Producten voor vilaseca s a (3)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Lomo embuchado" of "Caña de lomo", vervaardigd door een rijpings- en droogproces van meer dan 45 dagen. Formaat: doos 200g, zak 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak