Dr. Paul Lohmann® biedt magnesiumcitraatmaal als poeder voor voedingssupplementen aan.
Het vrij stromende en niet-hygroscopische poeder is helder oplosbaar en stabiel in oplossingen. In de voedingssector wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 1259381-40-2
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met de klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysische parameters zoals stortdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Wat is Kardemom?
Kardemomplanten (Elettaria cardamomum) groeien voornamelijk in hogere en beschutte gebieden nabij tropische bossen met relatief hoge neerslag. Deze omstandigheden komen vooral voor in Zuidoost-Azië en Midden-Amerika. Kardemom staat ook bekend als groene kardemom en is verwant aan gember. Kardemom heeft een heerlijke zoete en doordringende geur. Kardemom smaakt naar bergamot, citroen en kamfer. De peulen worden gedroogd na de oogst en krijgen dan een matte groene kleur. Ze zijn 1,5 tot 2 cm lang.
Gezonde eigenschappen van kardemomzaadjes en toepassingen
Kardemom bevat veel mineralen zoals ijzer, calcium, kalium en mangaan. 1 eetlepel bevat al 80% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid mangaan. Kardemom wordt in veel gerechten gebruikt om een verfijnde smaak toe te voegen, bijvoorbeeld in geroosterd gehakt en gekookte worstjes. Het is ook een veelgebruikte specerij in veel Oosterse en Afrikaanse gerechten. Kardemom heeft een zeer specifieke smaak. Als je er te veel van gebruikt, geeft het een overweldigende...
Dr. Paul Lohmann® biedt Ferric Pyrofosfaat aan als fijn poeder, gemicroniseerd, microgecapsuleerd in voedingskwaliteit, zowel voor voedingsmiddelen als voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van ijzertekort anemie.
Voor voedseltoepassingen wordt het gebruikt voor ijzerverrijking.
CAS 10058-44-3 (anh.)
EINECS 233-190-0
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcarbonaat aan als poeder, granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt als zuurregulator, voor anti-klontering en voor magnesiumverrijking.
Voor industriële toepassingen wordt het gebruikt voor de productie van glaskeramiek en glazuren en als vloeimiddel.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, natbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.
Dr. Paul Lohmann® biedt Magnesiumcitraat aan in poeder, gemicroniseerd poeder en granulaat in voedings-/farmaceutische/chemisch pure kwaliteit, evenals voor voedingssupplementen.
Voor farmaceutische toepassingen wordt het gebruikt voor de behandeling van hypomagnesiëmie.
Voor voedingsapplicaties wordt het gebruikt voor magnesiumverrijking.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® voert product- en toepassingsontwikkeling uit in nauwe samenwerking met klanten. Dit omvat de aanpassing van chemische en fysieke parameters zoals bulkdichtheid, bevochtigbaarheid, deeltjesgrootte, zuiverheid of pH-waarde.