Nduja di Spilinga in Blik
De Nduja di Spilinga is een pittige smeerbare salami die zijn oorsprong vindt in Calabria, meer bepaald in Spilinga, een gebied gelegen tussen de hellingen van de Monte Poro en Capo Vaticano.
En het is in deze vrolijke plaats dat dit product wordt gemaakt, waarbij de oude lokale tradities nauwgezet worden gevolgd. De nduja wordt bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees en de beste lokale peper.
Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven.
Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product, dat de smaken en de warmte van Calabria op uw tafel zal brengen. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, Calabrese peper, zout en olijfolie. Ingrediënten: varkensvet, varkensvlees, peper, olijfolie, zout, specerijen, natuurlijke aroma's. Verpakking van 290 gr.