Zachtjes gesneden en gedroogd, zonder enige toevoegingen, zijn de VIJAYA Appelchips bijzonder krokant en aromatisch; van de variëteiten Golden Delicious, Idared, Jonagold en Elstar, bieden ze u een ongeëvenaard genot.
Referentie:11481.3
De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd.
De VIJAYA Groene Linze is ook toegevoegd aan ons assortiment lokale producten. Deze peulvrucht, rijk aan vezels, plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen, is een perfecte gezondheidspartner en kan met alle sauzen worden gecombineerd.
Referentie:22521
De pijnboompit is een edele oliehoudende zaad met een delicate smaak, maar ook omdat de boom groeit in gebieden die de teelt en bemesting bemoeilijken en omdat de oogst vaak met de hand wordt gedaan. Bovendien laat de boom zich ook niet gemakkelijk verkrijgen, aangezien hij pas vanaf het 25e jaar pijnboompitten produceert.
Elegant en slank, in de vorm van een torpedo, heeft de pijnboompit uit Italië of het Mediterraan Portugal VIJAYA een exquise en delicate smaak. De meer gedrongen, driehoekige pijnboompit VIJAYA heeft daarentegen een krachtigere smaak, met een subtiele harsachtige zoete dennennoot.
De gemalen geroosterde hazelnoot VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook gemalen geroosterde hazelnoot uit Italië aan.
Referentie: 10901
De VIYAYA praliné amandel is de perfecte metgezel voor verwenpauzes en genereuze desserts. De crunch en smaak nemen je mee op reis en herinneren je aan de zoete noten van je kindertijd.
Reference:20181
Deze bes, afkomstig uit Centraal-Azië, wordt daar beschouwd als de vrucht van welvaart en lang leven vanwege de deugden die al eeuwenlang aan haar worden toegeschreven. De VIJAYA Goji-bes komt uit het westen van de Chinese provincie, waar ze in de zon wordt gedroogd. Ze is sappig, mals en lichtzoet.
Referentie:14631
De VIJAYA gekonfijte meloen straalt de volle smaak van het fruit uit en kan in veel recepten worden verwerkt, in parten, staafjes, blokjes of zelfs in plakken.
Referentie: 21711
De cacaoboom groeit in tropische landen waar regen en zonlicht overvloedig zijn. Hij kan in het wild tot 15 meter hoog worden, en zijn vrucht, de cacaoboon, bevat tot 55 cacaobonen die worden gebruikt voor de productie van de beroemde chocoladepoeder. De Magere Cacaopoeder VIJAYA heeft een diep bruin-rode kleur, een alkalische pH, met een vetgehalte van 10 tot 12%. De zeer krachtige smaak die aanhoudt in de mond, en zijn aromatische kwaliteiten, zullen je meenemen op een reis door ervaringen met volle smaken.
Le Pois Cassé VIJAYA heeft ook zijn weg gevonden in ons assortiment van lokale producten. Deze peulvrucht met zijn mooie groene kleur en unieke smaak, bekend om zijn uitzonderlijke voedingswaarde, zal de smaakpapillen verwennen die houden van karakteristieke gerechten.
Referentie:22271
De Extra Noten Cerneaux - Frankrijk VIJAYA, van de variëteiten Franquette en Grandjean, biedt een typische smaak van het Franse terroir. De Franquette (hoogwaardige variëteit) zal u verrassen met zijn lichte hazelnootsmaak en delicate aroma. Het is DE noot bij uitstek. De Grandjean daarentegen heeft meer karakter met een uitgesproken notensmaak en een lichte bitterheid.
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20301
VIJAYA biedt verschillende variëteiten pompoenpitten aan. De VIJAYA pompoenpit, afkomstig uit Europa, kenmerkt zich door een donkergroene kleur en een platte, ovale vorm. Binnen dit assortiment biedt VIJAYA een Franse en lokale pompoenpit aan. Zeer voedzaam en energierijk, is de pompoenpit gemakkelijk te gebruiken.
Referentie:22261
De Thompson VIJAYA druif heeft een gemiddelde grootte. Donkerbruin-zwart van kleur, zoet en suikerachtig, vlezig, wordt het vaak als aperitief, in salades of in gebak genoten.
Reference:20601
De Manuka Rozijn VIJAYA heeft een zeer grote maat. Bruin-goud van kleur, zoet en fruitig, met pitten die onder je tanden knisperen, biedt het een intense smaak om als snack te ontdekken.
Reference:20642
De Halwitte Suiker VIJAYA is afkomstig uit Brazilië. In tegenstelling tot witte suiker is halwitte suikerriet niet geraffineerd en behoudt het een klein deel van zijn melasse. Hierdoor behoudt het een deel van de eenvoudige suikers en mineralen van het suikerriet. Het is echter belangrijk om het met mate te gebruiken en niet te overdrijven.
De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt u zijn gepelde amandelen aan in een huisgemaakte geroosterde versie.
Referentie:20122
Het mengsel "Route de la Soie®" VIJAYA bestaat uit Zagros Vijg, Groene Druif, Goji Bes, Witte Braam en Gepelde Hazelnoten. Dit mengsel van superfruit zal de vreugde zijn van smakelijke en verkwikkende snacks. Dit mengsel is een uitnodiging tot reizen, in het ritme van de smaken van Italië, Turkije, Iran, Oezbekistan en Tibet…
® Geregistreerd merk
Referentie:32252
De Geroosterde Hazelnootpoeder VIJAYA, afkomstig uit Turkije, is het resultaat van het biologische landbouwproject van de GOOD FOOD FOUNDATION; een stichting die VIJAYA sinds de oprichting in 1986 ondersteunt.
VIJAYA biedt nu ook Geroosterde Hazelnootpoeder uit Italië aan.
Referentie: 10900
De Corinthe druif VIJAYA heeft een klein formaat en is zwart van kleur. Zoet en licht zuur, is hij pitloos en ideaal voor desserts, rijstpudding, gebak, koekjes…
VIJAYA biedt ook een breed scala aan Gedroogde Druiven om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen... Te vinden in de Rubriek Gedroogd Fruit.
Referentie:20701
De Groene Druif van Khorog VIJAYA heeft een gemiddelde grootte. Gewaardeerd om zijn geel-groene kleur, heeft hij een stevige textuur en een smaak die doet denken aan gekonfijte vruchten, perfect voor decoraties en fruitsalades.
Referentie:20611
De kleine, knapperige zaden hebben een smaak die ergens tussen een noot en een hazelnoot ligt. De grijs-blauw-arduin kleurige Graine de Pavot VIJAYA zal een knapperige smaak en een bijzondere aroma aan uw culinaire bereidingen geven.
Referentie:22361
De Donkere Rietsuiker VIJAYA, afkomstig uit Paraguay, van het type Demerara, is een ongeraffineerde suiker in de vorm van vrij stromende bruine kristallen, met een moutachtige en zoete smaak, en een lichte fruitige geur. Het is echter belangrijk om het niet te overdrijven en het met mate te consumeren.
Referentie:22491
De Braziliaanse noot VIJAYA, ivoorkleurig en bedekt met een dunne bruine schil, is afkomstig uit Zuid-Amerika. De zoete en houtachtige smaak zal een genot zijn voor uw aperitief en culinaire bereidingen. De Braziliaanse noot kan alleen overleven in het tropisch regenwoud. Grote, zeer harde bruine schalen (ter grootte van een kokosnoot) groeien aan de top van de boom. Zodra ze rijp zijn, vallen ze op de grond en worden ze vervolgens geoogst.
Deze schalen bevatten ongeveer vijftien houtachtige capsules die de noten zelf bevatten.
Referentie:25001
De pistache verschilt van andere noten door zijn groen-gele kleur en de gedeeltelijk open schaal, wat het een gemakkelijk te consumeren noot maakt. Hij groeit in trossen aan de boom, die pas na ongeveer tien jaar zijn eerste vruchten biedt. Tijdens het rijpen groeit de pit tot hij het volume dat hem in de schaal is toegewezen overschrijdt en de schaal barst. Tegelijkertijd verandert hun pericarp (de donzige, vlezige groene huid die de schaal beschermt) van zacht groen naar roze-violet zodra de vrucht rijp is. De Pistache Coque Nature VIJAYA is rauw.
De Gepelde Milletzaad VIJAYA maakt deel uit van ons assortiment lokale producten. Deze glutenvrije graan, klein en rond, van gele kleur, biedt een interessante bijdrage aan vitamines en mineralen, terwijl het de smaak van hazelnoot oproept.
Referentie:22391
De VIJAYA Zonnebloemzaad is gepeld. Het kan rauw of geroosterd in veel culinaire bereidingen worden verwerkt. En nu biedt VIJAYA je een lokaal in Frankrijk geteeld zaad aan.
Reference:22301
Verankerd in het culinaire erfgoed van het Zuidwesten van Frankrijk, is de pruim de ultieme gezonde lekkernij. Een perfecte combinatie van dieet en smaak, de VIJAYA pruimen komen rechtstreeks uit het Zuidwesten van Frankrijk.
Referentie:11101