De matebladeren komen van de altijdgroene yerba mateboom (Aquifoliaceae familie), die uitsluitend in Zuid-Amerika voorkomt. Mate-thee is de nationale drank in veel delen van Zuid-Amerika en is nu, vanwege het natuurlijke cafeïnegehalte, ook zeer populair in Europa.
Neem alstublieft contact met ons op voor meer informatie over onze extractkwaliteiten.
Deze veganistische meststof is geproduceerd, verwerkt en vervaardigd in de biologische landbouw. Hij is geschikt voor alle tuinplanten en ook uitstekend voor de teelt van kruiden-, fruit- en groenteplanten in bedden (ook in verhoogde bedden) en potten. Geschikt voor de biologische landbouw.
• Vegan
• Startmeststof
• Ook geschikt voor jonge planten
• Voor krachtige groei
• Wortelversterkend
• Gemakkelijke toepassing
• Bodemactiverend
pH-waarde (CaCI₂): 6,3
78 % Organische stof i.d. TS
2,8 % N – Totaal stikstof
0,8 % P₂O₅ – Totaal fosfaat
3,4 % K₂O – Totaal kaliumoxide
Falter BIO Vegan Kleedünger voldoet aan de volgende normen: Bedrijfsmiddelenlijst Duitsland resp. FiBL-lijst voor biologische verwerking, Demeter International, EU BIO-wetgeving, Naturland Duitsland, Gäa Duitsland, Ecovin Duitsland, Bioland Duitsland, Demeter Duitsland, Biodkreis Duitsland.
Totaal stikstof: 2,8 % N
Totaal fosfaat: 0,8 % P₂O₅
Totaal kaliumoxide: 3,4 % K₂O
Laurierblad, wetenschappelijk bekend als Laurus nobilis, is een aromatisch kruid dat vanwege zijn uitgesproken smaak en geur vaak in de keuken wordt gebruikt. Het in het Middellandse Zeegebied voorkomende laurierblad wordt gewonnen van de altijd groene laurierboom. De bladeren zijn donkergroen en glanzend en hebben een leerachtige textuur. Normaal gesproken worden ze in hun geheel gebruikt en toegevoegd aan soepen, stoofschotels, sauzen en marinades om een subtiele en licht bloemige smaak te geven. Laurierblad is ook een belangrijke ingrediënt in traditionele kruidenmengsels zoals bouquet garni en kruiden van de Provence. Naast het culinaire gebruik wordt laurierblad ook gewaardeerd om zijn potentiële gezondheidsvoordelen, waaronder ontstekingsremmende, antioxidante en antimicrobiële eigenschappen. Het is echter belangrijk op te merken dat laurierbladeren vanwege hun sterke smaak met mate moeten worden gebruikt.