Vanille is rijk aan antioxidanten die helpen vrije radicalen in het lichaam te bestrijden, waardoor cellulaire schade en voortijdige veroudering worden verminderd.
KaliSel is een alternatief voor zout in voedingsmiddelen en voor een evenwichtigere voeding. Het kaliumchloride voor de voedingsindustrie voldoet aan de internationale voedselwetgeving.
KaliSel – Een alternatief voor zout in voedingsmiddelen en voor een evenwichtigere voeding
- Kaliumchloride voor de voedingsindustrie
- Natuurlijke oorsprong
- Bijzonder lage gehaltes aan nevenzouten
- Voldoet aan de internationale voedselwetgeving
- Neemt in de voedingsindustrie meerdere en complexe functies over, vergelijkbaar met natriumchloride
- Door de gelijkenis met natriumchloride, perfect voor gedeeltelijke vervanging
- Helpt het menselijk lichaam om in zijn kaliumbehoefte te voorzien
Aanbeveling voor gebruik
KaliSel bevat hoogwaardig kaliumchloride en wordt al op grote schaal door de voedingsindustrie gebruikt bij de productie van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen. Het wordt onder andere gebruikt als additief en proceshulpmiddel, evenals voor de verrijking van voedingsmiddelen.
KaliSel is...
Witte kristalsuiker, zonder klonten, vlekken en vreemde onzuiverheden. Suiker is zoet, zonder vreemde geur en smaak. Suiker is, wanneer opgelost, transparant, zonder onoplosbaar bezinksel, mechanische en andere onzuiverheden. GEEN GMO
Massafractie van vocht: 0,08%
Kleur in oplossing ICUMSA-eenheden: 43,0
Massafractie van sucrose, %: niet minder dan 99,82%
Zuilen zijn cruciale componenten in hydraulische en pneumatische systemen. Onze zuilen onderscheiden zich door nauwkeurige fabricage en hoge belastbaarheid, wat een efficiënte en betrouwbare prestatie in verschillende toepassingen garandeert.