Deze mosterdzaadjes geven hun frisse en pittige smaak aan dressings, sauzen en witte of rode vleesgerechten. Hun delicate pijnboomsmaak past ook goed bij alle groentegerechten.
De biologische sojameel wordt verkregen uit geroosterde sojabonen van biologische teelt. De lichtgekleurde sojameel is van nature lactosevrij en heeft een zeer hoog vezelgehalte. Het hoge eiwitgehalte maakt sojameel ook populair in de veganistische keuken. Als ei-vervanger meng je 2 eetlepels water met 1 eetlepel biologische sojameel. Dit maakt veganistische taarten succesvol, zolang het geen recept is met een bijzonder hoog ei-gehalte. Bij het bakken kan ongeveer 20% van de in het recept aangegeven graanmeel worden vervangen door de biologische sojameel.
Dit product is een gecontroleerd biologisch voedsel volgens DE-ÖKO-006.
Biologische zwarte peper uit Sri Lanka staat bekend om zijn robuuste smaak en aromatische profiel. Deze hoogwaardige peper voegt een scherpe, pittige kick toe aan gerechten en is perfect voor zowel koken als kruiden.
Biologische sojameel van geroosterde sojabonen in premiumkwaliteit. Het biologische sojameel wordt gewonnen uit geroosterde sojabonen zonder genetische modificatie uit biologische landbouw. Het lichte sojameel is van nature lactosevrij en heeft een zeer hoog vezelgehalte.
Het hoge eiwitgehalte maakt sojameel ook populair in de veganistische keuken. Als ei-vervanger meng je 2 eetlepels water met 1 eetlepel biologische sojameel. Hiermee lukken veganistische taarten, tenzij het gaat om een recept met een bijzonder hoog ei-aandeel. Bij het bakken kan ongeveer 20% van de in het recept aangegeven graanmeel vervangen worden door het biologische sojameel.
Bij biologische producten: DE-ÖKO-006
Oorsprong: Niet-EU-landbouw
Verpakking: 25 kg zakken