Geroosterde vleessmaak is een kruidenmix die een rijke, hartige smaak biedt die doet denken aan langzaam geroosterd vlees. Ideaal om diepte toe te voegen aan sauzen, soepen en vegetarische gerechten.
Deze 100% plantaardige smaakmaker bevat geen dierlijke producten en is geschikt voor veganistische recepten. De gekookte en geroosterde tonen zullen rondheid en typische smaken aan verschillende bereidingen geven.
Jeneverbessen hebben een unieke, harsachtige smaak die vaak wordt gebruikt om vlees, vooral wild, op smaak te brengen en in de ginproductie. Ideaal voor marinades, sauzen en culinaire toepassingen.
Black Pepper Powder HT is high-temperature treated for a clean, robust peppery taste. Ideal for seasoning meats, soups, and sauces, it adds a sharp, spicy flavor to dishes.
Churrasco smaakpoeder is een kruidenmix geïnspireerd op de rijke, rokerige smaken van de Braziliaanse barbecue. Perfect voor vlees, gegrilde gerechten en marinades.
Deze gourmet kruidenmix heeft de typische tonen van de barbecuegrills die populair zijn in Brazilië, evenals rijke hints. Met een omato en gegrilde paprika basis, verfrist een subtiele citroentoon dit recept. Churrasco kruiden geven smaak aan alle soorten vlees!
Rosemary 3-4 is grofgehakte gedroogde rozemarijn met een sterke, dennenachtige smaak. Het is perfect voor het kruiden van vlees, aardappelen en mediterrane gerechten.
De marinade voor fajitas is een smaakvolle mix die is ontworpen om gedurfde, pittige smaken toe te voegen aan vlees en groenten voor de bereiding van fajitas. Het combineert specerijen en kruiden die een rokerig, pittig smaakprofiel creëren.
Smaak: rokerige, licht pittige smaak, met accenten van langzaam gekookt voedsel en een vleugje frisheid.
Hoe te gebruiken: Marinades voor wit vlees of groenten
Samba flavoring powder combines zesty, tropical flavors with a hint of heat, ideal for adding a unique twist to meats, snacks, and sauces.
Allow yourself to be transported by the subtle, rounded flavours of coconut and coriander. A discreet hint of lemon brings freshness. The appearance of this seasoning is enhanced by flecks of coriander.
Deze rode peper uit Kampot wordt beschouwd als een uitzonderlijke peper en heeft een intense maar zoete smaak, met zeer frisse noten tegen een bloemige, fruitige basisnoot. Deze geselecteerde peperkorrels worden met de hand geoogst op het optimale rijpingspunt. Ze worden geblancheerd en vervolgens onmiddellijk gedroogd om hun prachtige kenmerkende rode kleur te behouden. Deze methode en het land waarin het wordt verbouwd, geven deze peper zijn zeer specifieke eigenschappen. Twee certificaten zijn van toepassing op dit product: "Protected Designation of Origin" (PDO) en "Protected Geographical Indication" (PGI). Het is het eerste landbouwproduct in Cambodja dat de PGI heeft gekregen, welke op 2 april 2010 werd toegekend.
Marjoram HT Type A is a high-temperature treated herb with a mild, sweet, and slightly minty flavor. Commonly used in soups, stews, and meat dishes, it enhances the flavor profile with a subtle aroma.