. De rode nierbonen worden onmiddellijk na de oogst grondig gereinigd. Eventuele stenen worden verwijderd. Daarna worden de bonen geselecteerd op grootte en vervolgens gepolijst.
Gezonde eigenschappen Rode Nierbonen en toepassingen
Rode nierbonen zijn zeer voedzaam omdat ze vol zitten met eiwitten, vitamines, mineralen en vezels. Ze zijn een goede vleesvervanger en zijn ook erg populair onder atleten. Bovendien geven deze rode nierbonen langdurige energie en een vol gevoel. Rode nierbonen kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Je kunt ze gebruiken in stoofschotels, met taco's, in salades, in soep of bij pastagerechten.
Soja is de meest voorkomende plant van de peulvruchtenfamilie, die in meer dan 60 landen over de hele wereld wordt verbouwd. De belangrijkste biochemische component van de teelt is eiwit. Het kenmerk is dat het goed door het lichaam van mensen en zoogdieren wordt opgenomen en een alternatief is voor producten van dierlijke oorsprong. Bovendien is soja rijk aan aminozuren, vooral lysine, waarvan de inhoud in andere planten vrij laag is.
Soja is de meest populaire geworden in de vegetarische keuken. Hier wordt het gebruikt als een volledige vervanger voor vlees en melk. Sojaboongruis en perskoek, die worden verkregen tijdens de productie van olie, worden gebruikt in de veeteelt.
Impulse Commodity Trading werkt rechtstreeks samen met de beste leveranciers en biedt zijn klanten de hoogste kwaliteit sojabonen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat op de website staat.
vetten: 20 g
eiwitten: 35,9 g
koolhydraten: 17,5 g
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Levercapaciteit: 24.000 Kg / maandelijks
Minimale bestelhoeveelheid: 1 doos x 10 x 1 Kg
Stuur aanvraag per e-mail Toon telefoonnummer
1 doos x 10 x 1 Kg
Een eenjarige plant van lange dagen, koudbestendig, veeleisend op het gebied van vocht en bodemvruchtbaarheid. Raapzaadolie bevat de volgende vetzuren: palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, eicosaan, erucazuur.
Het bedrijf LEGUMETECHNOLOGY, gevestigd in het VK, produceert en ontwikkelt verschillende producten voor de inoculatie van peulvruchten, waaronder bacteriën- en schimmelcomplexen die een gunstige flora voor de geteelde planten ontwikkelen.
Elke peulvrucht heeft een andere inoculant nodig, daarom werkt legumetechnology met elite stammen voor
Soja, luzerne, erwten, enzovoort...
Catelin Logi Seed is uw contactpersoon op het Franse grondgebied.
Met het doel uw landbouwproductiviteit en de vruchtbaarheid van uw bodems te verbeteren, stelt ons team u een alternatief voor voor te dure en vervuilende chemische meststoffen. Wij bieden u verschillende inoculanten voor peulvruchten aan die echte voordelen voor de gewassen garanderen. Bovendien vullen de producten colourfix, mycofix, rootfix en pellifix het assortiment aan.
Deze bes, afkomstig uit Centraal-Azië, wordt daar beschouwd als de vrucht van welvaart en lang leven vanwege de deugden die al eeuwenlang aan haar worden toegeschreven. De VIJAYA Goji-bes komt uit het westen van de Chinese provincie, waar ze in de zon wordt gedroogd. Ze is sappig, mals en lichtzoet.
Referentie:14631
Hele gele erwten
Product van Oekraïense oorsprong
Verzending in bulkcontainer
Verzending vanaf oktober
Beschikbare voorraad 500 mt
Kwaliteitsparameters:
Vochtigheid max 14,0%
FM max 2,0%
Gebroken en gespleten max 8,0%
Beschadigd max 4,0%
Andere kleur max 3,0%
ALLE KOPERS ZIJN WELKOM:
☎️ +38 093 549 99 49
Wij zijn producenten in Paraguay, van waaruit wij onze biologische sesamzaad exporteren naar Frankrijk en Europa.
Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling en daarom planten wij op bestelling om onze klanten de kwaliteit en versheid van ons product te garanderen.
Neem contact met ons op voor een offerte door de gewenste hoeveelheid en de gegevens van uw bedrijf op te geven, bedankt!
Wij leveren zonnebloemvetzuren uit Oekraïne aan alle Europese landen.
Zonnebloemvetzuur is een complexe mengsel van organische zuren, waaronder linolzuur, oliezuur en andere zuren, die deel uitmaken van de natuurlijke samenstelling van zonnebloemolie.
Toepassing: zeep maken, productie van glycerine en stearine. De vetzuren zijn geregistreerd als voedseladditief E570 als schuimstabilisator, glansmiddel en ontschuimer.
Productkenmerken:
Watergehalte %: 1,60 (ISO 8534)
Massa-fractie van stoffen onoplosbaar in ether %: 0,73 (ISO 663)
Ruwe vet %: 97,34
Voor meer details en kwaliteitsdocumentatie kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.
Favabean Protein is een plantaardig eiwitpoeder dat is afgeleid van fava bonen en biedt een voedzame en duurzame bron van eiwitten voor verschillende dieetvoorkeuren. Favabean Protein ondersteunt spiergroei, herstel en algehele gezondheid. Met zijn hoge verteerbaarheid en allergievriendelijke profiel is het geschikt voor mensen met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Favabean Protein wordt vaak gebruikt als voedingssupplement om de eiwitinname te verhogen, vooral in vegetarische, veganistische of plantaardige diëten. Het kan gemakkelijk worden opgenomen in smoothies, shakes, gebakken goederen en andere recepten.
Kikkererwt is een voedselproduct, een van de oudste peulvruchten in het Midden-Oosten, dat meer dan 7 duizend jaar geleden begon te groeien. Het is gebruikelijk in landen van West- en Centraal-Azië, Noord-Afrika, Noord-Amerika. Hummus en falafel snacks worden ervan gemaakt. De gefrituurde bonen worden Lelebee genoemd. Kikkererwten worden veel gebruikt in de veganistische, vegetarische en Indiase keuken. Traditioneel is het gebruik van kikkererwten vooral relevant voor het Middellandse Zeegebied. Kikkererwt wordt gebruikt om kikkererwtenmeel te produceren, dat in het bijzonder in de Indiase keuken wordt gebruikt. En bijvoorbeeld in de Italiaanse keuken wordt het gebruikt om platte taarten, farinata, te maken, maar de volumes van de kikkererwtenteelt in Italië zelf zijn onbeduidend. Witte zaadvariëteiten worden voornamelijk voor voedsel gebruikt. Hittebehandeling kost meer tijd dan voor linzen en erwten. Kikkererwtzaad dient als een bron van zink en foliumzuur.